Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
savings Muc-Off Silicon Shine ochranný a konzervačný sprej, 500 ml
12,09 €
savings
MOC 18,49 €
-5% Muc-Off Premium Footwear Shield ochranný sprej na tretry, 250ml
16,09 €
-5%
MOC 16,99 €
savings Muc-Off Bicycle Chain Brush čistiaca kefka na reťaz a pohon
12,59 €
savings
MOC 17,99 €
savings Muc-Off Chain Doc práčka reťaz + odmasťovač Bio Chain Cleaner
26,99 €
savings
MOC 40,99 €
kluky som chcel vymenit tak ci tak za nove (vzhlad, vaha, lepsia retaz. linka na shimano klukach)
Ked chytas kamene a korene, tak 170 to aspon trosku zlepsi
TLD Air vo veľkosti M na moju 8,5cm širokú dlaň. Sedia perfektne, tak na hrane, akurát obtiahnuté. Prstami sa dá ovládať mobil. Sú tenké a dosť priedušné, som zvedavý koľko vydržia.
A farba je jednoducho žiarivá
TLD Air vo veľkosti M na moju 8,5cm širokú dlaň. Sedia perfektne, tak na hrane, akurát obtiahnuté. Prstami sa dá ovládať mobil. Sú tenké a dosť priedušné, som zvedavý koľko vydržia.
Takmer vsetky handry co mam na bike su TLD a som maximalne spokojny ale rukavice od nich si uz nekupim aj moje aj brachove sa zacali rychlo parat a do roka boli v pecku.Dufam ze tebe vydrzia dlhsie
echt gold , to bude aj na krk
Tie som mal vyhliadnute ale tieto na treningovy bike stacia zoderiem a nebude ma to mrziet za tu cenu
Strašne sa zanášajú bordelom - potom bol problém sa aj nacvaknúť.
Moje išli do "preč" po cca dvoch mesiacoch.
myslim ze ten koncept neon yellow na chrbte dlane je urceny na udavanie smeru jazdy ak si prave v premavke medzi autami, tiez mam podobne ale do chladnejsieho pocasia a nie tld.
Strašne sa zanášajú bordelom - potom bol problém sa aj nacvaknúť.
Moje išli do "preč" po cca dvoch mesiacoch.
Sú na asfalt, takže do blata nepôjdu