Ved to, za take peniaze sa musi ten bicykel v prvom rade pacit majitelovi. Ak to teda nema byt na nejake tvrde zjazdy a huste skakacky, tak skor asi pozera okolo tych 140mm zdvih, lahke kolesa a efektivnu zadu stavbu, nech na tom bavi aj po rovinatejsom terene.
Podla toho co uvadzas tak moj nazor je ze zdvihy okolo 130-140mm na celodenne vyjazdy spojene s vyslapom a zjazdamy postacia. Vyssie zdvihy by uz mozno boli menej konfortne na vyslapy( zalezi ci to vyuzijes)a zaroven ja tomu hovorim " zbytocny *****t; , kolesa 27,5 , 29 , z vyssie uvedenych YT yeffsy, na linku ktory pripajam je pro verzia v outlete v ciernom prevedeni... z 4500 na 4300 , ale karbonove kola a top vybava, .. https://www.yt-industries.com/en/detail/index/sArticle/886/sCategory/480
myslím, že aj ten Comp 1 je veľmi dobre osadený, aj keď nie je úplne top, no pri takomto rozpočte by som si poriadne popozeral net, vybral pár-možno 5 bajkov ktoré sa mi fakt páčia a mohli by splňať moju predstavu, veď pri takom rozpočte to asi nebude 1. bajk a človek by už mal vedieť čo približne chce a pri nerozhodnosti si potom nechať poradiť
co sa tyka jazdenia ,davam celodenky v pohode na 160 kach a nezaostavam ,ono kopce sa ani nehrotia na amen vyjazdoch ,zato kolegovcom niekedy tie 2cm zdvihu v rozbitejsich pasazach a skokoch uz "blokuju hlavu"
ak planujes jazdit viac na kilometre a ostatok tak potroche tie 140 budu fajn ,ak sa chces trocha vyblbnut aj na skokoch a pod. tak tych 160 tok by som sa nebal ...
napr. co som chvilku sedel na vybavovo najvyssej capre tak pocitovo isla este lepsie za pedalom ,ako moj wituz, sice ma zjazdovejsi uhol, vyssiu vidlicu ale celkova tuhost a vaha spravila svoje....
V podstate musis sam skusit. ideal je si na nieco co chces kupit tak sadnut a pojazdit skor ako si to objednas, alebo kupis. 100 ludi 100 chuti. Poznam chalanov co na celodenne vyslapy vozia 180 zdvihy a bavi ich to , a niekomu uz je 130 vela.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
danny_biker aj kvakob
potmehut
co sa tyka jazdenia ,davam celodenky v pohode na 160 kach a nezaostavam ,ono kopce sa ani nehrotia na amen vyjazdoch ,zato kolegovcom niekedy tie 2cm zdvihu v rozbitejsich pasazach a skokoch uz "blokuju hlavu"
ak planujes jazdit viac na kilometre a ostatok tak potroche tie 140 budu fajn ,ak sa chces trocha vyblbnut aj na skokoch a pod. tak tych 160 tok by som sa nebal ...
napr. co som chvilku sedel na vybavovo najvyssej capre tak pocitovo isla este lepsie za pedalom ,ako moj wituz, sice ma zjazdovejsi uhol, vyssiu vidlicu ale celkova tuhost a vaha spravila svoje....