Chvalou nesetrili a ja sa pridavam. Citujem:" Celkove sa da teda zhrunut, ze pokial nebudete brat ohlad na desing, su tieto stranky o maly krocik v predu a hraju spolocne s bikemagazin.sk prvu ligu medzi slovenskymi e-zinmi."
Aj ked tam lepsie skoncil medvedov bikemagazin. Aspon sa mate skym porovnavat. Ja osobne chodim radsej na vasu stranku pretoze mam subjektivny pocit, ze je tu viac XC bikerov a tam zas viac extreme. Kazdopadne vam to ide a prajem vam vela dobrych napadov.
tvoj subjektivny pocit je spravny
je mozne povedat tolko ze pomer clankov
XC:DH
je
160:123
taktiez je pravda, ze v minulorom roku bolo udelenych niekolko cien od
bikemagazin.sk
za minuly rok spravil bikemagazin.sk asi 30 reportazi z oblasti XC a maratonov
takze tolko objektivna pravda
a je jasne ze tu je omnoho vacsia prevaha xc jazdcov...a pocet clankov nato podla nema vplyv...
pravda je taka, ze aj tu by diskusia bola zasrata roznymi hlupymi prispevkami, keby sme to trosku nemoderovali...
okrem toho upravujeme nazvy tem, to aby niekto nebol prekvapeny, ze ked tam da "HELP" tak mu to premenujeme...
Pretoze, priznavam, clankov, hlavne mimo hlavnej sezony, nie je vela. Ale bleskoviek pribuda denne 2-3 (teraz je olympiada, takze aj cyklistika stagnuje) a to su tie najaktualnejsie spravy zo sveta cyklistiky... Cize dovolil by som si o aktualnosti troska polemizovat...
2geroy: ked ta nik nechvali, tak pochval aspon sam seba
Pretoze, priznavam, clankov, hlavne mimo hlavnej sezony, nie je vela. Ale bleskoviek pribuda denne 2-3 (teraz je olympiada, takze aj cyklistika stagnuje) a to su tie najaktualnejsie spravy zo sveta cyklistiky... Cize dovolil by som si o aktualnosti troska polemizovat...
kukam aj na bleskovky ale aj tak najgenitalnejsie veci su tuna vo fore
Capko
Ja osobne citam skoro vsetky clanky, ale bleskovky si vyberam podla nadpisu (co asi nie je najlepsia selekcia). Inak som spokojny....
Mozno keby ste mali viac sponzorov(vyroba&dovoz) potom by bolo fajn nejake recenzie a testy a prezentacie na bike a tovar...etc...etc...
Mozno este taky MTBiker Club a sem tam nejake stretnutia clenov.... to uz som asi snilek,ze?
P.S. Za chvilu mas narodky tak ti prajem vela uspechov v skole, na biku, na babe a samozrejme na tychto strankach. Vela stastia...
cervo tak ti to vsetko prajem len tak vo vsedny den
Sa to tu zacina celkom pekne rozbiehat; to ma tesi. Tak snad sa to dostane na povodnu uroven stareho fora (co do poctu prispevkov za den) a potom vzhuru k vysinam
Sa to tu zacina celkom pekne rozbiehat; to ma tesi. Tak snad sa to dostane na povodnu uroven stareho fora (co do poctu prispevkov za den) a potom vzhuru k vysinam
taktak uz nestiham ani citat niekedy... dufam ze na to nepridu v praci ze tu takto studujem mimopracovne zalezitosti
Paci sa mi ta fotka na titulke a vlastne aj velozoom.. ; ))
je mozne povedat tolko ze pomer clankov
XC:DH
je
160:123
taktiez je pravda, ze v minulorom roku bolo udelenych niekolko cien od
bikemagazin.sk
za minuly rok spravil bikemagazin.sk asi 30 reportazi z oblasti XC a maratonov
takze tolko objektivna pravda
ano ano čo sa článkov týka neberiem im prvenstvo. Ani nechcem aby vznikala niaka nezdravá rivalita predsa "každý iný, všetci rovní" bikujeme a o to ide. Kedysi ako cykl. beginner som žil na bikemagazíne hlavne kvôli galeríí no keď som objavil mtbiker, a hlavne forum hned som vedel kde je môj domov. Osobne si myslím, že u nás panuje tká viacej rodinná atmosféra na fóre. Kdežto na bikemagazíne je to o pár ludoch ktorí diktujú. A celkovo je Xc-ckar na BM fore nie je vítany. aspon mne to tak vzdy pripadalo. Oni maju svoje zákony džungle