chapem.. ale to by sa ti mohli pacit aspon ich starsie doom metalove albumy
pre mna je zas metal skriekanie/vrcanie do mikrofonu a bezhlave buchanie do nastrojov (az na niektore svetle vynimky ktore postupne objavujem (z pohladu cloveka pocuvajuceho rock) ]
no však to práveže som mal doma ... Ja DOOM-u vyhýbam asi tak ako mačka vode. proste ma to vie tak znudiť tie Doomovske tahane melodie ako nič iné. No vlastne ešte jazz.
ako rocker raz určite pritvrdíš. ja som tiež začínal na Classical rock a zakotvil som na Black/death metale...
Ja pocuva, skoro vsetko....myslim ze je jedno co bikeri pocuvaju...hlavne ze sa im pritom dobre bikuje....mojimi srdcovkami u trance, dance, hip hop, techno, atd...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mohli by sme z toho spravit tradiciu:-)
tri styri, tvrde syry
pat sest, podme jest
sedem osem, s krivym nosem
marecej dlho pri PC
to je dobreeeeeee
uff top10 je brutalne dobra
vsetci co makate na stacionaroch vrelo odporucam
http://www.youtube.com/watch?v=9es2r7fs7t4
http://www.youtube.com/watch?v=9es2r7fs7t4
fádne, nudne,bez originality, tieto tahavé pomalé snaženia o niaku atmosferu nemožem ani cítiť.
Anathema je podla mna jedna velká nudná hudobná zbytočnosť. (z pohladu človeka počúvajúceho metal)
pre mna je zas metal skriekanie/vrcanie do mikrofonu a bezhlave buchanie do nastrojov (az na niektore svetle vynimky ktore postupne objavujem (z pohladu cloveka pocuvajuceho rock)
no však to práveže som mal doma ... Ja DOOM-u vyhýbam asi tak ako mačka vode. proste ma to vie tak znudiť tie Doomovske tahane melodie ako nič iné. No vlastne ešte jazz.
ako rocker raz určite pritvrdíš. ja som tiež začínal na Classical rock a zakotvil som na Black/death metale...
SNOVONNE ... Nitra .. rulles
Damian Lazarus?
Moooze byt.