Kategórie
Bike-techMobily a veci súvisiace # recenzie # doplnky # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # elektronika # technické otázky # kvalita
Peak Design Car Mount Vent magnetický držiak na telefón do auta, čierna
77,99 €
MOC 80,99 €
Peak Design Mobile Mount 1 adaptér pro držiaky telefónov do auta, čierna
61,99 €
MOC 63,99 €
-12% SP Connect púzdro na smartphone iPhone 11 Pro/XS/X, čierne
29,99 €
-12%
MOC 33,99 €
Akcia -19% Peak Design Everyday Case obal pre iPhone 16 Pro, čierna
47,99 €
-19%
MOC 70,99 €
Peak Design Wallet Slim magnetická peňaženka iPhone 12/13, charcoal
56,99 €
MOC 65,99 €
mal som niekedy next launcher a s tym som bol velmi spokojny, ale platena verzia co uz by za to stala stoji 14,99€ co je pre mna brutal za apku dat
Potrebujem to len na volanie, internet a fotenie, ďakujem za odpovede
Samsung galaxy A3 2016
Sony Xperia XA
Sony Xperia E5, ale tá sa mi zdá veľká
Skôr by som to videl na klasický výber - ktorý sa ti páči viac. Prípadne keď si vyzdvihla že chceš občas fotiť tak ten Samsung je v tomto asi kúsok popredu (i keď zase závisí od osobných preferencií, niekto tieto farebné softvérové úpravy vyslovene neznáša - no vo všeobecnosti si dovolím tvrdiť že väčšina to vníma pozitívne a fotka sa javí ako krajšia ako od konkurencie). Ďalej ešte pozri ako sú na tom veľkostne a či chceš menší alebo väčší. Sám mám Sony (Z5 Compact) a predtým som mal Samsung A3 (ale ten starší model), a na Samsungu mi akurát vadila šošovka fotoaparátu ktorá vytŕčala asi 1mm z tela mobilu. Na Sonyčku teraz zase že sa šmýka ako had a už párkrát preto letel k zemi. Tie fotky boli na Samsungu zase nejaké divné a studené, na Sonyčku sú zas pomerne prirodzené a pôsobia niekedy až nevýrazne ako keby im chýbala farba a kontrast. Tak si z toho vyber
Porovnanie side-by-side:
http://www.phonearena.com/phones/compare/Sony-Xperia-XA,Samsung-Galaxy-A3-2016,Sony-Xperia-E5/phones/9987,9814,10087