a najlepsie je ze kvoli nemu nechali nepokoseny tento uzky pasik, aby sa tam mohol premavat a zmolit
Pýtali sa tej sopliačky Troškovej, že ako sa dostala k takej funkcii: Fico a Trošková na poli: Neotravujte, dajte mi pokojOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Ja si myslim, že zaslužene. Lebo (mu) žmolila (ho).
randy teraz ktoru myslis MO12 alebo MO34? a preco by nemala fungovat? pozeram ze je to cernobylsky RBMK reaktor...foter v tej elektrarni bol:vsetky ruske jadrovky funguje stale na style vojenskej hierarchie...a ci je krajsia? v com ma byt krajsia? vsetky tie fotky sa dali preklikat free
canopus No jasne ze nova cast To ja uz neviem. Pre mna je to reaktor ako reaktor Vojenske? CIze stale je to vojenske tajomstvo a ludia ktori to obsluhuju nemaju ani paru ako to funguje? Riadenie vyzera ze je modernizovane, takze to nemusi byt az take zle.... Btw. Aky ma zmysel to farebne oznacenie krytov reaktora? Je tam viac druhov palivovych tyci? (Premium da vsetky fotky na jednu stranu, tak netreba klikat,...pohodlie).
[quote="@1139336"]Pýtali sa tej sopliačky Troškovej, že ako sa dostala k takej funkcii: Fico a Trošková na poli: Neotravujte, dajte mi pokojOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Co chceme, ked tu Meciar beha po slobode a dobre sa mu na Slovensku zije.
ci boha a ja som sa bal v novej robote ze mam velku zodpovednost.. tam by som pracovat teda nechcel.. to musi byt inak narocne na hlavu respect vsetkym ludom co tam pracuju.
Mam uz taku averziu voci politikom vseobecne, ze ma najviac nasralo, ze si doviezol svoj zadok az priamo do stredu pola. Ako keby nedokazal tych 100m prejst ako normalny clovek
Mam uz taku averziu voci politikom vseobecne, ze ma najviac nasralo, ze si doviezol svoj zadok az priamo do stredu pola. Ako keby nedokazal tych 100m prejst ako normalny clovek
No ale kolko ušetrí času, ked sa dovezie priamo od cesty až do stredu pola! Možno aj 2 minuty času rokovaní s takymi typkami ako Baštrnák a podobne.
marecej A to je priemer, cize dost ludi bude mat menej Akurat vcera som si vsimol reklamu v lidli, ze garantuju minimalne nieco okolo 740 eur Platia skoro ako v jadrovej elektrarni ;D
tak to je teda slusne na tu oblast,kde je totalna chudoba.... mozeme tym padom ratat ze operatori blokoviek su tam brutalne za vodou ked je to priemerny ich plat v zavode
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pýtali sa tej sopliačky Troškovej, že ako sa dostala k takej funkcii:
Fico a Trošková na poli: Neotravujte, dajte mi pokojOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Ja si myslim, že zaslužene. Lebo (mu) žmolila (ho).
B hulvát MečiarOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Ale veď pekná je
Fico a Trošková na poli: Neotravujte, dajte mi pokojOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
ci boha a ja som sa bal v novej robote ze mam velku zodpovednost.. tam by som pracovat teda nechcel.. to musi byt inak narocne na hlavu respect vsetkym ludom co tam pracuju.
primerny plat 60000 rublov, nuz, ziadna hitparada
No ale kolko ušetrí času, ked sa dovezie priamo od cesty až do stredu pola! Možno aj 2 minuty času rokovaní s takymi typkami ako Baštrnák a podobne.
marecej aka funkcia tolko zaraba?