... to mi pripomenulo jedného môjho známeho - neschopného úradníka, čo vždy nadával na šéfov, na robotu a pod. Raz v polovici 90. rokov sme sa stretli, pokecali o tom i onom, keď náhle zvážnel a zamyslene riekol: " Ja im asi naseriem a pôjdem podnikať!" ... Aké to jednoduché!
Stačí vystúpiť z EU, NATO, ... a následne vyhlásiť, že od zajtra sme Švajčiarsko.
... a cim nahradime vahu svajciarskych bank? Vahou slovenskych salasov? Vies, to si jurajc asi nepostrehol, ze svajciari najprv zalozili uspesne banky v ktorych bol ulozeny kapital statov, co rucili za existenciu svajciarskej neutrality. Symbioza. Uz ta vidim ako rozbehavas podobny projekt s Ukrajinou, Polskom, Ceskom a Madarskom - ti musia zaprve akceptovat nasu neutralitu no trocha zavazi aj nazor USA, Ruska, Ciny, EU a pripadne osamostatnenej Velkej Britanie. Asi sa dost nadres - ktore z tych statov maju diplomaticke zastupenie v Dobsinej?
Ahoj, to Švajčiarsko bolo myslené ako neutrálny štát....žiadny diktát bruxelesu...a o nato ani nehovorím, n e viem kto by nás mal napadnúť ibaže turci
Osobne som bol za vstup do EÚ. Ale nie takej EÚ aká je teraz!! EÚ sa zmenila - je to banda s havedou a fasisticky mi predkami na čele!!!!
Dobre, ostanme v EÚ...ale čo keď padne?? Máme plán B?
Odporucam ti zamysliet sa nad tym co je to neutralita. Ma dve vyznamne stranky. Jedna je ochota stat sa neutralnym a druha je ochota vsetkych ostatnych uznavat tvoju neutralitu. Zatial si so Slovenskom v dejinach kto chcel vytrel rit, samozrejme pri pomoci viac nez ochotnej spoluprace domacich. Kde si nabral tu nadej, ze sa to moze zmenit? Co je lepsie, diktat Bruselu na temu bananov (co je samozrejme blbost s oblubou pouzivana) alebo diktat Moskvy ohladne politickych procesov?
BTW Preco nikto neprotestuje proti Znojemskym konzervarnam kvoli diktatu na temu rozmery uhoriek?
Plan B pripravuje Putin. Zazil som Stalina, Malenkova, Brezneva, Chruscova ... kto si ma pametat tu zbierku hrubotesanych agresivnych alkoholickych mocipanov? Dakujem. Neprosim si.
EÚ sa zmenila - je to banda s havedou a fasisticky mi predkami na čele!!!!
Skoro som zabudol na tych fasistickych predkov. Kolko z nas mame komunistickych predkov? Vies aky je pomer obeti fasizmu a komunizmu? Mam ti odporucit literaturu alebo si to vies najst sam? Alebo ti staci akysi novy vodca a to co povie je pravda?
Áno. Stalin = Hitler....Brežnev = Juncker, takže????!!!!
Z dažďa pod odkvap...
...ide sa bicyklovať a ver mi, jak prídem z túry sú mi ukradnuti všetci politici...ale zajtra sa dozviem, ze novoveki komunisti - euro háveď mi zase niečo zakážu alebo lepšie, prikážu
.ahoj...
No ale to si mohol napísať hneď. ... že tento náš štát dokáže najlepšie riadiť, brániť a neviemčoešte Kotleba a jeho čávovia. To sme si mohli zopár príspevkov ušetriť.
- že brusel nám ukrajuje zo slobody čoraz viac a treba tomu v potrebnej miere čeliť
- že ešte totalitnejšie móresy by si prial fašizoidný pajác s partou "88" náckov, poslaneckých nemluvniat a davom hlupcov, ktorí by radi chodiť po svete vo svojich bagandžiach a dirigovať svet naokolo tými *svojimi* príkazmi a podmienkami, ba čosi-kamsi aj vešať svojich oponentov (viď posledná demo).
čiže tak nejako v záujme slobody, j*bať rovnako aj tvoje nápady, jurajc, aj tvojho Jedinekotlebu.
cim jednoduchsie tym lepsie, takych ma kotleba rad. masu co nerozmysla nad tym co im vodca serviruje... uplne staci na PLAZ miestneho potoku a citit sa pritom hrdo... ake jednoduche...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
....cestou Švajčiarska !!!
Stačí vystúpiť z EU, NATO, ... a následne vyhlásiť, že od zajtra sme Švajčiarsko.
Osobne som bol za vstup do EÚ. Ale nie takej EÚ aká je teraz!! EÚ sa zmenila - je to banda s havedou a fasisticky mi predkami na čele!!!!
Dobre, ostanme v EÚ...ale čo keď padne?? Máme plán B?
BTW Preco nikto neprotestuje proti Znojemskym konzervarnam kvoli diktatu na temu rozmery uhoriek?
Plan B pripravuje Putin. Zazil som Stalina, Malenkova, Brezneva, Chruscova ... kto si ma pametat tu zbierku hrubotesanych agresivnych alkoholickych mocipanov? Dakujem. Neprosim si.
Skoro som zabudol na tych fasistickych predkov. Kolko z nas mame komunistickych predkov? Vies aky je pomer obeti fasizmu a komunizmu? Mam ti odporucit literaturu alebo si to vies najst sam? Alebo ti staci akysi novy vodca a to co povie je pravda?
Z dažďa pod odkvap...
...ide sa bicyklovať a ver mi, jak prídem z túry sú mi ukradnuti všetci politici...ale zajtra sa dozviem, ze novoveki komunisti - euro háveď mi zase niečo zakážu alebo lepšie, prikážu
.ahoj...
keby si ty vobec vedel ake blbosti tu vypisujes:
https://www.theguardian.com/world/2016/jul/03/eu-swiss-single-market-access-no-free-movement-citizens
po slovensky:
http://www.hlavnespravy.sk/eu-nechce-povolit-svajciarom-pristup-na-otvoreny-trh-ak-neumoznia-volny-pohyb-obcanov/803491
https://www.theguardian.com/world/2016/jul/03/eu-swiss-single-market-access-no-free-movement-citizens
po slovensky:
http://www.hlavnespravy.sk/eu-nechce-povolit-svajciarom-pristup-na-otvoreny-trh-ak-neumoznia-volny-pohyb-obcanov/803491
...by som je.al aj dajaké príkazy a podmienky
No ale to si mohol napísať hneď. ... že tento náš štát dokáže najlepšie riadiť, brániť a neviemčoešte Kotleba a jeho čávovia. To sme si mohli zopár príspevkov ušetriť.
- že brusel nám ukrajuje zo slobody čoraz viac a treba tomu v potrebnej miere čeliť
- že ešte totalitnejšie móresy by si prial fašizoidný pajác s partou "88" náckov, poslaneckých nemluvniat a davom hlupcov, ktorí by radi chodiť po svete vo svojich bagandžiach a dirigovať svet naokolo tými *svojimi* príkazmi a podmienkami, ba čosi-kamsi aj vešať svojich oponentov (viď posledná demo).
čiže tak nejako v záujme slobody, j*bať rovnako aj tvoje nápady, jurajc, aj tvojho Jedinekotlebu.
http://www.veteranstoday.com/2016/05/24/neo-when-will-the-world-be-free-of-the-nato-beast/
Takže ... na mieste je otázka: Načo nám je NATO?