Prodigy maju vela hitov - od tych uplne prvych: Hyperspeed, Jericho, Out Of Space
az po tie najznamejsie: No Good, Firestarter, Breathe, Smack My Bitch Up, Voodoo People
a aj zopar novsich je celkom fajn.
je to vekom, vnimam to rovnako a to prodigy milujem od prvého do posledného albumu a nesuhlasim ze su kapela s 2-3 songami aspon pre mna, ostava nam uz len bratislavske jazzove dni kavicka, jedno male pivko a o 23.00 taxíkom domov, a nie festaky kde behaju mladi 20rocny so zrenickami jak moja päst za kilecko a rano zlepeny sa zobudit, ze pecie do stanu a o 9.00 je v nom 100stupnov a hladat kde sa umyjem a hlavne s klude ranne vyseriem:) ale tak spominat na tie casy budem asi do konca zivota, ja som bol festivalove a chatove dieta a vzdy sa bolo na čom smiat
Mesita nieje zadarmo:) to bol rok 2002 s tym mega dazdom a este som bol v 2005. Oslavoval som koniec povinnej vojenskej sluzby i ked by sa mi asi zisla a zazitok bol aj ked prodigy hrali a nad nami sa burka. Malo to velke caro pre vela ludi zazitok na cely zivot
z tej legendárnej blatovej pohody má jeden známy "super zážitok" si tam nabalil nejakú a ich spoločná družná fotografia v blate vyšla potom v niektorých novinách na titulke s textom: láska kvitne v každom počasí... to už frajerke nevysvetlíš, dostal kopačky
vidim ze sme tam boli akoby vedla seba bolo to mega, tie blesky sa k tomu doslova hodili, potom mal byt Macka B, ale toho uz zrusili, ked dohrali prodigy a uz ani neprsalo, kamos zistil ze nema mobil, ten trulo ma presviedcal nech mu ho idem pomoct hladat do toho blata, ani nevedel kto ho stratil, v jeho stave ho bolo velmi tazke presvedcit, ze nadej ze ho najde je do minusu
no ja som bol naposledy na pohode v roku 2000....to sa tiež k nam pridala jedna babenka. bola asi o 10 rokov mladsia než my a strasne otravna bola az infantilna. chceli sme ju v tom bahne utopit ale nokoniec sme sa jej zbavili tak, ze sme ju zatiahli do toho stanu na sprchovanie a kde zahy pochopila, že konci veškera sranda, ked sme sa povyzliekali a už sme ju nastastie po zbytok akcie nevideli.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.noviny.sk/c/krimi/trencan-blokoval-saniitku-policajtom-tvrdil-ze
http://www.ebay.com/itm/NuVinci-N360-Internal-Gear-Bicycle-Rear-Bike-Hub-Black-32-H-6-Bolt-Disc-Brake-/361396183680
az po tie najznamejsie: No Good, Firestarter, Breathe, Smack My Bitch Up, Voodoo People
a aj zopar novsich je celkom fajn.
No mne by bolo 40 vela aj na toto kedze nepoznam ani jedneho interpreta:)