FiLus Dikes za link, zaujimave citanie. Davnejsie som cital, ze Dot5.1 lepsie odolavala prehriatiu ako mineralny olej, ale ocividne nie je olej ako olej. Trochu som pogooglil a vyzera to tak, ze bod varu ma Shimano olej vyssi.
Prosim vás ja mám problem nevracia sa mi piest jednoducho ako keby tlacila len jedna strana ma sa to niecim mazat cistit aby to tam pekne chodilo ? Brzdy Shimano SLX
Piesty nemazat! Lebo sa tam toho svinstva napecie este viac. Piestiky treba cistit a odmastnovat cisticom brzd. Mazane su len tesnenia a to olejom z vnutra. Ak je chybne tesnenie potom sa ten olej dostane do kontaktu so spinou vonku a piest sa zapecie.
Kazdopadne ak sa zanedba udrzba tak bude treba po case rozobrat a vycistit strmen a piestiky s tesneniami rucne. Je to ale nafigu robota..
Takze odporucam radsej sem tam vytiahnut platne, vysunut piesty, prestriekat to poriadne cisticom, vyutierat, roztlacit piestiky a nahodit platne.
Je to robota tak na 5minut obe brzdy aj s opatovnym nastavenim.
Uz to nerobi asi sa rozbehala ale pojdem ich dat vycistit a pozriet znamemu do servisu udrzbu som zanedbal to je pravda hlavne v zime som jazdil a nejako som to neriesil aky cistic by ste odporucali poprosim link
Akykolvek "Čistič bŕzd bez acetónu"
Predavaju to v kazdej auto-moto predajni alebo aj v tescu- v autodoplnkoch. Ja napr. používam Sheron čistič bŕzd z tesca. Spokojnosť.
Daj si potom pozor. Ma to dost velky tlak, takze si chran oci okuliarmi. Mne sa par krat stalo ze som si frkol do oka. Je to neprijemne ale po chvili to prejde
Pôvodná ide normálne vyšroubovať - ja mám veľkú gola sadu a tam bol potrebný bit súčasťou, takže easy task
A budú mať kratší záber, čiže ty si nastavíš v ktorej polohe to chceš. Niekto hovorí, že to je zanedbateľné, mne to urobilo brzdu presne akú som chcel.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kazdopadne ak sa zanedba udrzba tak bude treba po case rozobrat a vycistit strmen a piestiky s tesneniami rucne. Je to ale nafigu robota..
Takze odporucam radsej sem tam vytiahnut platne, vysunut piesty, prestriekat to poriadne cisticom, vyutierat, roztlacit piestiky a nahodit platne.
Je to robota tak na 5minut obe brzdy aj s opatovnym nastavenim.
Predavaju to v kazdej auto-moto predajni alebo aj v tescu- v autodoplnkoch. Ja napr. používam Sheron čistič bŕzd z tesca. Spokojnosť.
Treba povedat nieco viac?
A budú mať kratší záber, čiže ty si nastavíš v ktorej polohe to chceš. Niekto hovorí, že to je zanedbateľné, mne to urobilo brzdu presne akú som chcel.
Dakujem za pomoc.