zlepenec zradcov dosť aj jazykolam.. inak mám dojem, že opozícia dá ficovi ten termín zlepenec vyžrať aj s úrokmi a kto je na odstrel to je úplne jasné - zradcovia... minimálne vajco do hlavy by si zaslúžili, prípadne toho fekálneho maniaka
jedna vyhoda tohto zlepenca je,ze budu patricne chciet dostavat a spustit MO34, neverim,ze by SAS,OLANO,Dolar chceli toto.... EHP je uz z 66% podielu 50%nym vlastnikom SE as ... vlastne JNT:resp. majoritny vlastnik Tkac
Žitňanská je v pohode,ťažko povedať čo dokáže zmeniť.keby ešte Kaliňáka kopli do riti tak možno by sa niečo aj zmenilo.Úplne by stačilo keby nás zbavila Heroina na NS.
teraz sa uvidí,kolký dajú prednosť teplému miestečku za celkom slušný plat proti svojmu svedomiu-odhadujem,že sa ich 10 nenájde ( ak aj áno,vždy sa dá nejaký kúpiť (sila charakteru je priamo úmerná výške všimného )
Čakal som aspoň, že si tí vierolomníci nechajú poriadne "zaplatiť" priehrštím ministerstiev. Ale oni nielenže spáchali politickú samovraždu, ale ešte si nimi Fico vytrel riť. Ostávam v úžase.
Čakal som aspoň, že si tí vierolomníci nechajú poriadne "zaplatiť" priehrštím ministerstiev. Ale oni nielenže spáchali politickú samovraždu, ale ešte si nimi Fico vytrel riť. Ostávam v úžase.
Nuž tie dôležité si birmovaný nedal (má najviac kresiel) a tie problematické zradcovia asi nechceli.
... možno má na nich aj nejaké iné veci. Nie nadarmo mal pod palcom SISku a políciu. Však sa pamätáme na Dzurindu, ako sa v gorilovskom období bez boja stiahol a posunul do čela Radičovú, a ako potom robil všetko možné v súlhre s Ficom, len aby sa niekto rovný nestal generálnym prokurátorom.
R sa im otvorene vysmial do tváre (a to ešte ani nezačali)
a vojtech si zradom sa ešte usmievajú ...
hejslovák je rád, že je rád a ešte netuší, kde je sever a kde a ako skonči
(stačí mu kresielko v ktorom mu ale bude mierne horúco)
Ako vzdy. Zanedlho vasne opadnu a budeme si uzivat to co sme si zvolili. Nehodlam nikoho z tych styroch (ani dalsich v okoli) obhajovat. Ale mame to co sme si zvolili. Su nasim obrazom.
Pokial nezmenime seba nemoze sa zmenit ani nasa reprezentacia. Zial.
Taky maly priklad je divadelne predstavenie okolo divadelneho predstavenia co Kotleba zakazal. Isli zahrat Kotlebovi a ucitelom 14.3. - to boli ti divadelnici a ti ucitelia tam nahnani pod bicom pandurov? Nie. Kvapne korunka, budu chlebicky ... No a ked im Kotleba ukazal kto je tu panom tak zrazu sa rozhorcili. Mozno to ma mnozstvo inych a lepsich vysvetleni ale pre mna je to dost typicky obraz slovaka co ide na Desmondov koncert zadarmo ci pre kyticku na MDZ a je mu jedno od koho to dostane.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://10slusnychludi.sk/
https://www.youtube.com/watch?v=iBjGZ1g7cIk
https://www.facebook.com/lucia.zitnanska.5
Nuž tie dôležité si birmovaný nedal (má najviac kresiel) a tie problematické zradcovia asi nechceli.
a vojtech si zradom sa ešte usmievajú ...
hejslovák je rád, že je rád a ešte netuší, kde je sever a kde a ako skonči
(stačí mu kresielko v ktorom mu ale bude mierne horúco)
Pokial nezmenime seba nemoze sa zmenit ani nasa reprezentacia. Zial.
Taky maly priklad je divadelne predstavenie okolo divadelneho predstavenia co Kotleba zakazal. Isli zahrat Kotlebovi a ucitelom 14.3. - to boli ti divadelnici a ti ucitelia tam nahnani pod bicom pandurov? Nie. Kvapne korunka, budu chlebicky ... No a ked im Kotleba ukazal kto je tu panom tak zrazu sa rozhorcili. Mozno to ma mnozstvo inych a lepsich vysvetleni ale pre mna je to dost typicky obraz slovaka co ide na Desmondov koncert zadarmo ci pre kyticku na MDZ a je mu jedno od koho to dostane.