Lokalizácia
Formulár sa odosiela
15€ za nastavenie presmyku je dobrý deal, tá poukazka mi príde onicom ale asi by som to neriešil
Ale ako píšeš tak chybu si priznali Bike ozaj chodí komplet v poriadku nastavený

Ps: dobrý deal pre servis za potocenie dvoch srobikov L a H
Zobraziť komentár 07.06.2016 - 15:07:16
03
Ono to má trošku hlbšiu históriu. Chlapík v BR u ktorého som servisoval mi robil tiež ponuku, no rozhodol som sa pre Canyon. V tej cene je lepšie osadený, geometria mi viacej vyhovuje a viacej sa mi páči ako ponúkaný bike v obchode. Seriózne som prišiel povedať, že ďakujem za ponuku a čas, no rozhodol som sa inak aj keď budem čakať asi mesiac... Kto by povedal, že sa ho to takto dotkne..tak som zaplatil 15€ :-)
Je to viacmenej oničom, ale je v tom aj poštovné zdarma. Tak vezmem nejaké minináradie alebo niečo pod. Keby mi dal klasickú cenu do 5€, vyšlo by mi na samolepky :D
Zobraziť komentár 07.06.2016 - 15:20:32
00
to ti daval novy presmykac ked si platil 15€ ? http://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/presmykace/mtb/shimano-slx-fd-m671d6-direct-mount-down-swing-3x10-presmykac-akcia-7861a.html

Zobraziť komentár 07.06.2016 - 15:28:49
    00
    Dakujem Vam za odpovede
    Zobraziť komentár 07.06.2016 - 19:22:31
    00
    Canyon sa uz viditelne zabehli v novej fabrike.
    V pondelok objednane, prisla faktura, zaplatene. V Utorok rano potvrdene, ze dostali platbu. Teraz v Stredu o 14:00 dosiel mail s UPS trackovanim, ze bajk odoslali. Bude tu v Piatok.
    Sikovnaci :)
    (bajk nie pre mna, ja uz mam dost. ale odporucil som kamosovi a 1440e za ich 11kg karbonovy HT ho presvedcilo)
    Zobraziť komentár 08.06.2016 - 14:49:09
    01
    Bike a veľkosť ktorá sa mi páči je možné dostať až 18.-23júla... je možné, že keď budem objednávať až za mesiac tak ten dátum sa nepresunie a stále bude platiť 18-23 júla alebo sa dátum znova natiahne o ďalší mesiac ??? Má to tu niekto odsledované ?
    Zobraziť komentár 08.06.2016 - 16:33:04
    00
    urcite sa to bude posuvat dalej, je mala sanca, ze by to ostalo na povodnom termine. Zalezi ci ide o velmi ziadany model, ten sa moze aj vypredat ;-)
    Zobraziť komentár 08.06.2016 - 16:36:40
    00
    nerve 7.0... to si ma teda nepotešil :( a existuje možnosť, že sa bude dať nový zohnať aj ku koncu sezóny alebo sa vypredá a je koniec ?
    Zobraziť komentár 08.06.2016 - 16:39:45
    00
    K tým aktuálnym časom dodávok -

Ja som objednával v Grand canyon CF SL7.9 v utorok večer 24.5. Termín dodávky na stránke bol 2.-11.6.
    Prehliadol som v mailovej konfirmácii, že je tam aj platobná inštrukcia, takže som platil v pondelok 30.5.
    Deň na to mi potvrdili platbu a bolo ticho.
    Tento pondelok mi ráno volá kuriér, že má pre mňa bike. Stihli to teda podľa uvedeného odhadu, aj s mojim meškaním platby.

V pondelok som ho zložil, v utorok doplnil ešte SPDčka a dnes ráno vybehol na Kačín, kde som stretol ďalšieho Canyonistu :-)
    Zobraziť komentár 08.06.2016 - 16:51:21
    00
    neboj sa, budes ich stretat tolko az ta to bude mrziet.
    Zobraziť komentár 08.06.2016 - 17:06:33
    00
    MrKoubak to je tazko povedat, na niektorych bikoch sa tie datumy posuvaju kazdu chvilu,Nerve nieje mozno az taky ziadany, minuly rok bol aj na konci sezony. Tak uvidis
    Zobraziť komentár 08.06.2016 - 17:30:46
    00
    arrow_leftdores napísal:
    K tým aktuálnym časom dodávok -

Ja som objednával v Grand canyon CF SL7.9 v utorok večer 24.5. Termín dodávky na stránke bol 2.-11.6.
    Prehliadol som v mailovej konfirmácii, že je tam aj platobná inštrukcia, takže som platil v pondelok 30.5.
    Deň na to mi potvrdili platbu a bolo ticho.
    Tento pondelok mi ráno volá kuriér, že má pre mňa bike. Stihli to teda podľa uvedeného odhadu, aj s mojim meškaním platby.

V pondelok som ho zložil, v utorok doplnil ešte SPDčka a dnes ráno vybehol na Kačín, kde som stretol ďalšieho Canyonistu :-)

jj...je ich hodne... ;)
    Zobraziť komentár 08.06.2016 - 19:30:35
    00
    Takze. Minuly stvrtok som poslal peniaze na ucet a tento tyzden v stredu mi prisiel bajk :) Nerve 9.9 zeleny velkost L. S bicyklom som objednal aj stojan ktory bol ako samostatna zasielka ale nastastie prisli spolu jednou dodavkou. Bike som hned poskladal bez problemov, nafukal tlmic a vidlicu a vybehol som von.

Bike super, vsetko funguje. Akurat ako tu uz volakto spominal trebalo nastavit prehadzovacku, ja som to mal za 2e takze s tym Canyon zatazovat nebudem :) V lese som este nastavoval vysku sedlovky a odrazu sa prestala vysuvat teleskopka na doraz. Potom doma som zistil ze treba slabsie utiahnut upinak na sedlovke a vsetko funguje zase ako ma.

Co sa tyka velkosti tak L sedi dobre. Budem vsak asi menit riaditka a mozno aj predstavec aby som ich mal vyssie. To je ale z toho dovodu, ze mam problemy s chrbtom a tak mi nevyhovuje predklon. Myslim, ze by som ale zvladol aj XL mozno s drobnymi upravami (vyska 186/ nohy 89).

Nemam fotak takze prikladam len taku prvu foto po zlozeni z mobilu ako ilustraciu.

Prílohy:

nerv.jpg
    nerv.jpg 148 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up3thumb_down

Zobraziť komentár 10.06.2016 - 10:38:23
    011
    Nemáš náhodou sedlo mierne dohora?
    Zobraziť komentár 10.06.2016 - 14:36:18
    00
    na krivej fotke sa to super hodnoti
    Zobraziť komentár 10.06.2016 - 14:37:49
    01

MTBIKER odporúča