Ahojte,
už sme niečo v statuse začali, čo takto zorganizovať stretávku niekde v strede Slovenska?
Dajte vedieť kto by mal záujem a zhruba kedy by mohol
V samotnej dedine možno je krčma do rána, ale čo sme naposledy boli v bajkparku, tak dole v chate sme pili tuším do 1-nej a potom nás už vyhodili (lebo sme mali ubytko hore vo veľkej chate nad Kálnicou - inak to je chata snáď pre 50 ľudí a vyzerá ako ústav z filmu s Nicolsonom).
Keby bolo 10-20 ľudí dole pod vlekom na chate a pilo/jedlo, tak podľa mňa aj dlšie by to strpeli (môj názor). Veď business je business, či nie?
tyvole, vrcholne leto a oni si zmyslia generalku vleku
to mi pripomina minulu alebo predminulu zimu, ked si akurat vtedy zmysleli u nas v BA rekonstrukciu bezdomoveckej ubytovne.
popytam sa ludi co to vybavovali
bolo to bud v zastrani (za salasom) - velka (tusim podnikova) chata - ma to 3 podlazia
alebo kunerad / kamenna poruba - tam sa objednavalo ofiko cez web (mam pocit, ze lesaci ponukaju svoje chaty)
// edit : toto mi napr. nasiel gooogel pripadne z inej lokality
tu v Hradku je jedna Restika... s krcmou.. teda asi viac krcma ako restika, ale ak nejde o gurmansky pozitok, tak mozno aj restika.. isto sa tam zmesti vela ludi.. takze ak by mal niekto zaujem o spolocny "obed" alebo iny alkohol, tak moznost presunut sa tam...
to len taky maly tip...
To prvé je z roku páne , záloha 1000 SK. To druhé si rozklineš a v podmienkach min. 2 až 3 noci. Musel by si dlho hľadať aby si niečo solidne našiel pre toľko ľudí , aby to malo aj nejakú kultúru.
to je taky problem tam byt na 2 noci? boha vytiahnem par bitcoinov z natazeneho a zaplatim celu chatu a donesiem 100l cajkovskeho vinka
ja by som prisiel bez bajku a pekne krasne gitarka,ohnik,grilovacka,opekacka,"povidacka" apod relaxacne veci, nemusim tam prist predsa kvoli bajku
spomienka na dobre detske tabory
Z vlakovej stanice okolo Lidl a lukoil stale rovno az na svetelnu krizovatku,tam doprava.Potom stale rovno cez vsetky mosty aj kruhac.Ked sa uz nebude dat rovno pojdes do prava a stale po hlavnej kocovce-nova ves-horka az do hradku a tam su cedule mtbiker.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Keby bolo 10-20 ľudí dole pod vlekom na chate a pilo/jedlo, tak podľa mňa aj dlšie by to strpeli
to mi pripomina minulu alebo predminulu zimu, ked si akurat vtedy zmysleli u nas v BA rekonstrukciu bezdomoveckej ubytovne.
ci ideme partia 5, alebo 50, tak na jednu noc problem nie je
bolo to bud v zastrani (za salasom) - velka (tusim podnikova) chata - ma to 3 podlazia
alebo kunerad / kamenna poruba - tam sa objednavalo ofiko cez web (mam pocit, ze lesaci ponukaju svoje chaty)
// edit :
toto mi napr. nasiel gooogel
pripadne z inej lokality
to len taky maly tip...
ja by som prisiel bez bajku a pekne krasne gitarka,ohnik,grilovacka,opekacka,"povidacka" apod relaxacne veci, nemusim tam prist predsa kvoli bajku
spomienka na dobre detske tabory
v zivote som tam nebol, tak nech nebludim