Najskôr ďakujem za odpoveď, cervo

Čítam pasívne fórum 6 rokov, za ten čas bolo toho ozaj veľa. Neviem, ako funguje stránka a čo všetko je možné urobiť, ale viem, že pravidlá, ktoré tu máte a ktoré udávajú podľa teba hranice, sú iba prázdne slová. Realita je taká, že sa tu dá bez problémov napísať nadávka, vulgarizmus, žiadne hviezdičky miesto nich. Neviem, príde to divné iba mne, tebe nie?
Keď príspevok nahlásim, ostane a hlásenie bolo odstránené. Neviem kým a ani prečo, ale ak to nerobí stroj, podpis človeka, ktorý to riešil, je, myslím, samozrejmosť. Dôvod zase slušnosť, férovosť, korektné jednanie, nazvi si to, jak chceš. Veď suplujem jeho prácu alebo povinnosti. Alebo tvoje. Ak má moderátor iný názor na vec, v poriadku. Každý môže mať ten svoj. Ale predsa na to sú tie zásady fungovania, aby bol názor rovnaký. Tu nie je alebo podľa potreby. Až mám pocit, že sa to tu moderuje podľa nejakého chlapského menštruačného cyklu.
Jako v pohode, občas ignorujem, občas dám do nepriateľov. Lebo tu je veľa ješitných ľudí, dospelých detí, hulvátov, atď. Komunikovať síce nevedia, ale nadávať áno. Včera mi jeden ukázal fuckera

Pochybujem, že sa to riešilo k náprave, lebo tradične hlásenie bolo odstránené

Nič proti srande, aj na úkor seba.
Celkovo a na záver ma zaujíma, či takto, ako tu, fungujete aj doma s partnerkami, deťmi, rodinou? S ľudmi, ktorí sú naozaj okolo vás a vaši blízki. Ty, moderátori a celý tím. Ako si písal - tak nejak a rovnakým salámistickým štýlom, akým sa prezentujete tu.