Z akým veľkým prevodníkom sa chystáš jazdiť? Bude to na Sram alebo Shimano? Daj potom vedieť ako funguje a radí. Taktiež som zvedavá na životnosť tých 9 a 10z pastorkov pri reálnom využití.
Z akým veľkým prevodníkom sa chystáš jazdiť? Bude to na Sram alebo Shimano? Daj potom vedieť ako funguje a radí. Taktiež som zvedavá na životnosť tých 9 a 10z pastorkov pri reálnom využití.
jazdí s 30z plackou od sramu... dnes na pive som to mal v ruke, ma to tak 340g ako xt kazeta 10sp
opracovanie výborne, možnost dokupovat spodne demontovatelne pastorky čo je super v dnesnej dobe , spotrebaku,najmenšie pastorky z ocele
jazdí s 30z plackou od sramu... dnes na pive som to mal v ruke, ma to tak 340g ako xt kazeta 10sp
opracovanie výborne, možnost dokupovat spodne demontovatelne pastorky čo je super v dnesnej dobe , spotrebaku,najmenšie pastorky z ocele
nieje ti 30z v predu málo?
ja mám 32/ 10-42 a teda jednoznačne pôjdem do 34 ak nie rovno 36z prevodníku....
Ahojte Kristina, volodaj .... kľudne môžte otravovať aj mňa, konečne som za kompom ... Ale k veci, z pôvodných prevodov 3,2 až 0,762 som prešiel 3,33 až 0,681. To je napríklad po rovinke na kadencii 90 cca 42km/h a v kopci 8,6km/h.... Všade naokolo sú tu také kopce, žéé .... ako oni sa dajú vyjsť aj na 34 dokonca aj na 36 .... ale po dvoch-troch hodinách na odľahčenie sa patrí dačô ľahšie. Aj kolenám to pomôže aj si človek oddýchne...
Ako sa šľape na tom malom 9 zubovom prevodníku? Celkom ma zaujala, lebo teraz vozím 30-11/42 a občas by som prijal o chlp ľahší a aj ťažší prevod. Podľa Gear Calculatoru by som s týmto a 30 prevodníkom mal rovnaký rozsah prevodov ako som bol zvyknutý na 36/24-11/42 dvojplacke.
Ešte si odôvodniť tú cenu, lebo by som musel meniť radenie, prehadzku aj orech. Možno ďalšiu sezónu.
Keď kazetu nahodím, dám vedieť ako radí a ako cítiť ten rozsah. Ono takto, .... chystám sa ju používať iba na preteky a 24-hodinovky, Je škoda drať taký kúsok na každodenných výjazdoch.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Miky co ta vysiel tenCamelbak a z kade si ho bral?
Dik
Btw na tom 9z pastorku nebude problém s polygon efektom?
nieje ti 30z v predu málo?
ja mám 32/ 10-42 a teda jednoznačne pôjdem do 34 ak nie rovno 36z prevodníku....
A luvik je drtic. 30 ka je na oravu dobra, na ba malo
Ešte si odôvodniť tú cenu, lebo by som musel meniť radenie, prehadzku aj orech. Možno ďalšiu sezónu.