lukasm: ze na mna deti kricia sagan to mi nevadi, ale ked to pokrikuju daki 25-30 rocni typkovia, napoly ozrati, to vadi. Alebo ked naposledy daka zenska v meste , cestou spat tam stale mali daku akciu a nukala mi tortu .. ja sladkosti od neznamych neberiem
Ano, zacina to malou davkou torty, potom z 50 ludi co tam stali 1,2,3.. n (n>20) poharik, zakusky, bombony a .. vies ako potom klesne ef. vykon v kopci ?
fajnovi ste jak na cicine kozka... tak na vas pokrikuju... pockaj ked zacne prehravat a zacnu lietat prazdne flase
a dat si sladkost od cudzej zeny a zobudit sa s kovovou pachutou v ustach po chloroforme...... no co? zijeme len raz
Dnes som pri bludeni na disku nasiel jeden rozpracovany subor s internetovymi adresami roznych vyrobcov (ako pozostatok prieskumov pred kupovanim sucasneho bicykla). Mozno sa niekomu hodi ...aspon na rozsirenie obzorov. Kludne doplnajte a uploadujte.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.gianlucagimini.it/prototypes/velocipedia.html
To ma vobec nepobavilo. Ale to dole pod tym, ked tie bajky podla tych nakresov "vyrobil", ano. Cize kto si na to klikne, nech rovno prescrolluje dole.
a dat si sladkost od cudzej zeny a zobudit sa s kovovou pachutou v ustach po chloroforme...... no co? zijeme len raz
neskusis nevies
Edit. Už tomu dal formu , dobrá práca .
A naco, ked utekas pred zenami?
A naco ked utekas pred zenami?
...myslel som teba , len nemenoval