Pred časom sme sa tu bavili o bankách a ja som napísal moje skúsenosti s UniCredit Bank. Spomínal som aj problém, kedy priateľke bankomat peniaze nevydal a napriek tomu ich z účtu odpísal. Boli sme reklamovať ešte v ten deň, na druhý deň boli peniaze (50 EUR) pripísané na účet. Včera prišla správa zo šetrenia banky a ja idem do vývrtky! Priateľku de facto nazvali klamárom. Končím s touto bankou, neobrátim u nich už ani cent ...
Taká istá skúsenosť, vlastná, s VUB-kou. Vyberal som 5 tis. Sk, bankomat ich nedal, oznámil, že transakcia sa nepodarila. Druhý pokus, peniaze vyšli, na potvrdenke však bolo, že stav na účte je o 10 tis. menej.. Vtedy ešte neboli SMS notifikácie, internetbanking sa len rozbiehal (končilo minulé storočie), tak som na druhý deň zašiel do banky a opýtal sa, čo tam mám naúčtované. 2 výbery po 5 tis. Sk. Tak som napísal reklamáciu, priložil dve potvrdenky z bankomatu. Dostal som podobnú odpoveď, slušne ma označili za podvodníka, ale na účet mi pripísali 5 tis. Sk. Do 2 mesiacov som mal všetky aktivity vo VUB skončené...
Chalani, kto má skúsenosť aj zo Semmeringu a aj Malineho Brda, čo je lepšie na "enduro/freeride jazdenie", čiže nie čistý mega downhill.. volodaj, marina_militare, MageZ, NorbiK, prípadne niekto iný?
Nejde mi o ceny, ani kvalitu lanovky, alebo krásu bajkeriek a žien v krčme, príp.či sú lepšie halušky na salaši v Ružomberku alebo šnicel v Semmeringu...
Chalani, kto má skúsenosť aj zo Semmeringu a aj Malineho Brda, čo je lepšie na "enduro/freeride jazdenie", čiže nie čistý mega downhill.. volodaj, marina_militare, MageZ, NorbiK, prípadne niekto iný?
Nejde mi o ceny, ani kvalitu lanovky, alebo krásu bajkeriek a žien v krčme, príp.či sú lepšie halušky na salaši v Ružomberku alebo šnicel v Semmeringu...
Sorry ale neporadím. V Semmeringu som nikdy nebol. Malino má celkom fajn trate, len by ich mohli viac udržiavať. Na väčšinu bývajú vybrdzdené dosť brutálne rolety.
Malino ma jednu enduro trasu kde sa da realne v pohode vozkat. Ostatne ako pise volodaj, su rozjazdene a maju dost vela vybrzdenych roliet. V semaci som tiez nebol ale je jasne, ze tam tiez budu mat dake pohodove trate a na lepsej urovni ako Malino. Viac asi povie marina_militare.
Hm, ok, díky za feedback, toto s tými roletami a nejakými nedotiahnutými lavicami je aj reakcia na facebook-u. Mal byť vraj dokončený od júla aj ten "biďasken" tak ma to láka. Semmering aspoň podľa mapy tam toho veľa nemá (taká úroveň menšej Kálnice mi to príde) a tie trate aspoň dlžkou sa nedajú porovnať s Modrým zamatom napr.
No neviem, snáď niečo vymyslíme miesto tej Kálnice...
cistil som bajk asi po dvoch tyzdnoch a dvoch dost zaberakoch aj pre bajk aj pre mna, kamene, skaly, blato kusok vody, no a zistujem nemile veci, na fotke polepy kolies a nejaka necistota az priskvarena a dost hnusna co nejde dole ani z rafku ani z plasta, nemate skusenosti s cistenim niecoho takeho? zatial som to nedostal dole, pripadne este co poviete na tie polepy? asi na 70% pojdu dole podla mojho nazoru, ale necham sa presvedcit ak to je podla vas ok
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Taká istá skúsenosť, vlastná, s VUB-kou. Vyberal som 5 tis. Sk, bankomat ich nedal, oznámil, že transakcia sa nepodarila. Druhý pokus, peniaze vyšli, na potvrdenke však bolo, že stav na účte je o 10 tis. menej.. Vtedy ešte neboli SMS notifikácie, internetbanking sa len rozbiehal (končilo minulé storočie), tak som na druhý deň zašiel do banky a opýtal sa, čo tam mám naúčtované. 2 výbery po 5 tis. Sk. Tak som napísal reklamáciu, priložil dve potvrdenky z bankomatu. Dostal som podobnú odpoveď, slušne ma označili za podvodníka, ale na účet mi pripísali 5 tis. Sk. Do 2 mesiacov som mal všetky aktivity vo VUB skončené...
Sorry ale neporadím. V Semmeringu som nikdy nebol. Malino má celkom fajn trate, len by ich mohli viac udržiavať. Na väčšinu bývajú vybrdzdené dosť brutálne rolety.
No neviem, snáď niečo vymyslíme miesto tej Kálnice...
dik