Kategórie
Bike-techOblečenie vhodné na bicykel # oblečenie # eshop # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # cena/kvalita # nákup
Výpredaj -12% icebreaker Merino 125 Cool-Lite™ Speed tričko, ether
52,99 €
-12%
MOC 85,99 €
Výpredaj -31% Viking Nino set detské termoprádlo, modrá/čierna
26,99 €
-31%
MOC 42,99 €
Výpredaj -31% Viking Nino set detské termoprádlo, ružová/modrá
26,99 €
-31%
MOC 42,99 €
teoria pekna, zatial ale od teba vieme ze, castelli nie( maju hnusne logo ) , nic co dovaza Dvorin ( hnusny hnusny dovozca, fuj ) . tak co vlastne nosis ?
Ramon1 to nie je nič nehovoriaca úvaha. Minimálne hovorí o tom, že funkčnosť a kvalita na zimu nie je lacná. Ak sa má človek aspoň trochu rád a váži si svoje zdravie. Automaticky to vylučuje ľudové značky jak Crivit, Force, Seven, ďalej Rogelli, Silvini s cenami mimo realitu. A konkrétnu značku alebo model? Nemám vešteckú guľu, komu sa čo páči, kto má aký rozpočet. A nemá zmysel opakovať už napísané. Na práve 158 stranách sa dá nájsť toho slušne. Však sám nosíš Sportful, padlo tu Castelli alebo Gore. Ak niekto nechce túto vyššiu prémiovú komerciu, môže skúsiť Isadore, neurobí chybu. Mám od nich dres, gate, merino rukavice, spodnú vrstvu. Napr. také ponožky Planet X sú super voľba. Merino na zimu, Coolmax na leto a takmer zadarmo. Planet X má tých lepších merino vecí viac. Ak chce niekto Gore za menej peňazí, môže skúsiť rakúsky Löffler, výborná kvalita. Láka ma vyskúšať minimálne na leto La Passione, uvidí sa neskôr či aj zimu, majú skvelý jednoduchý dizajn. Ak niekto chce retro veci, je tu anglický Prendas. Nepoznám Kalas, Vaude, Raphu, zaujímalo by ma, či Assos ozaj stojí za tie peniaze, ale nebudem sa na to pýtať Benčíka a nedozviem sa to ani tu, tiež aká je naozaj tá nová bunda One od Gore za min. 280€ atď.
Nakupujem na bike-discount.de, bike24.de, bike-components.de, rosebikes.de, actionsports.de, xxcycle.de, ribblecycles.co.uk, planetx.co.uk, evanscycles.com, wiggle.co.uk, retto.com, veľký predajca má zaujímavejšie ceny, pracuje s inými rabatmi a možnosťami, na cenu používam aj vyhľadávače idealo.de a geizhals.de/at. Stačí?
Už ma nebavi stále kupovať lacné verzie tato ich určite porazí.
Aj sme sa bicyklovali, aj sme do decembra jazdili cyklokros, rovnako ako teraz. Len niektorí ešte neboli na svete, tak nevedia. No a museli sme jazdiť v zime, v mraze, v snehu, v čľapkanici, pretože neúspešní budovatelia komunizmu nás do teplejších krajín nechceli púšťať...
lenze pred 30timy rokmi jazdilo po cestach 10x menej aut. tak jazda v zime a clapkanici nebola brana ako pokus o samovrazdu.
V zime a v člapkanici sme jazdili po lese... Áut bolo síce menej, ale cesty boli užšie, rozbitejšie (hodne dlažby) a pakov, ktorí si považovali za povinnosť ohodiť cyklistu, bolo rovnako dosť ako v súčasnosti.
Zvlastna logika. Ako sa da z vyroku, ze aj v priedysnom obleceni (Gabba) sa extremne potiaci clovek bude stale citit nekomfortne prepoteny/prehriaty (nehodnotim ci je vyrok pravdivy), dojst k zaveru, ze pouziva Gabbu ako zakladnu vrstvu?
Pokial rozdiel nepoznas, tak si nabuduce kup kvalitne funkcne pradlo a igelitove vrece namiesto Gabby. Usetris a ako bonus je to igelitove vrece uplne nepremokave.