Kategórie
Bike-techMobily a veci súvisiace # recenzie # doplnky # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # elektronika # technické otázky # kvalita
Peak Design Mobile Mount 1 adaptér pro držiaky telefónov do auta, čierna
61,99 €
MOC 63,99 €
Akcia -19% Peak Design Everyday Case obal pre iPhone 16 Pro, čierna
47,99 €
-19%
MOC 70,99 €
Akcia -19% Peak Design Everyday Case obal pre iPhone 16 Pro, čierna
47,99 €
-19%
MOC 70,99 €
-12% SP Connect púzdro na smartphone iPhone 11 Pro/XS/X, čierne
29,99 €
-12%
MOC 33,99 €
Áno, ale zase má najhoršie hodnotenie od PhoneAreny, preto sú podľa mňa rozhodujúce práve tie subjektívne dojmy prípadne konkrétna vlastnosť. Parametre sú +- rovnaké okrem toho CPU a RAM (čo zase nevyhnutne nemusí znamenať vyšší výkon - preto kukám aj na ten review na plusy a mínusy). Ja by som to zhodnotil - že výber hodiť mincou spraví asi rovnaký osoh ako siahodlhé sledovanie a porovnávanie.
A keď Xperiu, tak ktorú z tých dvoch?
Radšej by som bral mediatek ako exynos
edit: 1,5gb ramka je na túto dobu veľmi málo. Treba si predstaviť, že koľko si zoberie softvér, aplikácie na pozadí a bum. Voľných bude 100 možno maximálne 200 mega. Pre plynulý multitasking aspoň 2gb ram, resp. xperia XA
nova "vlastnost" - pre niektore aplikacii sa da nastavit, ze mozu na SD kartu zapisovat ...
...a na druhu stranu poznam takych co by aj mali ale 600e za mobil nedaju. inak obcas sa sam seba pytam naco su snad "polovici Slovenska" tie nadupane smartfony
Aký iný význam má vlastniť mobil za 400-500-600€?