Kategórie
Bike-techNie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
Akcia -18% Rock Machine Thunder 29 VB detský bicykel, gloss metallic khaki/pearl black
559 €
-18%
MOC 839 €
-25% Rock Machine Catherine 40-29 dámsky bicykel, ružová/červená
779 €
-25%
MOC 1 059 €
Akcia savings Karpos LAVAREDO Booster kompresné návleky na nohy, čierna
od 27,99 €
savings
MOC 40,99 €
Dávam vedieť!
Zajtra ideme na pivo zatiaľ dvaja. Príchod vlakom o cca 10:30 do Olcnavy a potom:
Olcnava-Zahura-chata Galmus-Poráč-Buchvald 12°-Slovinky-Krompachy (38 km/800 m)
Trasa: http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/?d=214214#pos=48.91751P20.79737P13
GPX je v prílohe.
Diky za avizo ... ale vcera sme sa s rodinkou koli mojej praci nedobrovolne presunuli do KE ... tak potom niekedy inokedy. Budete mat pekny vyjazd, v sobotu tam slusne nasnezilo ... na zdravie ...
... maro2, keď si teda v Košiciach, a nebude sa ti hnusiť, však dôjdi do Levočského domu.
Kedy?
... maro2, keď si teda v Košiciach, a nebude sa ti hnusiť, však dôjdi do Levočského domu.
Rákoczi Ember je pivo, ktoré varia aj čapujú v Levočskom dome.
Tak až keď som si to otvoril doma na ntb, pochopil som že si ma volal na dnes ...
Pisu nejednoznacne, ba priam zavadzajuco, alebo nemas v krvi spravne suvstaznosti.
Na pivo idu zajtra po vyjazde.
Pista ma iny vyjazd, preto spomina 47 min. samostatneho cakania, nakolko pride skor, pokial mu nebude meskat vlak.
Je to ina debata ako Ramonova M
Takze zajtra vsetci emberi, na ember.
Pisu nejednoznacne, ba priam zavadzajuco, alebo nemas v krvi spravne suvstaznosti.
Na pivo idu zajtra po vyjazde.
Pista ma iny vyjazd, preto spomina 47 min. samostatneho cakania, nakolko pride skor, pokial mu nebude meskat vlak.
Je to ina debata ako Ramonova M
Takze zajtra vsetci emberi, na ember.
...Tak to mi prosím ťa vysvetli
Narazal som na, mnou uz dlho nedosiahnute, vyskove metre, pocas jedneho vyjazdu.
... ja iba kvôli zmiatnutiu svojstojne doplním, že v maďarčine ember znamená človek a amber v angličtine znamená jantár.
Takže hor sa dnes na Rákoczi Ember 12° (AMBER ALE)!