Poznam Ondura aj Resurectiona s oboma som bol jazdit:) Je pravda,že su trocha špecifickí hlavne Lukaš ale jazdilo sa mi dobre. Keby neriesi *****. Co som ho naposledny stretol tak bike nepredáva ale jazdí malo len tu okolie
Skúsim tu kedže v príslušnej téme nik neporadil.
Zdravím , mám problém s ROCKSHOX REVERB STEALTH 125 mm , po natlakovaní na predpísaných 250 psi mi to za cca dva dni padne na 100 psi, samozrejme že potom ju už nevysúva s takým elánom ako by malo. Chcem sa opýtať či je to na nejaký väčší servis resp na reklamáciu ak je to prkotina do 30 € tak to neva len nechce sa mi byť mesiac bez bajku :/
Poznam Ondura aj Resurectiona s oboma som bol jazdit:) Je pravda,že su trocha špecifickí hlavne Lukaš ale jazdilo sa mi dobre. Keby neriesi *****. Co som ho naposledny stretol tak bike nepredáva ale jazdí malo len tu okolie
Pred časom sme sa tu bavili o bankách a ja som napísal moje skúsenosti s UniCredit Bank. Spomínal som aj problém, kedy priateľke bankomat peniaze nevydal a napriek tomu ich z účtu odpísal. Boli sme reklamovať ešte v ten deň, na druhý deň boli peniaze (50 EUR) pripísané na účet. Včera prišla správa zo šetrenia banky a ja idem do vývrtky! Priateľku de facto nazvali klamárom. Končím s touto bankou, neobrátim u nich už ani cent
Dobrý deň, pani XXXXXX,
touto cestou reagujeme na Vaše podanie reklamácie týkajúce sa výberu hotovosti z bankomatu (ATM), prijaté na riešenie dňa 06.07.2016 na útvare Riadenia kvality služieb UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia, a.s., pobočka zahraničnej banky a zasielame nasledovnú odpoveď.
Šetrením sa zistilo, že transakcia výberu hotovosti vo výške 50 EUR prebehla dňa 03.07.2016 v ATM korektne a bankomat vydal hotovosť v plnej výške.
Ďakujeme za porozumenie.
S úctou,
XXX YYYYY
Riadenie kvality služieb
Odbor stratégie a rozvoja
astro: pošli im niečo pekné naspäť. Toto urobila VUB mojej polovičke, tá sa nedala odbiť a poslala im list, že ako to prešetrili keď ona peniaze nemá. Tak si teda pustili kamerový záznam a zistili, že peniaze vyšli z bankomatu po 5 minútach, kedy tam už nebola a zobral ich niekto iný. Tak jej ich nakoniec vrátili.
Viete odporučiť alergologiu v BA? Skúšal som Dáriu Buchvalovú, Katarínu Neczliovú, Veroniku Pružincovú, Veroniku Mundukovu Csibovu, dokonca som už aj do senca skúšal volať, buď nedvíhajú alebo neberú pacientov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://nasatrnava.sme.sk/c/20229427/policajti-strielali-po-aute-plnom-mladych-dievcat-niekolko-z-nich-zranili.html?ref=njct
large ? dakujem
ako pisu aj v komentoch nafukovacka je uz po zaruke , ma snad 40dierok kde unika vzduch , da sa zohnat nieco jej podobne ?
alebo rovno novy spacak ? XD
Zdravím , mám problém s ROCKSHOX REVERB STEALTH 125 mm , po natlakovaní na predpísaných 250 psi mi to za cca dva dni padne na 100 psi, samozrejme že potom ju už nevysúva s takým elánom ako by malo. Chcem sa opýtať či je to na nejaký väčší servis resp na reklamáciu ak je to prkotina do 30 € tak to neva len nechce sa mi byť mesiac bez bajku :/
predava nepredava je mi to fuk ale bike je na bazary
Ano, tie tlakomery na zápästie sú nepresne. Treba tlakomer na pažu.
Dobrý deň, pani XXXXXX,
touto cestou reagujeme na Vaše podanie reklamácie týkajúce sa výberu hotovosti z bankomatu (ATM), prijaté na riešenie dňa 06.07.2016 na útvare Riadenia kvality služieb UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia, a.s., pobočka zahraničnej banky a zasielame nasledovnú odpoveď.
Šetrením sa zistilo, že transakcia výberu hotovosti vo výške 50 EUR prebehla dňa 03.07.2016 v ATM korektne a bankomat vydal hotovosť v plnej výške.
Ďakujeme za porozumenie.
S úctou,
XXX YYYYY
Riadenie kvality služieb
Odbor stratégie a rozvoja
http://www.bratislava.sk/imuno-amp-alergomed-dfnsp-kramare/os-11010461/p1=11049947
Sám so sebou chodím k MUDr. Novákovej, spokojnosť
http://www.nsmas.sk/alergologicka-ambulancia-mudr-novakova-katarina.html