http://dolekop.com/bazar/124779-giant-trance-27-5-ltd-2015-vel.-xl co hovorite na toto keby dokupim teleskop ?
Uz nevyrabane (a nie bez dovodu) Fox32 Evolution a Float CTD Evolution je asi najhorsie odpruzenie co v tejto kategorii mozes mat.
Spectral ti ponuka Pike+Monarch...
Caute tak na vasu radu som objednal EX7.0 ale prisiel mi mail z canyonu ze je nefostupny a musim nan cakat do septembra... Planujem preto zrusit objednavku a kupit momentalne zlacneny Spectral 6.0 za 2000 eur . Co myslite oplati sa to ? pretoze 7.0 je uz cez moj budget...
Trosku som sa zacal obavat lebo som si cital hrozne recenzie na fox float performance odpruzenie.
necitaj a jazdi - hrozne recenzie najdes na kazdy jeden komponent. Ta vybava je na velmi slusnej urovni - zober si ze 2 roky dozadu tam boli napr 32mm Evolution vidlice....
nehovoriac o tom ze aj evolution jazdi spokojne kvantum ludi...
Ano jazdia, to je ale argument preco byt spokojny ak niekto uz taku vidlicu ma. Ale ak sa ponuka za podobne peniaze mat 2 vyrazne kvalitou odlisne produkty, tak toto vobec nie je dobry argument.
Performance ale nema ziadne problemy, divim sa ze si cital (OP) zle recenzie. Oproti Factory tomu chyba iba Kashima coat (nie moc citelny rozdiel) a nastavenie open pozicie kompresie. Fit4 damper by mal byt identicky, teda super odpruzenie. Aj zadny float s Evol komorou bude super.
Myslim že by sa teraz dosť oplatil 8.0 za tu zlavnenu cenu
Za 800 euro navyse (ktore OP nema) tam ale nie je ziadny citelny rozdiel, ani vykonovo ani vahovo (ak teda niekto za vykon povazuje trocha jemnejsie radenie).
Pri vidle aj tlmici je moznost nastavit open pozicie kompresie (oproti 3-pozicii a propedalu), ale vykon rovnaky, SLX sada super, tie iste 30mm rafky s miernym vahovym rozdielom.
Si myslim ze ak 7EX padla, tak ist do 6.0 je lepsie rozhodnutie. Za usetrene peniaze totiz vobec nic nestrati, co napr. minuly rok neplatilo.
Moj strop bol 2500 na EX ale uz je objednana 6.0 vlastne som si povedal ze to bol asi osud a tento rok na biku urcite nic menit nebudem aj ked som usetril niake peniaze
tiez som sa zamyslal ci zmenim objednavku z AL 6.0 na 8.0 ale nenasiel som tam okrem tej kashimy a viacej XT nejake extra vyhody. Akurat tak som si vybavil nech mi tu zlavu premietnu kedze som ho objednaval pred nejakymi 2 tyzdnami a taktiez som ho zaplatil (nakolko budem v zahranici ked bude treba realizovat platbu). povedali mi ze rozdiel (230€) mi poslu na ucet ked mi dojde bike.
Len tak pre zaujimavost co hovorite na YT Jeffsy ? Sice je to 29er koli comu som ho vylucil ale vyzera pekelne dobre a to osadenie za tu cenu konkuruje canyonu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Uz nevyrabane (a nie bez dovodu) Fox32 Evolution a Float CTD Evolution je asi najhorsie odpruzenie co v tejto kategorii mozes mat.
Spectral ti ponuka Pike+Monarch...
necitaj a jazdi - hrozne recenzie najdes na kazdy jeden komponent. Ta vybava je na velmi slusnej urovni - zober si ze 2 roky dozadu tam boli napr 32mm Evolution vidlice....
Ano jazdia, to je ale argument preco byt spokojny ak niekto uz taku vidlicu ma. Ale ak sa ponuka za podobne peniaze mat 2 vyrazne kvalitou odlisne produkty, tak toto vobec nie je dobry argument.
Performance ale nema ziadne problemy, divim sa ze si cital (OP) zle recenzie. Oproti Factory tomu chyba iba Kashima coat (nie moc citelny rozdiel) a nastavenie open pozicie kompresie. Fit4 damper by mal byt identicky, teda super odpruzenie. Aj zadny float s Evol komorou bude super.
Za 800 euro navyse (ktore OP nema) tam ale nie je ziadny citelny rozdiel, ani vykonovo ani vahovo (ak teda niekto za vykon povazuje trocha jemnejsie radenie).
Pri vidle aj tlmici je moznost nastavit open pozicie kompresie (oproti 3-pozicii a propedalu), ale vykon rovnaky, SLX sada super, tie iste 30mm rafky s miernym vahovym rozdielom.
Si myslim ze ak 7EX padla, tak ist do 6.0 je lepsie rozhodnutie. Za usetrene peniaze totiz vobec nic nestrati, co napr. minuly rok neplatilo.