Kategórie
Bike-techNie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
-10% Marin San Quentin 2 27.5 bicykel, modrá/čierna, poškodený lak
1 349 €
-10%
MOC 1 499 €
Akcia -22% GHOST Kato Universal 27.5 bicykel, green pearl/azur blue metallic
619 €
-22%
MOC 889 €
-16% CTM CHARISMA 6.0 27.5 dámsky bicykel, matná čierna/staroružová perleť
649 €
-16%
MOC 999 €
Výpredaj -22% R2 WOLF ATC03A návleky na nohy, čierna/strieborná
17,99 €
-22%
MOC 26,99 €
Výpredaj -17% Endura FS260-Pro Thermo návleky na nohy, čierna
28,99 €
-17%
MOC 49,90 €
ja fukam 2-2,5 bar vzadu, do predu aj menej, ale je pravda že pred vyjazdom som neskontroloval tlak, ani predne doštičky od Kojšova som brzdil len zadnou
Ja neviem ci ty alebo nie a je to vlastne jedno. Ale ked mam nainstalovanu svoju cinsku vybavu tak takemuto cloveku prebliknem svoj stroboskop nech vie ake to je.
A s nadejou cakam, ze to pochopi a svoje svetlo sklopi (aby ako hovori vyhlaska os svetelneho luca nesla viac ako 25 m pred bicykel; ja osobne v mese sklopim este viac, pretoze nie je potrebne svietit tak dodaleka ako v lese) a vypne blikanie (ked je uz tma a vyraznejsie sero taketo blikanie musi rusit aj samotneho jazdca ktory ho produkuje).
Trasa cca Bankov, sedlo pod Kamenným hrbom, vrchná časť Bedle, druhá polka Hupikov, Jahoda, Michalkov, Alebo tak nejako.
Prípadne môžme stretko aj na bankove, o cca + 20 minút. Treba dobré svetlo a skill na mokré single, dobrá nálada príde sama po dobrej bajkovačke.
dopl. myslel som na Ramona, ale Romet tiez nezaostava
Trasa cca Bankov, sedlo pod Kamenným hrbom, vrchná časť Bedle, druhá polka Hupikov, Jahoda, Michalkov, Alebo tak nejako.
Prípadne môžme stretko aj na bankove, o cca + 20 minút. Treba dobré svetlo a skill na mokré single, dobrá nálada príde sama po dobrej bajkovačke.
Celkom narocny vyber aj keby sa to slo pocas dna, nie to este v noci
Zombiho singel.
post939249.html#p939249
(ale nie po značke, ale súbežnou zvážnicou a potom dole na asfalt ku vode)
po tej zvážnici čo ide z Podkovy a na miesto kde si vytlačil bajk od vody hore ... (po tom betóne)
som išiel niekoľko x .... ale už dávnejšie bolo to celé prejazdné do polky klasická zvážnica potom "mierne" zarastený chodník, potom značka až na spomínané miesto