MSI 970A-G45
Fortron/BlackPower FSP zdroj 550W, APFC, 85+
AMD, Phenom II X4 975 Black Edition
Kingston 3x2GB DDR3 pamäť 1600MHz CL9 Hyper X XMP
LG Blu-ray BH10LS30 LS
Sapphire HD 7870 Oc
Chladic Coolermster V8
2 krat Hdd
Ku grafike pisali, ze ma byt zdroj minimalne 500W. Mam 550W s vysokou ucinostou no moze byt uz vyzity? Kupovany august 2011.
inak predvcerom isiel v pohode, vcera uz nie a stav trva
edit: po 3 hodinovom neuspesnom boji s canopusom (a Rose zo supportu microsoftu) sme to vzdali a nakoniec je problem asi uplne inde
nezaplatena domena lebo keketi s Yegon-u mi poslali fakturu na mail ktory 5 rokov nepouzivam ale mal som ho asi nastaveny ako druhe konto v outlooku a ked sa mi preinstaloval W10 a vratil som W7 tak sa to druhe konto stratilo na smetisku dejin..... vyzeram jak idiot teraz ale co uz, som v tom nevinne, pozitivne je ze sme videli ako to riesili odbornici z MS cez vzdialenu plochu.... dakujem a pekny den
ked uz tvoje prihlasovacie udaje nefachali u mna,tak to uz bola ta najbanalnejsia chyba,ktoru nikto nepredpoklada a to NEZAPLATENA DOMENA
taky support stoji za prd,ked nevedel chlapec zmenit regedit cestu,nevedel zmenit porty,nevedel resetnut nethash,neprikladal vahu ipv6 apod
Tesak ale domenu ti drzia
PS: Rose neni babské meno?
poznam zo zahranicia nicky Rose a su to tiez chlapi
kde sa da kupiť, čo najlacnejší windows?
Jezus naj-easy riesenie je kupit APcko a hotovo
u mna to iste, zatial som nenasiel ziadne riesenie a je to na h****. polovicu mailov taham z centrumu. no asi pojde do hajan cely centrum...