Kategórie
Bike-techMobily a veci súvisiace # recenzie # doplnky # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # elektronika # technické otázky # kvalita
Akcia -19% Peak Design Everyday Case obal pre iPhone 16 Pro, čierna
47,99 €
-19%
MOC 70,99 €
Peak Design Car Mount Vent magnetický držiak na telefón do auta, čierna
77,99 €
MOC 80,99 €
Akcia -19% Peak Design Everyday Case obal pre iPhone 16 Pro, čierna
47,99 €
-19%
MOC 70,99 €
-12% SP Connect púzdro na smartphone iPhone 11 Pro/XS/X, čierne
29,99 €
-12%
MOC 33,99 €
Peak Design Wallet Slim magnetická peňaženka iPhone 12/13, charcoal
57,99 €
MOC 65,99 €
savings Muc-Off Rainproof Essentials Case púzdro na telefón, čierna
23,99 €
savings
MOC 41,99 €
matt a tebe je naco taky nadupany bajk, takisto aj vacsine foristov?
niekto ma zalubu v mobiloch a niekto v onom
PS: Aj tak to všetko przdí číňan. Časy NOKIA - made in finland * ERICSSON - made in sweden a napr. MOTOROLA - made in U.S.A. sú už dávno v {|}
No a keby som teraz mal riešiť nový mobil, tak by to asi bola zmieňovaná 950tka.
Už konečne klesli ceny (novinky sa neoplatia) a nepotrpím si na najnovšie vychytávky
Raz som skusal aj gramarit s druhym "hlupym" tlacitkovym telefonom - Nokia 5130 Xpress Music. Ale to mi nevyhovovalo. Kartu sa mi pred kazdou jazdou vymienat nechcelo, zaroven v Lumii bola vo velkosti micro, ci uz nano. Takze som mal 2. SIM kartu, a teda aj 2. telefonne cislo. Zapinat presmerovanie na 1. karte, ktora zostala doma ma rychlo prestalo bavit. Takze som sa vratil k noseniu tazkej Lumie (teda hlavneho telefonu).
Teraz som si vsimol ponuku Twin SIM karty (Telekom, mozno aj ini operatori to ponukaju). Ale ak spravne rozumiem, tak budem stale vypinat jeden alebo druhy telefon.
Nosit velky smartfon sa mi nezda prakticke ani bezpecne pren samotny
EDIT: este doplnim, ze zatial chcem zostat pri Windowsoch, aj ked 10 ma este vobec nelakaju. Len male telefony idu uplne z mody v istej korporacii.
8.1 - naparádu - muchy vychytané.
PS: Percentuálny podiel na trhu ma nikdy moc nebral aj keď jazdím KELLYS
8.1 - naparádu - muchy vychytané.
Používam WM 10 na lumii 925 pár mesiacov a nemám žiaden problém so spoĺahlivosťou. A keď pridali do obchodu aj garmin connect, už sa nevrátim do osmičiek. Namiesto pokemona radšej cecky