Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
Weldtite Thunder Foam Chain penový odmasťovač pohonu, 500 ml
12,29 €
MOC 13,99 €
-15% Weldtite Bike Cleaner čistič + rozprašovač, 1 l, limetka
10,99 €
-15%
MOC 13,19 €
savings Muc-Off Bio Drivetrain Cleaner Refill odmasťovač pohonu, 750 ml
22,99 €
savings
MOC 34,99 €
savings Weldtite Dirtwash Citrus Degreaser odmasťovač, 1 l
18,99 €
savings
MOC 29,99 €
savings Muc-Off Disc Brake Cleaner čistič bŕzd, sprej, 750 ml
12,99 €
savings
MOC 19,79 €
skusal som oboje ako si napisal. takto mam zariadenie urcene presne na typ sportu co potrebujem.
fenix 3 som mal pozicane ale nesedelo a nevedel si na ne zvyknut. hlavne na displej nebolo to take ako pri edge .
ale ako som pisal mne islo hlavne o ten edge na bike kedze na biku jazdim povedane celorocne. hodinky boli len ako plus navyse a za tu sumu co mi ich ponukol tak by bol hriech nezobrat
fenix 3 som mal pozicane ale nesedelo a nevedel si na ne zvyknut. hlavne na displej nebolo to take ako pri edge .
ale ako som pisal mne islo hlavne o ten edge na bike kedze na biku jazdim povedane celorocne. hodinky boli len ako plus navyse a za tu sumu co mi ich ponukol tak by bol hriech nezobrat
Presne tak. Suhlasim. Na bajk, co ma byt na bajku a na behanie bezecke veci. Kym som si nekupil edge 520, pouzival som na bajk Forerunner 620. V lete este ako tak, ked treba tak kuknes na ruku, ale jesen, zima, jar, ked su dlhe rukavy, tak bez sance. (pri behani si Forerunner davam na hornu vrstvu, pri bajkovani predsa len hrozilo tuknutie, skrabnutie od konarov, cize to islo pod rukav).
Samozrejme a rychlejsia o*****...
keby ich Bikejoring nespominal v teme zimne tretry, tak by som ani nevedel, ze takato znacka existuje a kupil by som si nudne shimana (alebo northwave)
New bike lightOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
v pondelok na superspln som bol na Javorine.O 19:30 teplota odhadom - 10°C. nozicky si velmi pochvalovali v Lake 303.
viem porovnat napodobeninu z lidla a x-bionic effektor, zasa az taky markantny rozdiel to nie je. dokonca ked mam na vyber radsej si vzdy zoberiem to z lidla, kedze lepsie odvadza pot. x-bionic je ale prijemnejsi na telo.