Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftmatko001 napísal:
To nieje ten Marek co bol aj so zltymi trabantami?

je to on :)
Zobraziť komentár 27.05.2016 - 10:11:37
00
sak si pozrite napriec juznou amerikou - k0k0t dreveny plechom obity :D
Zobraziť komentár 27.05.2016 - 10:43:31
00
Viete, kto má najjemnejšie ruky?

Rukojemník
Zobraziť komentár 27.05.2016 - 10:51:37
03
Kto ich sledoval cez fb a vie všetky detaily z cesty tak film bude trochu sklamaním, aspoň pre mňa to tak bolo, ja som to videl v marci, tak sa treba poponáhľať aby ste to stihli v kine :)

ak vám to neprehrá celé treba si preinštalovať youtube..
Shooting the target with 38 water balloons in the way!Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 27.05.2016 - 11:25:33
00
Moja frajirka sebe dneška obľikla dres Slovana Bratislava. Robi dajaki že socialni projekt a chcela znac jak budu ľudze na vichodze na toto reagovac.
Dneška už bula opľuta, obľata kavou, bulo jej vinadane do šalenich krav, temer dostala aj po papuli či jej nedziga...

...a to nechcem vidzec co budze jak vijdze zos domu na ulicu...
Zobraziť komentár 27.05.2016 - 11:46:39
033
Moja frajirka sebe dneška obľikla dres Slovana Bratislava. Robi dajaki že socialni projekt a chcela znac jak budu ľudze na vichodze na toto reagovac.
Dneška už bula opľuta, obľata kavou, bulo jej vinadane do šalenich krav, temer dostala aj po papuli či jej nedziga...

Zobraziť komentár 27.05.2016 - 14:17:47
07
arrow_leftSyfon napísal:
Kto ich sledoval cez fb a vie všetky detaily z cesty tak film bude trochu sklamaním, aspoň pre mňa to tak bolo, ja som to videl v marci, tak sa treba poponáhľať aby ste to stihli v kine :)

moja zena ich taktiez sledovala na FB a ja vlastne tiez a tiez tam bol otoho malo malo v otm filme ale ako som ich pocul hovorit teda konkretne mareka tak sa ani necudujem ked mas 600h zaznamu a urobit z toho hodinu a pol no urcite tam vyberies iba tie top situacie.
Zobraziť komentár 27.05.2016 - 14:19:08
00
Žena sa dá "porobiť" u plastického chirurga, kozy pevné, hladká tvár, liposukcia a vyrazí takto na nákupy.
Príde k pokladni a pýta sa predavačky:
- Koľko mi tipujete rokov?
- Tak 30 maximálne.....
- Vidíte a to mám o 20 viac....včera som mala 50!
Ide plná sebavedomia na autobus, čaká na zástavke, kde je jeden chlapík.
Nedá jej to a pýta sa:
- Koľko mi tipujete rokov?
Muž sa na ňu pozrie a vraví:
Viete, nechcem Vás uraziť, ale ak mi dáte pochytať prsia, poviem Vám..
Žena sa najprv zdráha, ale nakoniec povolí.
Chlapík chytá a chytá....až ho žena zastaví:
- Dosť už, koľko mám teda rokov?
- Päťdesiat....včera ste mala narodeniny.
Žena sa v šoku pýta:
- A to ste zistili len vďaka tým prsiam?
Chlapík:
- Nie, stál som za vami v rade pri pokladni :-)
Zobraziť komentár 27.05.2016 - 14:21:15
018
Anca sa mala vydavat ale nebola uz panna na com si neskuseny Jozo celkom zakladal. Anca s materou hutaju co urobit az sa nakoniec vybrali doktorovi nech poradi.
-no viete, blana sa neda opravit ale mozno by sme ju vedeli niecim nahradit.... volba padla na svinske ucho
A nastala svadobna noc, Jozo s Ancou maju prvy sex. zrazu ho Jozo vytiahne, pozera co to tam ma napichnute..
-Anca, a to je co?!?!
-co by to bolo Jozinko, moja panennska blana.
-ahaa............................ a preco je tam razitko z bitunka?
Zobraziť komentár 27.05.2016 - 16:12:27
04
scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net
Zobraziť komentár 27.05.2016 - 22:00:13
018
arrow_leftKarolik napísal:

Si skusas harddisk? Ci funguje?
Zobraziť komentár 27.05.2016 - 22:12:16
00
arrow_leftpetrik napísal:
moja ....... ....iba tie top situacie.

Bol som dnes v kine a bol som aj na prezentacnom tour v Po, lebo v Ke som sa nedostal. Australia bola menej uvolnena ako Juzna amerika , hlavne kvoli zenskemu elementu. Ale i tak klobuk dolu slobodni uletenci, v dobrom. Raz to spravim na bajku! :-)
Zobraziť komentár 27.05.2016 - 22:26:41
00
Toto tu už bolo?

http://interez.sk/niekto-polozil-okuliare-na-zem-v-muzeu-a-navstevnici-si-mysleli-ze-to-je-umelecke-dielo/
Zobraziť komentár 28.05.2016 - 07:28:40
00
Neviem či do vtipkára či do vychytávok...

https://www.facebook.com/hustor.cz/videos/278894479124217/
Zobraziť komentár 28.05.2016 - 15:04:35
00
nehovor ze si o tom este nepocula :D https://www.youtube.com/watch?v=oPK5AlKdirg
Zobraziť komentár 28.05.2016 - 17:03:19
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up