ja som zmazal prispevok lebo som si to precital este raz a zistil som ze som napisal ujovinu.. jj jasne redmi ma 4100 ja mam redmi note 3 32GB 3GB ram a baterka je naozaj luxus ved kvoli tomu som si ho nakoniec vybral. ja niesom nejakym velkym fandom videa z telefonu ale z toho mojho to je teda tak trochu bleee.
petrik: aha, tak ja som to stacil precitat a potom som nechapal, kde to zmizlo .. som rychly .. aha, pozeram, ze omylom si pozrel ten S5.
marinada: a ktore dalsie veci este si pozeral ako dolezite ? Namatkou vidim, ze Redmi nema podporu ANT (podla toho porovnania), ale kdesi v diskusiach potvrdzovali, ze to ma. Vyber telefonu je niekedy horsi ako lapanie Pokemonov na mobile s poslednym dielikom baterie.
dnes rano mi fon oznamil ze mam aktualizaciu na android 6, tak som to dal aktualizovat a uz minimalne pol hodiny pozeram na fon z ciernou obrazovkou a zapnutym podsvietenim, este aj ta lnotifikacna ledka svieti cely cas na modro ale stale nic, co mam robit?
Osobne by som pockal este cca hodku a ked nic vypol by som ho a zapol a uvidel by som co urobi na mna ale nemusis dat az nahodou ked nenabehne na mna nenadavas
Ja dom dostal v práci nový ohne, Coolpad Torino 5,5". Zatiaľ spokojnosť na to že to je v podstate no name. Je služby, pekne foto robí, displej ok. Jednoducho všetko čo má mať telefon:-)
hard reset to spravil, aj ked som sa obaval toho ze uz nenabehne uz to funguje v pohode, vdaka za rady
inac uz len otazocka, povolenie odomknutia oem je v podstate povolenie root prav? ci?
brať xiaomi z aliexpressu, tak to chce odvahu pravdepodobnosť, že to bude fake je dosť vysoká, keďže od xiaomi sa fejkuje všetko, vrátane powerbanku a slúchadiel... objednaj radšej z ibuygou, tam máš 100% istotu, že to je originál
Ja som objednával sestre odtiaľto : http://www.everbuying.net/product1179442.html keď bol tento model v akcii za 133€ cca. Mobil je už doma, akurát, že som platil clo na slovensku ešte. Obchod odporúčam, objednával som aj obaly, temperované sklá a všetko prišlo bez problémov.
tak pokiaľ je fakt overený predajca, tak dajme tomu, otázne je, či mu to nezdania (na mnou spomínanom webe s tým nieje problém, aj keď doručenie som dal cez DHL a nie čínskou poštou)
na ibuygou nedávno bolo, že ak si zvolíš holandské UPSko tak pokojne aj z číny môžeš objednať. Pôjde to do nemecka a potom na slovensko, resp. z číny bez dane a cla
Máte nejaké slušné tipy na mobil do 4" (max veľkosť 12x6cm)? Nebudem do neho aj tak nič inštalovať, tak ma nejaké GB a GHz netrápia, pokiaľ nebude mrznúť. Veľkosť je hlavná podmienka a ešte je mimo aj iPhone a Windows. Už by som chcel vymeniť skvelý držiak j108i ako bol každý SE čo som mal ale všade len samé lopaty
Do 4" ti vyjde iPhone SE a nejaké tie chytré hodinky Možno nejaké Lenovo, Acer, a pod. no šanca že systém bude mrznúť je celkom vysoká, v tomto rozmere sú to (v tejto dobe) len low-endy (s výnimkou toho iPhonu). Skús posunúť rozmer trochu vyššie, okolo 4,5" sa už čosi nájde.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
marinada: a ktore dalsie veci este si pozeral ako dolezite ? Namatkou vidim, ze Redmi nema podporu ANT (podla toho porovnania), ale kdesi v diskusiach potvrdzovali, ze to ma. Vyber telefonu je niekedy horsi ako lapanie Pokemonov na mobile s poslednym dielikom baterie.
Papierovo vyzerá dokonale, ale do mačky vo vreci sa moc nechce ísť
http://www.gsmchoice.co.uk/en/catalogue/hisense/c20/Hisense-C20.html
inac uz len otazocka, povolenie odomknutia oem je v podstate povolenie root prav? ci?
@martinelli https://support.google.com/nexus/answer/6172890?hl=sk