Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Bikejoring skus premazat cache. Mame novy SSL certifikat, kedze ten stary prave teraz skoncil, mozno to bude tym. Kazdopadne nainstalovany je spravne.
Zobraziť komentár 12.09.2016 - 11:11:22
00
premazanie nepomohlo, keď to dám rozbaliť tak to píše toto:
www.mtbiker.sk uses an invalid security certificate. The certificate expired on 10. septembra 2016 1:59. The current time is 12. septembra 2016 11:17. Error code: SEC_ERROR_EXPIRED_CERTIFICATE

ale dá sa tam zadať výnimka a potom ma tam už pustí..
Zobraziť komentár 12.09.2016 - 11:19:58
00
Tak ho ma nacachovany nejaky firemny proxy server alebo co (preto ti to asi ide na mobile). Aktualny certifikat ma expiraciu Sunday, 10 September 2017 01:59:59 Central European Summer Time
Zobraziť komentár 12.09.2016 - 12:00:48
00
arrow_leftJezus napísal:
Len odcitujem co Ti uz napisali v inej teme. Myslim, ze viac k tomu dodavat netreba.

:D Koľko irónie, keď toto napíše moderátor. A práve ty - obľúbenec celého fóra ;) :clap:
Chápem, prečo robíte svoju robotu zadarmo. Lebo platiť nie je za čo.
Ale keď už cituješ tú "múdru" vetu, vysvetlíš mi, ako môžem prežívať veci, ktoré sa ma vôbec nedotýkajú? Stránka nie je moja, ja z nej nemám žiadny príjem, nepredávam na nej tovar, ani neprofitujem na nej nijako inak. Logicky to nejde, pretože je to nezmysel sám o sebe.
Škodíte si sami sebe aj tvojou nečinnosťou. Ako mne je to jedno, bola to len otázka, nič viac.
Zobraziť komentár 12.09.2016 - 14:29:51
00
ceruzka odpoviem na tvoju otazku - neplanujeme upustit od velkej benevolencie. Toto je internetove forum, mame urcite pravidla, ktore udavaju hranice, ale neplanujeme tu mat "profesionalnych" moderatorov, ktori to tu budu usmernovat, to by bolo kontraproduktivne. Tato diskusia tu v priebehu zivota tohto fora (uz vyse 15 rokov) bola mnohokrat, nikdy sme nesli cestou striktnej moderacie a tak nejak sme stale tu a forum je kazdym rokom aktivnejsie.

Ak ta niekto doziera, ignoruj ho, daj si ho do nepriatelov a nebudes o nom uz pocut. Ak niekto hrubo porusuje pravidla, nahlas to moderatorovi a ak moderator situaciu neriesi, napis mne. Minca ma vsak vzdy 2 strany a mozno ma na vec iny nazor ako ty.
Zobraziť komentár 12.09.2016 - 14:46:30
015
Najskôr ďakujem za odpoveď, cervo :)
Čítam pasívne fórum 6 rokov, za ten čas bolo toho ozaj veľa. Neviem, ako funguje stránka a čo všetko je možné urobiť, ale viem, že pravidlá, ktoré tu máte a ktoré udávajú podľa teba hranice, sú iba prázdne slová. Realita je taká, že sa tu dá bez problémov napísať nadávka, vulgarizmus, žiadne hviezdičky miesto nich. Neviem, príde to divné iba mne, tebe nie?
Keď príspevok nahlásim, ostane a hlásenie bolo odstránené. Neviem kým a ani prečo, ale ak to nerobí stroj, podpis človeka, ktorý to riešil, je, myslím, samozrejmosť. Dôvod zase slušnosť, férovosť, korektné jednanie, nazvi si to, jak chceš. Veď suplujem jeho prácu alebo povinnosti. Alebo tvoje. Ak má moderátor iný názor na vec, v poriadku. Každý môže mať ten svoj. Ale predsa na to sú tie zásady fungovania, aby bol názor rovnaký. Tu nie je alebo podľa potreby. Až mám pocit, že sa to tu moderuje podľa nejakého chlapského menštruačného cyklu.
Jako v pohode, občas ignorujem, občas dám do nepriateľov. Lebo tu je veľa ješitných ľudí, dospelých detí, hulvátov, atď. Komunikovať síce nevedia, ale nadávať áno. Včera mi jeden ukázal fuckera :D Pochybujem, že sa to riešilo k náprave, lebo tradične hlásenie bolo odstránené :lol: Nič proti srande, aj na úkor seba.
Celkovo a na záver ma zaujíma, či takto, ako tu, fungujete aj doma s partnerkami, deťmi, rodinou? S ľudmi, ktorí sú naozaj okolo vás a vaši blízki. Ty, moderátori a celý tím. Ako si písal - tak nejak a rovnakým salámistickým štýlom, akým sa prezentujete tu.
Zobraziť komentár 12.09.2016 - 16:40:49
00
Ako sa da ukazat fucker?Aj ja by som niekomu skusil niekedy ukazat :-D
Zobraziť komentár 12.09.2016 - 16:47:19
00
:finger: :)
Zobraziť komentár 12.09.2016 - 16:54:37
01
Ja, moderatori a cely tim (verim, ze sa neurazia ak to napisem aj za nich) vieme oddelit internetovu diskusiu od realneho zivota a vieme ktore bitky sa vyhrat nedaju. Napr. prave taketo diskusie - ja ti tvoj nazor nevezmem ani nezmenim; ja mam svoj pohlad dany svojim kontextom, skusenostami, casovymi a financnymi moznostami a ten mozes ale nemusis akceptovat.

PS: "tak nejak" som asi mal napisat do uvodzoviek aby to bolo pochopene ako ironia. "Tak nejak" sme za ten cas narastli na 23. najnavstevovanejsiu cyklo stranku na svete (https://www.similarweb.com/category/sports/cycling_and_biking) a ver mi ze to naozaj nebolo "salamisticky" a len tak.
Zobraziť komentár 12.09.2016 - 16:55:01
010
tak to je parada :o
a Bikeforum je az 44.
dokonca aj steephill je za vami :o
Zobraziť komentár 12.09.2016 - 16:59:46
00
cervo, dobre, beriem. A nie je to o musení alebo či môžem. Skôr o tom, že chcem.
Tak nejak nebolo brané ako irónia. Vidieť, že máš v obľube štatistiky a rebríčky. Kvantitu ste už dostiahli, ešte tú kvalitu. Len ju treba chcieť. Iba škoda, že prístup ku rodine neprenášate aj sem. Aby tu bolo dobre ako doma :)
Tak ok, idem ja tam, kde je lepšie, práca skončila. Ešte pohľadám AdBlock na začiatok, potom sa uvidí :hai:
Zobraziť komentár 12.09.2016 - 17:35:00
01
arrow_leftKaper napísal:
Ako sa da ukazat fucker?Aj ja by som niekomu skusil niekedy ukazat :-D

Normálne, odvážiš komponenty a budeš fotiť zvrchu váhu a budeš stáť nad ňou nahatý...Ramon1 ti to bližšie vysvetlí ☺
Zobraziť komentár 12.09.2016 - 19:13:27
00
PS: "tak nejak" som asi mal napisat do uvodzoviek aby to bolo pochopene ako ironia. "Tak nejak" sme za ten cas narastli na 23. najnavstevovanejsiu cyklo stranku na svete (https://www.similarweb.com/category/sports/cycling_and_biking) a ver mi ze to naozaj nebolo "salamisticky" a len tak.[/quote]

Nechcem byť za zlého, ale myslím že za ten ranking môžte vďačiť hlavne komunite čo sa tu na fóre vytvorila, bazáru a vašej konkurencií ktorá na slovensku úplne vykapala.
Čo sa týka vašich článkov - je to buď prízemná reklama alebo amatérske "recenzie" s amatérskou fotodokumentáciou. Česť výnimkám samozrejme. Okrem toho úplne ignorujete svetový pohár v zjazde aj v XC, zato je tu plno "článkov" o cestných pretekoch - čo je tak trochu v rozpore s názvom MTBiker. Čo je škoda. Nechcem "hejtovať", ako sa to teraz moderne označuje. To je len taký môj motivačný postreh ;)
Zobraziť komentár 13.09.2016 - 13:59:38
03
Ahoj, nehcem sa pustat do "flamu" ale myslim, ze co sa tyka Slovenskych akcii v MTB tak z nich tu je momentalne celkom dost clankov, reportov a pod. Momentalne sa orientovat na svetove podujatia, XC a pod veci zo spravodajstva na to este nie su kapacity, v podstate by to bolo len preberanie od inych - preto sa len obcas nieco vypichne. Vsetko ide postupne ale urcite je v plane sa zlepsovat aj v tomto smere, len to chce trochu cas...
Zobraziť komentár 13.09.2016 - 14:51:27
01
Veď hej, slovenské reporty sú ok. A z tých svetových by možno nebolo od veci to ľuďom trochu priblížiť aspoň z prevzatých reportov. Ale však ako píšeš... všetko postupne. Ja len že by bola škoda byť spokojný s návštevnosťou a nepracovať na kvalite. Určite napr. keby niekto kto vie fotiť (naozaj vie) sprevádzal recenzentov - boli by tie články oveľa atraktívnejšie. Keď už ste taký navštevovaný web. držím palce.
Zobraziť komentár 13.09.2016 - 15:16:14
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up