zdravim vraj je od Stiavnika az hore na Kasarne spravena nova asfaltka...viete mi podat podrobnejsie info? hlavne mi ide o to, ci sa da dostat na hreben aj cestakom. dakujem za odpoved.
Mohli by ste to niekto upresnit prosim? Isiel som to vcera trasou Stiavnik - Ráztoky - potom po Žltej dobrou asfaltkou lesom. Islo sa paradne. Cca pod Velkym Javornikom uz mimo zltu, zas asfaltkou smerom do sedla Butorky (co je tesne vedla Kasarni)
Na trase je ale nutne prejst 1km usek dost rozdrbaneho asfaltu a az potom sa trasa napoji na novu asflatku.
Ak viete niekto o hladkej novej trase pre cestak na Kasarne zo Stiavnika, tak napiste, lebo hore sa da dostat aj inak.
Skusal som aj trasu po Zelenj z Raztok, ale po novom asfalte ani chýru ani slychu...
Okruh so stuhapanim cez Makov do Bytce, fajna horska lahodka (s tufo 30mm tazka pohoda aj ten rozdrbany usek )
cosi vyse tyzdna nejaky bajker skoro zrazil domaceho (isiel peso) na anakonde
ze vraj mu esta aj nadaval ...
nie je dobre si to s nimi rozhadzat - davajme tam pozor ...
no tak hlavne to netreba hrotiť, nejde tam o život...treba spomaliť, poprosiť o stopu, poďakovať a ísť ďalej...aj v tej spodnej časti chodí kopec ľudí z Hoblíka dolu a často sa zľaknú...
chcel by som skusit vyhnut sa hl. ceste z poluvsia do ziliny a to na žel. priecesti prejst na tu prasnu cestu smer slnecne skaly. nasledne chodnik pokracuje v katastri obce porubka uz modrou TZT. cesticka vedie cez ATC a na jednom konci z leteckeho pohladu vidno nieco ako zatarasu. chcel by som vediet, ci je tadial mozne prejst.
zvycajne chodim cez poluvsie a okolo krizov do turia, ale chcel by som to skusit aj cez kemp popr. vidim na mape cykloserveru, že by tam mal byt aj NCH ?
chcel by som skusit vyhnut sa hl. ceste z poluvsia do ziliny a to na žel. priecesti prejst na tu prasnu cestu smer slnecne skaly. nasledne chodnik pokracuje v katastri obce porubka uz modrou TZT. cesticka vedie cez ATC a na jednom konci z leteckeho pohladu vidno nieco ako zatarasu. chcel by som vediet, ci je tadial mozne prejst.
zvycajne chodim cez poluvsie a okolo krizov do turia, ale chcel by som to skusit aj cez kemp popr. vidim na mape cykloserveru, že by tam mal byt aj NCH ?
ta zatarasa tam bola za posobenia stareho majitela kempu, momentalne je to uz asi druhym alebo tretim rokom prejazdne, ja z RT inakadial ani nechodim, akurat v sezone a cez vikendy treba cez kemp a hlavne popod skaly pomaly a opatrne
Caute, neviete pls ako je na tom nasa Vretenica? Myslim ten usek co zacina v tej 180 stupnovej zakrute ked sa ide na Polom a ktory sa napoji na Anakondu.
Nazdar ... chodí niekto z Polomu po modrej na Sedlo pod Kojšovou a následne do Strečna? ... je to prejazdné alebo je to moc náročné? lebo ešte som tadiaľ nešiel ... diky
Caute, neviete pls ako je na tom nasa Vretenica? Myslim ten usek co zacina v tej 180 stupnovej zakrute ked sa ide na Polom a ktory sa napoji na Anakondu.
Vretenica je prejazdna, stromy vyrezane, iba cez jeden treba preniest. Akurat ze tazbou dreva je to v poslednej casti dost rozorane. Isiel som to pred 2 dnami.
Záleží od toho akú máš technicku. Je to technicky náročnejšie a dosť strmé. Niektorí ľudia to tadiaľ nemajú radi. Ja to jazdím a baví ma to. Skús a uvidíš, keď sa nebude páčiť, tak to viac krát nepôjdeš a hotovo.
Nazdar ... chodí niekto z Polomu po modrej na Sedlo pod Kojšovou a následne do Strečna? ... je to prejazdné alebo je to moc náročné? lebo ešte som tadiaľ nešiel ... diky
Modrá z polomu je prejazdná, sú tam dva stromy spadnuté, ale jeden už má obchádzku a na druhý už niekto nahádzal konáre, takže sa to dá všetko prejsť bez zosadnutia... na žltej je potom ešte jeden spadnutý ale tiež sa dá obísť ku všetkej spokojnosti. Inak ani jeden nieje spadnutý v nejakej zákernej neviditeľnej točke, takže pohodička plný kotel
Vretenica je prejazdna, stromy vyrezane, iba cez jeden treba preniest. Akurat ze tazbou dreva je to v poslednej casti dost rozorane. Isiel som to pred 2 dnami.
Vdaka..pojazdil som dnes paradne. Najskor na chatu pod Suchym a potom klasika na Brestov a potom este po zltej do Doliny Kur - o tomto useku som vobec netusil ale ukazal mi ho minule Tomas Visnovsky (Revitom). Skutocne nadherny singel a vyzva v traverzoch a tockach. Zatial som ho este bez nohy na zemi nedal ale pracujem na tom Potom bola este klasika Polom a Vretenicka - ta je OK okrem trochu rozbiteho zaciatku takze vdaka za info
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak si este nenasiel, na freemap.sk je zakresleny do mapy aj s menom.
Mohli by ste to niekto upresnit prosim? Isiel som to vcera trasou Stiavnik - Ráztoky - potom po Žltej dobrou asfaltkou lesom. Islo sa paradne. Cca pod Velkym Javornikom uz mimo zltu, zas asfaltkou smerom do sedla Butorky (co je tesne vedla Kasarni)
Na trase je ale nutne prejst 1km usek dost rozdrbaneho asfaltu a az potom sa trasa napoji na novu asflatku.
Ak viete niekto o hladkej novej trase pre cestak na Kasarne zo Stiavnika, tak napiste, lebo hore sa da dostat aj inak.
Skusal som aj trasu po Zelenj z Raztok, ale po novom asfalte ani chýru ani slychu...
Okruh so stuhapanim cez Makov do Bytce, fajna horska lahodka (s tufo 30mm tazka pohoda aj ten rozdrbany usek
ze vraj mu esta aj nadaval ...
nie je dobre si to s nimi rozhadzat - davajme tam pozor ...
ta zatarasa tam bola za posobenia stareho majitela kempu, momentalne je to uz asi druhym alebo tretim rokom prejazdne, ja z RT inakadial ani nechodim, akurat v sezone a cez vikendy treba cez kemp a hlavne popod skaly pomaly a opatrne
Modrá z polomu je prejazdná, sú tam dva stromy spadnuté, ale jeden už má obchádzku a na druhý už niekto nahádzal konáre, takže sa to dá všetko prejsť bez zosadnutia... na žltej je potom ešte jeden spadnutý ale tiež sa dá obísť ku všetkej spokojnosti. Inak ani jeden nieje spadnutý v nejakej zákernej neviditeľnej točke, takže pohodička plný kotel
Vdaka..pojazdil som dnes paradne. Najskor na chatu pod Suchym a potom klasika na Brestov a potom este po zltej do Doliny Kur - o tomto useku som vobec netusil ale ukazal mi ho minule Tomas Visnovsky (Revitom). Skutocne nadherny singel a vyzva v traverzoch a tockach. Zatial som ho este bez nohy na zemi nedal ale pracujem na tom