Lokalizácia
Formulár sa odosiela
caute chcem s aspytat ake mate skusenosti z tymto e-shopom ci su seriozny a ci posielaju tovar aj na dobierku na slovensko
TO PALIGI A MARECEJ a podobny vychcankovia ano pozrel som si obchodne podmienky a je tam doprava na svk na dobierku ale toto je pisane aj na netbiku a tam musis najskor poslat peniaze dopredu na ucet preto sa pytam ze ci mozem zaplatit za tovar ked mi pride na postu v tomto e-shope
nic proti vam samozrejme len vy mate zvycajne vela odpovedi ktore mnoho krat stoja za ...

dakujem vsetkym [/b]
Zobraziť komentár 11.09.2007 - 14:37:14
00
nebolo by jednoduchsie tam napisat alebo zavolat?
Zobraziť komentár 11.09.2007 - 14:45:43
00
:D ako prvy mi napise marecej tak toto je dobre :D

ale nie spat k teme ano marecej dakujem ze si si nasiel cas ale pisal som a nikdo neodpisuje preto sa pytam
Zobraziť komentár 11.09.2007 - 14:47:09
00
ahaa..tak to je ine

ale ja by som tam asi nenakupoval keby som videl nedostatok komunikacie
Zobraziť komentár 11.09.2007 - 14:54:05
00
asi mas pravdu sice je to tam lacnejsie ale nakoniec mi poslu velke coolove a mozem sa ist na prvu vrbu obesit......
Zobraziť komentár 11.09.2007 - 14:55:51
00
tak tak ...ako pise marecej !
Zobraziť komentár 11.09.2007 - 14:56:38
00
Ahojte páni.
Som nový užívateľ tohoto fóra a nedá mi nezareagovať. Pán Budina je seriózny predajca, ktorý bez akýchkoľvek problémov posiela na Slovensko. Niektoré veci aj nemá uvedené na web a stránke, ale cez email sa dohodnete. Odpovedá na email okamžite. Pochodil som už dosť web stránok ale on má bomba ceny :D . Ja som si u neho kúpil okrem rámu, ktorý som kupoval u Meridy úplne všetko a stálo ma to 34 českých litrov a nebál som sa. Je seriózny predajca mal som to za 5 dní doma. Takže páni vzhúru do nakupovania nemusíte sa ničoho báť.
Zobraziť komentár 20.09.2007 - 18:52:12
00
A ešte doplním, že platíš až na pošte keď Ti príde dobierka. Ale ešte raz žiadny problém veľmi ochotný pán.
Zobraziť komentár 20.09.2007 - 19:05:10
00
Od dens maju slovensku verziu eshopu a zvyhodnene podmienky pri zasielani na slovensko.
bikesport.cz mozem len doporucit velakrat som uz od nich objednaval
a vzdy sa dalo dohodnut aj na cene
Zobraziť komentár 28.11.2007 - 13:33:34
00
A ešte doplním, že platíš až na pošte keď Ti príde dobierka. Ale ešte raz žiadny problém veľmi ochotný pán.

kazdy aspon trochu normalny predajca je povacine ochotny...nielen ten cesky :)
Zobraziť komentár 28.11.2007 - 13:58:18
00
uz som cakal kedy vyjadris svoju nedoveru voci tomuto shopu :wink: ....za niektore veci tam maju pekne ceny, ale ked sa k tomu prirata to postovne...
Zobraziť komentár 28.11.2007 - 14:01:27
00
to nebola nedovera, len uz mi je tak luto ze poznam dost serioznych predajcov aj na Slovensku a napriek tomu stale zivime cudzie ekonomiky :) ...ale co uz ked maju take super ceny...
Zobraziť komentár 28.11.2007 - 14:06:48
00
hlavne je, ze ty mas este lepsie ceny :)
btw: tipujem ze tych serioznych predajcov na SR, by som spocital na jednej ruke :roll:
Zobraziť komentár 28.11.2007 - 14:12:57
00
Ahojte páni.
Som nový užívateľ tohoto fóra a nedá mi nezareagovať. Pán Budina je seriózny predajca, ktorý bez akýchkoľvek problémov posiela na Slovensko. Niektoré veci aj nemá uvedené na web a stránke, ale cez email sa dohodnete. Odpovedá na email okamžite. Pochodil som už dosť web stránok ale on má bomba ceny :D . Ja som si u neho kúpil okrem rámu, ktorý som kupoval u Meridy úplne všetko a stálo ma to 34 českých litrov a nebál som sa. Je seriózny predajca mal som to za 5 dní doma. Takže páni vzhúru do nakupovania nemusíte sa ničoho báť.

mozno v cesku, co ja mam skusenosti uz 2x som posielal mail a stale mi odpoved prisla tak o tyzden-pol, stale to iste ze prepacte za neskoru odpoved bla bla, vravim slov. eshop nie cesky. neviem spominal som uz ze idem kupovat bike tak si to este poriadne otuknem
Zobraziť komentár 08.01.2008 - 20:42:51
00
keyboard_arrow_up