Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Canyo nemam s nimi nejaky problem, jedine, ze sem tam pocujem suchotanie od kotucov a pri brzdeni predna brzda vydava dost hlucny skripot. Ich plus pre mna bolo, ze vdaka ich systemu som velmi lahko prehodil hadicky medzi lavou a pravou packou. Brzdny ucinok (vazim 75kg) je podla mna dost dobry, aj ked radialne stvorpiestiky brembo to nie su .
aku zarucnu? Zarucnu musis riesit s canyonom, preco by ti ju mali robit inde? Resp mozno vidlu tlmic a pod staci poslat v SK na oficialny servis, ale niesom si isty ci nemusi byt zakupeny v SK.
Zle som sa vyjadril, nejde o zarucnu opravu v pravom zmysle. Na novom bicykli mi prislo predne koleso DT Swiss E1700 vyosene, vid obrazok. SK support mi navrhol dat si to opravit v lokalnom servise s tym, ze naklady preplatia.
Ahojte, idem si objednať Grand Canyon AL SL 6.9, ale trápim sa s veľkosťou. Rozmýšľal som nad XL, PPS mi vyhodilo L, mám 193, nohy 89-90. Nemáte niekto podobný, buď L alebo XL, rad by som skúsil ešte pred objednaním. Vďaka a pekný den
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mam jeden navyse, ak si vies vyriesit prevzatie v BA, dam ti ho
Tie brzdy Formula dobre sluzia?
nájdem tu nejakého šťastného majiteľa tohto modelu?
Stale je v zlave za 1439eur, asi im moc nejde...
http://www.mtb-news.de/forum/t/canyon-spectral-al-2015-2016.722354/
Gratulácia...