Lokalizácia
Formulár sa odosiela
nechce sa mi zakladat nova tema, tak sa opytam tu. neriesil nietko dilemu ci si kupit takyto trenazer, alebo radsej nejaky spinner? ja skor uvazujem o spinneri, nech si bike cez zimu "oddychne" :) ma niekto skusenosti so znackou inSPORTline :?:
Zobraziť komentár 28.09.2007 - 09:54:54
00
..no, spinner zaberá oveľa viac priestoru... a myslím si, že dva biky v byte celkom stačia :-)
Zobraziť komentár 28.09.2007 - 11:35:21
00
ja otazku priestoru neriesim, riesim skor ucelovost :) mame jeden taky skladaci cyklotrenazer a je to uplna katastrofa. preto by som radsej nieco spolahlivo stabilne, pohodlne a odolne :)
Zobraziť komentár 28.09.2007 - 12:59:23
00
..ako som pred časom sľúbil, predstavujem vám prvé dojmy z "jazdenia" na trenažéri Blackburn...
...!!!! po najazdení cca 600km vás dôrazne varujem aby ste neurobili rovnakú hlúposť ako ja a nikdy v živote nekúpili trenažér značky Blackburn !!!!...
...hlavný problém je v tom, že si mení záťaž ako sa mu zachce, chvíľu šliapem s kadenciou 90 rpm, zrazu si Blackburn pridá záťaž, že ledva krútim 60 rpm a za pár minút zase povolí a ja krútim 100 rpm...
..ďalej produkuje divné vibrácie a zvuky pri určitých otáčkach a už len čerešnička na záver, z trecieho obloženia sa uvoľňuje tmavý prášok, dúfam, že je to niečo na azbestovom základe a teda okrem špinenia koberca to je karcinogénne...
..no, dal som to naspäť chlapíkom od ktorých som to kúpil v nemenovanom žilinskom obchode (VELOSPRINT :) :) doplnil katko) tak som zvedavý ako sa k tomu postavia...
Zobraziť komentár 01.12.2007 - 22:52:54
00
No vidis!!!!! :!: :evil:
keby si ma pocuval tak by si si kupil tacx a nemal teraz problemy.
Ak budes chciet nejake podrobnosti tak mi kludne napis SS. 8)
Zobraziť komentár 02.12.2007 - 09:50:41
00
...tak ja som mal najprv klasicky lacák "vzduchový", potom spinner, potom TACX i-magic....všetko som predal, bo nič z toho ti neprinesie hlavne ten pocit z jazdy a voľnosť ako na real biku....je to proste len na "oblbnutie" psychiky, že však trénujem, ale podla môjho názoru to moc neprináša, je lepšie sa obliecť a ísť sa na hodinku /ked je extrémne počasie/ previesť-určite to prinesie viac ako sedieť hodinu doma a krútiť "nezmyselne" na trenažéri......
Zobraziť komentár 02.12.2007 - 17:17:26
00
pokial chce clovek systematicky trenovat aj pocas zimy je trenazer a pulzmeter vyborny aj ked je pravda ze niekedy "muciaci" pomocnik...ak sa chce clovek len tak vozit a bavit sa na biku tak sa jednoducho naoblieka ako cibula a ide sa povozit do mrazu ;) ...nemiesajme jablka s krumplami :)
Zobraziť komentár 02.12.2007 - 20:14:24
00
...však práve to je to čo som písal...dáš si pulzmeter, sadneš na trenažer a "systematicky" trénuješ...koľko? hodinku? dve? tri? každý den-by si sa zbláznil....takže si tam tak max. hodinku a to mi chceš povedať, že je "trénovanie"
...kedže beriem, že zo začiatku sezony ide hlavne o objem, takže by si mal na tom stráviť /trenažér/ 2 a viac hod. denne si myslím, že je racionálnejšie sa obliecť /dnes sú materiály také, že je to úplne v pohode/ a ísť tie 2-3hodinky "odtrénovať" vonku. Verím, že je to omnoho efektívnejšie a "prínosnejšie" ako fyzicky tak aj psychicky....
...jediný "prínos" vidím použitie trenažéra pri nejakom zranení /ruka a pod./ kedy nie je moc vhodne z hladiska vlastnej bezpečnosti jazdiť na real biku.....
Zobraziť komentár 02.12.2007 - 20:29:01
00
ked chces cez zimu naberat objemy tak jedine na trenazeri.Ja ked cez zimu zacnem makat tak 5 krat do tyzdna hodinu.
Zobraziť komentár 02.12.2007 - 20:57:46
00
jujo...dufam ze ti nieco hovori roznorodost treningu pocas zimnej pripravy...bohuzial nie sme na Mallorke :(
Zobraziť komentár 02.12.2007 - 21:24:26
00
hovori,ale len teoreticky...
Zobraziť komentár 02.12.2007 - 21:27:07
00
hovorí....prakticky..... :lol: .....a Mallorka nie je všetko.....
Zobraziť komentár 03.12.2007 - 08:25:38
00
...tak ja som mal najprv klasicky lacák "vzduchový", potom spinner, potom TACX i-magic....všetko som predal, bo nič z toho ti neprinesie hlavne ten pocit z jazdy a voľnosť ako na real biku....je to proste len na "oblbnutie" psychiky, že však trénujem, ale podla môjho názoru to moc neprináša, je lepšie sa obliecť a ísť sa na hodinku /ked je extrémne počasie/ previesť-určite to prinesie viac ako sedieť hodinu doma a krútiť "nezmyselne" na trenažéri......

To ti muism oponovat ja co mam skusenost s trenazerom len velmi dobru ked som som sedel na nom tak dve hodky na druhy den potom klasicky vonku som mal pocit ze to ide fest bez problemov. ale zase vonku je voknu no ked leje jask svina
Zobraziť komentár 06.12.2007 - 22:46:08
00
nechce sa mi zakladat nova tema, tak sa opytam tu. neriesil nietko dilemu ci si kupit takyto trenazer, alebo radsej nejaky spinner? ja skor uvazujem o spinneri, nech si bike cez zimu "oddychne" :) ma niekto skusenosti so znackou inSPORTline :?:
ma ho kocka, ktora tuto sezonu skoncila druha, mam ho ja a ma ho aj moj priatel, takze uplna spokojnost. Mame DELTU a staci si tam hodit SPD a mas po starostiach, staci len slapat, pre viac info SS.
Zobraziť komentár 07.12.2007 - 10:09:07
00
No vidis!!!!! :!: :evil:
keby si ma pocuval tak by si si kupil tacx a nemal teraz problemy.
Ak budes chciet nejake podrobnosti tak mi kludne napis SS. 8)

...no, ako každý správny človiečik som sa musel poučiť na vlastnej chybe ale teraz už mám TACX Flow http://www.tacx.com/producten.php?fl=tr ... &ttop=Flow a som spokojný... keďže mám rád technické hračky, vyhovuje mi, že na displeji vidím okrem bežných cykloúdajov aj výkon vo watoch (je tam špeciálna kalibrácia, takže by to malo zhruba sedieť s reálom)... je zaujímavé vidieť ako stúpajú pulzy s pribúdajúcou únavou pri rovnakom výkone...
..musím pochváliť osadenstvo predajne VELOSPRINT ZA, že mi toho Blackburna vymenili za TACX, len som si doplatil rozdiel v cene... tak si predstavujem prístup k zákazníkovi...
Zobraziť komentár 08.01.2008 - 01:08:48
00
keyboard_arrow_up