Dobrá samorezka do plastu priemeru tak 2-2,5mm nebude po vyskrutkovani pomaly ani vidieť. Hlavne keď sa podarí nájsť dobré miesto- nejaký prelys a podobne. Škoda vzniknutá takýmto poškodením bude podstatnene nižšia, ako rozbitý tablet.
A ako tu bolo spomenuté, pozor na airbag... zisti si čo všetko je ním odstrelené k pasažierovi
preto som sa pytal, lebo si ako male vztahovacne dieta, ked si si zo vsetkych mojich prispevkov vybral prave ten posledny...
Kym si nenapisal ten posledny prispevok, nemal som dovod reagovat podrazdene. Tie vsetky predtym som bral ako tvoj nazor....Nebol si jediny, co to oznacil za blbost.
Ak si klaknes a zjes kefu, dostanem sa z toho. ( snad ta to neurazilo, urcite nie si taky vztahovacny ako ja )
nieco na zlepsenie nalady i ked niekedy nie je do smiechu Vintage Fails Compilation #10 - Bike fails - Old but funny!Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Dnes som otvoril malého suntour vidlicu na jeho novom presúvadle do školy. Nejaký Specialized na 24" kolesách. Aké prekvapenie ma čakalo v ľavej nohe, ktorá bola úplne prázdna. len vzduch a na konci záslepky. Na jazdenie do školy bude fajn, ale ešte aj najlacnejšia zoom mala dve pružiny...
Ona sa tak námaha na jednej strane, až je tá pružina vnútri zbrúsená z jednej strany.
Chodí ako keby som do vazelíny zamiešal piesok. Ale zase tie peniaze a s jasným určením - aby mi toho biku nebolo ľúto v daždi pred školou nebolo čo riešiť.
Je tam bezna ahead. Nieje problem ju kupit, len som si stanovil limit do 70€ vcetne blatnikov a svetiel. Hovorime o biku ktory bude tento rok na vylety a mozno detsku tour a na ktorom sa bude po lete jazdit denne do skoly a pocas skoly ostane vonku v stojane na dazdi - v lete budeme skladat druhy 26" ktory bude na vylety, hory a tak podobne. Tam uz pojde vdruchova vidlica, 10sp radenie, nejake rychle plaste...
Vidlicka je teraz premazana, hrzda ciastocne odstranena, plus minus to pruzi a ideme dalej. (vaha 2.2 km) Uz mi chyba len zbytok biku na servis. Tak snad maly bude zajtra moct jazdit.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dobrá samorezka do plastu priemeru tak 2-2,5mm nebude po vyskrutkovani pomaly ani vidieť. Hlavne keď sa podarí nájsť dobré miesto- nejaký prelys a podobne. Škoda vzniknutá takýmto poškodením bude podstatnene nižšia, ako rozbitý tablet.
A ako tu bolo spomenuté, pozor na airbag... zisti si čo všetko je ním odstrelené k pasažierovi
Kym si nenapisal ten posledny prispevok, nemal som dovod reagovat podrazdene. Tie vsetky predtym som bral ako tvoj nazor....Nebol si jediny, co to oznacil za blbost.
Ak si klaknes a zjes kefu, dostanem sa z toho. ( snad ta to neurazilo, urcite nie si taky vztahovacny ako ja )
*****#46;jpg" class="img_border forum_img" alt="" /> d315r3mbg9gyit.cloudfront.net
Vintage Fails Compilation #10 - Bike fails - Old but funny!Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Chodí ako keby som do vazelíny zamiešal piesok. Ale zase tie peniaze a s jasným určením - aby mi toho biku nebolo ľúto v daždi pred školou nebolo čo riešiť.
Vidlicka je teraz premazana, hrzda ciastocne odstranena, plus minus to pruzi a ideme dalej. (vaha 2.2 km) Uz mi chyba len zbytok biku na servis. Tak snad maly bude zajtra moct jazdit.
Jedna sa o Specialized Hardrock 24.
Lahucka ako pierko
Pozeram, ze jednotky som nejako tiez ustrelil.