Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
-20% Endura Apparel Re-Proofer impregnačný sprej na oblečenie 275ml
10,39 €
-20%
MOC 14,79 €
savings Muc-Off Silicon Shine ochranný a konzervačný sprej, 500 ml
12,09 €
savings
MOC 18,49 €
savings Muc-Off Bike Cleaner Concentrate čistič, koncentrát, 1 l
31,99 €
savings
MOC 47,99 €
savings Rex Chain Cleaner čistiaci prostriedok na reťaz
od 14,19 €
savings
MOC 22,99 €
-5% Muc-Off Premium Footwear Shield ochranný sprej na tretry, 250ml
16,09 €
-5%
MOC 16,99 €
-5% Weldtite Disc Brake čistiaci sprej na brzdy, 400 ml
11,39 €
-5%
MOC 12,99 €
Pozeram ale, ze asi nie sme v uplne spravnej teme
Bože to je zase múdrosť...
ale kto si uz raz zvykol na silovejsie slapanie, tak mu to vyhovuje viac. A zaroven tak ma mensi problem so slapanim v stoji, kde je prirodzene nizka kadencia.
Najlepší vrchári majú vysokú kadenciu z úplne iných dôvodov. Ešte k tomu u každého je to rôzne, stačí sledovať.
A koniec.
ja cakam na jedneho zajtra, tak dufam ze nie ...
v kazdom pripade by sme s tymito OT mali ist inam
Len jeden vzorček tu uvediem P=Mk x omega (výkon=krútiaci moment x uhlová rýchlosť). Čiže zvýšenie výkonu sa dosiahne ako zvýšením krútiaceho momentu (sila na pedál, dĺžka pedála), tak zvýšením uhlovej rýchlosti (kadencie).
keby v slovinsku, tak mozno pochopim ...
co budes robit ?
Co ja viem ,tak vysia kadencia nezvysuje vykon,napr.armstrong mal najvyssi vykon okolo 80
Dano5 dakujem, pevnu sedlovku mam original od ramu ale chcem to dat dokopoy s teleskopkou nech sa na tom da aj v terene viac poskusat, nie je tam rychloupinak na sedlovku a na karbone nechcem s pevnou sedovkou vymyslat a neustale povolovat a pritahovat
lto vidly mam Mattoc a MZ 350NCR (tu mi uz Lapierre skratil na 150mm) a tlmice povodny RS Monarch Rt3 Debonair od ramu a dokupeny MZ 053 S3C2R... ak sa na tom preveziem skor ako ty tak to bude na povazenie