Ja mam 29" a mam 1x10. Chodim jedny az dvoje preteky v malych Karpatoch do roka s cielom neskoncit posledny. 32z vpredu a Sunrace 11-42 vzadu a nemam pocit, ze by mi nieco chybalo.
Najlahsi prevod na 1x10 mam niekde medzi dvoma najlahsimi na 3x9, takze zase o tolko tazsie to nieje - do kopcov idem na doraz, ale to bude skor mojou vahou a super kondickou ako cimkolvek na bicykli.
AdMich 32z je taký štandard, menšie sa dávajú, keď sa ide do kopcov a rovinatých úsekov je málo, predsa na rovinkách musíš trpieť . Ja mám na 27,5 34z, MK v pohode, uvidíme teraz keď pôjdem dubnický maratón, ale ako vidím niektorých borcov, chodia aj ťažšie úseky na 36z a vzadu najväčšia 42.
Tak jazdím to, čo mi vyhovuje Bývam na okraji Strážovských vrchov, 200 metrov od lesa, roviny moc nejazdím a ak áno, tak len v rámci presunu...a hlavne nepokladám sa za borca, jazdím pre radosť. Možno ak bude viac času a potrénujem čo-to, kúpim aj 32-ku. Zatiaľ som však s týmto spokojný.
cripo v MK som jazdil 32z a s prehladom by som tam uslapal 34z ,ale viem co jazdi admich a co mam aj ja za barakom a 32z by bolo ozaj len trapenie ,ked 2hodky slapes vkuse kopec aby si sa vydriapal hore.
cripo v MK som jazdil 32z a s prehladom by som tam uslapal 34z ,ale viem co jazdi admich a co mam aj ja za barakom a 32z by bolo ozaj len trapenie ,ked 2hodky slapes vkuse kopec aby si sa vydriapal hore.
Poradili by ste k jednoprevodníku, alebo aké sú Vaše skúsenosti ? Ide o jednoprevodník s priamim uchytením a prevodnik škrutkový na kľuku. Výhody, nevýhody, pevnosť a podobne…. Ďakujem za všetky rady vopred.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mas 26"?? s akymi prevodmi, ak mozem??
Najlahsi prevod na 1x10 mam niekde medzi dvoma najlahsimi na 3x9, takze zase o tolko tazsie to nieje - do kopcov idem na doraz, ale to bude skor mojou vahou a super kondickou ako cimkolvek na bicykli.
..tiez som uvazoval o takom istom, len mi to vadilo trochu pri "zjazde".... mozno by som zvykol.....uvdim časom ...
..veru, v kuse hodinu - dva do kopca....