Akože keď nemám názor ako ty, tak už sa ohradzujem? Naozaj nemôžem počúvať, čo chcem...lebo to je xenofóbne, tamto rasistické, hento xyzfóbne? Nútim tu niekoho, aby si to púšťal, či obhajujem názor?
Ja napríklad nemám rád rozvody manželstiev - za to nebudem počúvať Phila Collinsa, ktorý sa 6x rozviedol?
Nemám rád drogy - kvôli tomu nebudem počúvať Nirvanu? Depeche Mode? Boba Marleyho?
Nemám rád ľudovky typu Senzus, lebo sa tam spieva len o chlaste, či sexe - mám ísť za to postrihať káble dôchodcom, čo pozerajú Šláger TV?
Ja nechápem...v každej téme, pokiaľ nesúhlasím s väčšinou, sa hneď musí niekto obuť do mňa, lebo ON má správny názor a nie ja? Jezus katko
Prosím vás o ban aspoň na mesiac, alebo na trvalo, ľutujem, že sem vôbec prispievam. Do *****v každej téme musí niekto mudrovať. Dovi...
takze kludne sa tu moze postovat Juden Mord alebo Kratky proces, ved ide iba o hudbu nie? pocuvas iba tony a nezaujimaju ta nazory interpretov?
Ak nesuhlasim s niejakou hudbou tak ju jednoducho nepocuvam (a nemusim strihat kable senzusakom). Zona A je ale trochu iny pripad kedze hraju punk (co je uz zo zasady antifa), ale vela ludi nepozna nazory konyka...
Menej známa Sk kapela, stará, nedocenená, výborná Collegium SDS 1-album 1996(S.Mikuláško,D.Mlynár,S.Sedlák,Z.Džadoň,R.Olej)Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Ak nesuhlasim s niejakou hudbou tak ju jednoducho nepocuvam (a nemusim strihat kable senzusakom). Zona A je ale trochu iny pripad kedze hraju punk (co je uz zo zasady antifa), ale vela ludi nepozna nazory konyka...
Pravda, nepoznám názory Koňýka, nemal som sa k nim ako dostať ... nepoznám ani názory Kerryho Kinga ... ale radšej si pustím Zónu A alebo Slayer, ako napr. RozpoR, lebo ich hudba mi pripadá smiešna, hoci ich svetonázor môže byť megasprávny ... aj taký Mozart mohol byť blbec, ktorému by som ruku nepodal, ale hudbu robil geniálnu ...
Ináč čo majú názory konyka, spoločné so skladbami zóny, čo vymenoval AdMich ?
predpokladám, že nepočúvate ani Landu, Nohavicu, Kocába + nemám chuť ďalej pátrať, kto má ešte za ušami, ale bude ich hodne,
Čo to má spoločné s hudbou, ktorú produkujú ?
nezabúdajte , že to čo nás tu spaja je silnejšie a väčšie ako to, čo nás delí ... Živé kvety - Nové poschodia (2016) - Full albumOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
ja jednoducho v ziadnej forme nepodporim cloveka co je rasista / xenofob / fasista... ci uz to je skrze zaplatenej vstupenky na koncert, kupeneho cd-cka alebo jednoducho odporucanim jeho hudby inym.
iba som chcel tiez poukazat ze konyk ma ine nazory ako sa moze zdat (podla hudby ktoru robi). Ako uz stym nalozite je na vas...
neviem prečo to potrebuješ prezentovať, mne sú je názory ukradnuté, ani som sa o nich nikdy nezaujímal,
snáď nemám každého umelca lustrovať čo si o čom myslí.
Zopár ich poznám, všetci sú nejakým spôsobom silne praštení, tým sa vlastne kompenzuje ich talent
tino888 Pozri, vedome ani ja ... ale popravde ... neskúmam súkromie ani názory muzikantov, nemám na to vlastne ani čas, mňa oslovuje ich konečný produkt čo sa týka hudobnej stránky, žiadne posolstvá a neviem čo nejako idú mimo mňa, mám vlastný názor. A myslím si že o to ide aj v tomto vlákne, o hudbu ... o politike je tu iné vlákno. Našiel som tu kopec muziky, o ktorú by som inde nezakopol a to ma teší.
napr. tu je tiež jeden pedofilný hajzel Michael Jackson - ThrillerOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Je to hnědé, kluzké a mladí hoši to mívají mezi nohama - co je to? Ruka Michaela Jacksona.
Co mají společného Michael Jackson a Santa Claus? Oba po nocích navštěvují děti, a pak odcházejí s prázdným pytlem.
Jaký je rozdíl mezi Michaelem Jacksonem a igeliťákem? V podstatě žádný. Oba jsou z plastu a měli by být mimo dosah dětí.
Jackson navštěvuje v porodnici manželku, která mu právě povila syna. Na chodbě odchytí doktora: "A kdy můžeme začít se sexem?" Doktor na to: "Proboha, Michaele, počkejte aspoň, až bude chodit..."
Jak poznáte, že u Michaela Jacksona probíhá divoká party? Parkoviště před barákem je plné tříkolek.
Dětský pěvecký sbor cestuje letadlem přes Atlantik, doprovod mu dělají sbormistr Kulínský a Michael Jackson. V půli cesty se začne kouřit z jednoho motoru a letoun začne padat.
Jackson přiběhne ke Kulínskému: "Ty vole, průser! Máme jen dva padáky!"
Kulínský: "A co děti?!"
Jackson: "Ty *****e!"
Kulínský: "...stíháme?"
Kdy je u Jacksonů čas jít do postele? Když se velká ručička dotkne malé ručičky...
Papež se vyjádřil k aférám kolem Michaela Jacksona. Jestli se prý k němu donesou ještě nějaké zprávy o zneužívání malých chlapců, nezbude mu, než Jacksona oficiálně jmenovat katolickým knězem.
dnes perfektny koncer (resp vcera ) - vypredane, ani sa vsetci nedostali dnu
Catastrofy - BASTARDI SPOLOČNOSTI (videoklip jak lusk)Otvoriť v novom oknethumb_up3thumb_down MAJSTER KAT - Vecny Odpocinok / Smutny Odkaz (EN subtitles)Otvoriť v novom oknethumb_up1thumb_down
Vy vravite ze je to len hudba, raz si pustim taku raz taku.
Ale pre niekoho je to filozofia a zivotny styl.
Este vam asi nikto nechcel rozbit hubu len pre to ze vyzerate trochu inak.
Nikomu som nenutil moje nazory, len som vravel ze ked vidim ako ignorujete nieco s cim nesuhlasite, tak to nechapem.
Je rozdiel ked sa niekto rozvedie, alebo si slahne nieco do zily, ako konikove nazory ako punkaca.
Keby ste boli veriaci a vidite ako farar kradne penize pre siroty a znasilnuje ministrantov, tak by ste to ignorovali?
Ja sa v udergrounde alternativnej hudby hrabem uz nieco cez 15 rokov tak ja to vidim inak.
Ked s niecim nesuhlasim tak to nepodporujem.
A ked mam nieco rad tak si zistim co je to vobec zac.
Je vela kapiel ktore sa mi pacia hudobne ale z principu ich nepocuvam a je vela ludi ktory maju skvele nazory ale strasnu hudbu. Vzdy je aj nejaka ina alternativa.
Niekomu sa to moze zdat cudne a prehnane ale na tejto scene to tak funguje.
Ked chce niekto kritizovat spolocnost, nech sa paci, ale nech si stoji za tym cim sa prezentuje.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja napríklad nemám rád rozvody manželstiev - za to nebudem počúvať Phila Collinsa, ktorý sa 6x rozviedol?
Nemám rád drogy - kvôli tomu nebudem počúvať Nirvanu? Depeche Mode? Boba Marleyho?
Nemám rád ľudovky typu Senzus, lebo sa tam spieva len o chlaste, či sexe - mám ísť za to postrihať káble dôchodcom, čo pozerajú Šláger TV?
Ja nechápem...v každej téme, pokiaľ nesúhlasím s väčšinou, sa hneď musí niekto obuť do mňa, lebo ON má správny názor a nie ja?
Jezus
katko
Prosím vás o ban aspoň na mesiac, alebo na trvalo, ľutujem, že sem vôbec prispievam. Do *****v každej téme musí niekto mudrovať. Dovi...
takze kludne sa tu moze postovat Juden Mord alebo Kratky proces, ved ide iba o hudbu nie? pocuvas iba tony a nezaujimaju ta nazory interpretov?
Collegium SDS 1-album 1996(S.Mikuláško,D.Mlynár,S.Sedlák,Z.Džadoň,R.Olej)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
RONIX - BOROVIČKA & RUM |HDOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Veľmi to prežívaš ...
Pravda, nepoznám názory Koňýka, nemal som sa k nim ako dostať ... nepoznám ani názory Kerryho Kinga ... ale radšej si pustím Zónu A alebo Slayer, ako napr. RozpoR, lebo ich hudba mi pripadá smiešna, hoci ich svetonázor môže byť megasprávny ... aj taký Mozart mohol byť blbec, ktorému by som ruku nepodal, ale hudbu robil geniálnu ...
predpokladám, že nepočúvate ani Landu, Nohavicu, Kocába + nemám chuť ďalej pátrať, kto má ešte za ušami, ale bude ich hodne,
Čo to má spoločné s hudbou, ktorú produkujú ?
Živé kvety - Nové poschodia (2016) - Full albumOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Warzone - Free at lastOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
iba som chcel tiez poukazat ze konyk ma ine nazory ako sa moze zdat (podla hudby ktoru robi). Ako uz stym nalozite je na vas...
snáď nemám každého umelca lustrovať čo si o čom myslí.
Zopár ich poznám, všetci sú nejakým spôsobom silne praštení, tým sa vlastne kompenzuje ich talent
Michael Jackson - ThrillerOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Je to hnědé, kluzké a mladí hoši to mívají mezi nohama - co je to? Ruka Michaela Jacksona.
Co mají společného Michael Jackson a Santa Claus? Oba po nocích navštěvují děti, a pak odcházejí s prázdným pytlem.
Jaký je rozdíl mezi Michaelem Jacksonem a igeliťákem? V podstatě žádný. Oba jsou z plastu a měli by být mimo dosah dětí.
Jackson navštěvuje v porodnici manželku, která mu právě povila syna. Na chodbě odchytí doktora: "A kdy můžeme začít se sexem?" Doktor na to: "Proboha, Michaele, počkejte aspoň, až bude chodit..."
Jak poznáte, že u Michaela Jacksona probíhá divoká party? Parkoviště před barákem je plné tříkolek.
Dětský pěvecký sbor cestuje letadlem přes Atlantik, doprovod mu dělají sbormistr Kulínský a Michael Jackson. V půli cesty se začne kouřit z jednoho motoru a letoun začne padat.
Jackson přiběhne ke Kulínskému: "Ty vole, průser! Máme jen dva padáky!"
Kulínský: "A co děti?!"
Jackson: "Ty *****e!"
Kulínský: "...stíháme?"
Kdy je u Jacksonů čas jít do postele? Když se velká ručička dotkne malé ručičky...
Papež se vyjádřil k aférám kolem Michaela Jacksona. Jestli se prý k němu donesou ještě nějaké zprávy o zneužívání malých chlapců, nezbude mu, než Jacksona oficiálně jmenovat katolickým knězem.
Catastrofy - BASTARDI SPOLOČNOSTI (videoklip jak lusk)Otvoriť v novom okne thumb_up3thumb_down
MAJSTER KAT - Vecny Odpocinok / Smutny Odkaz (EN subtitles)Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Ale napríklad chalani zo South Parku sú tiež rasisti a xenofobní hajzli a odporučil by som ich vpohode komukoľvek ...
Ayako Ishikawa / CsardasOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Ale pre niekoho je to filozofia a zivotny styl.
Este vam asi nikto nechcel rozbit hubu len pre to ze vyzerate trochu inak.
Nikomu som nenutil moje nazory, len som vravel ze ked vidim ako ignorujete nieco s cim nesuhlasite, tak to nechapem.
Je rozdiel ked sa niekto rozvedie, alebo si slahne nieco do zily, ako konikove nazory ako punkaca.
Keby ste boli veriaci a vidite ako farar kradne penize pre siroty a znasilnuje ministrantov, tak by ste to ignorovali?
Ja sa v udergrounde alternativnej hudby hrabem uz nieco cez 15 rokov tak ja to vidim inak.
Ked s niecim nesuhlasim tak to nepodporujem.
A ked mam nieco rad tak si zistim co je to vobec zac.
Je vela kapiel ktore sa mi pacia hudobne ale z principu ich nepocuvam a je vela ludi ktory maju skvele nazory ale strasnu hudbu. Vzdy je aj nejaka ina alternativa.
Niekomu sa to moze zdat cudne a prehnane ale na tejto scene to tak funguje.
Ked chce niekto kritizovat spolocnost, nech sa paci, ale nech si stoji za tym cim sa prezentuje.
Ehm ...ved toto ignoruje cela ta miliarda, ci 2 miliardy veriacich co sa tu na tejto planete pohybuje, to nie je len, ze keby ...
Inac za posledny tyzden sa mi tato pesnicka pustila z random playlistu asi 5 krat, neviem co mi tym chce zivot naznacit
Wanastowi Vjecy - NahaOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down