Ahojte,
už sme niečo v statuse začali, čo takto zorganizovať stretávku niekde v strede Slovenska?
Dajte vedieť kto by mal záujem a zhruba kedy by mohol
Tak neviem teda, kľudne môže byť stretávka pred centrom cca o jedenástej, ísť pobajkovať, vrátiť sa, nájsť kľudné miesto, uvariť guláš, pokecať a večer naspäť, koľkí tam už len chcú prespať? Nejako sa nikto nevyjadril.
A chatu zajednať potom vo veľkom v septembri, to len taký môj skromný postreh
Nepredpokladám, že niekto z vás si dá na krk vybavenie a zaplatenie zálohy za nejakú chatu. Preto je riešením kemp alebo nejaké mestečko s možnosťou ubytovania, dobrým vlakovým a iným spojením. Napríklad v takom Pezinku sú rôzne lacné ale aj komfortné drahšie možnosti ubytovania, rôzne šenky v ktorých sa dá stretnúť a trebárs aj vlakové spojenie a dokonca sa dá aj vybehnúť na bicykli do miestnych M.K.. Takže ide len o to kto si kde konkrétne nájde ubytko alebo príde na otočku a chce to jedného miestneho koordinátora ktorý dá tipy na ubytovanie a vybaví miesto stretnutia. Tým som nechcel navrhnúť konkrétne Pezinok ale len trošku usmerniť vaše nadšenie.
Pocital som taku pol hodku bajkom. Len nemam rad dobiehat na poslednu chvilu na posledny vlak. Na predposledny kludne aj na minutu presne, ale na posledne mozne spojenie (lebo RJ nema bajky) treba nechat par minut k dobru
Určite vás pôjde naň viac neboj, uvidíš, koľko ti bude trvať cesta tam a podľa toho sa zariadíš a tak isto si rovno môžeš tam kúpiť aj spiatočný, až máš istotu
To mi pripomína že dávno sa nekonal Varín prípadne Poráč. Zážitkov mnoho, spomienok pomenej Turbi, má 100% pravdu, takáto akcia sa bez koordinátora nezorganizuje. Pôvodne som si myslel že si dáme pár pív v bare a pred polnocou sa poberieme domov (ako po ostatné roky). A ozaj škoda že sa nezačalo riešiť skôr. Minulý víkend robili chalani z Diviny cyklokemp Portáš a i keď im nevyšlo počasie tak to bola akcia presne v tomto duchu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A chatu zajednať potom vo veľkom v septembri, to len taký môj skromný postreh
Hrádok - NMnV: 16 minút autom, 44 minút bicyklom
Pocital som taku pol hodku bajkom. Len nemam rad dobiehat na poslednu chvilu na posledny vlak. Na predposledny kludne aj na minutu presne, ale na posledne mozne spojenie (lebo RJ nema bajky) treba nechat par minut k dobru
Turbi, má 100% pravdu, takáto akcia sa bez koordinátora nezorganizuje. Pôvodne som si myslel že si dáme pár pív v bare a pred polnocou sa poberieme domov (ako po ostatné roky). A ozaj škoda že sa nezačalo riešiť skôr. Minulý víkend robili chalani z Diviny cyklokemp Portáš a i keď im nevyšlo počasie tak to bola akcia presne v tomto duchu.
EDIT: Takze nevyda mi to lebo som si neuvedomil, ze sa v tom case budem dovolenkovat mimo dosah :]