Ahoj.Ako zaryti mtbéčkar som si povedal že nikdy sa asi na cestu neposadim,i kded som na nej pred vyse 10mi rokmi začinal a tak sa dostal k mtb posledny tyžden mam od známeho doma ctm blade 1.0 na skušku a celkom sa mi to zapačilo ,takže seriozne uvažujem,že by som si nejaky cestak doprial,okrem toho pracujem teraz mimo,kde je viac roviny ako kopcov,takže fatbike ani celopero tam moc neuživim.Každopadne rozmyšlam nad cestakom v cene tych 700-900e ,ale neviem či je možne aj na takyto bike naprchat nejake plašte s ktorymi viem prejst aj zvažnice a pod.alebo vyslovene kupit CC bike a len si dokupit set kolie na cestu,ale to by som už asi prestrelil rozpocet.Dik!
Kua, o gravel bajku nejaký týždeň rozmýšľam aj ja ... neviete, dá sa na to namontovať nosič a blatníky? Lebo podľa obrázkov sa zdá, že nie, ale mne by sa to hodilo ...
No snad na vsetky tie touringove bajky by sa mali dat. Na tu Konu Rove bez problemu das zadny nosic, blatniky, a napr. takyto predny nosic. Alebo takyto. Ma predpripravu na taky nosic na prednej vidlici ked si pozries fullsize foto.
Alebo mozes kupit Sutru, to uz je kompletka. Naviac je v chrommolybdene a s väcsim prevodovym rozsahom do kopcov. A podla Sutry si aj vsimni, ze Rove ma taku istu predpripravu na zadnej stavbe na nosic (uchyty na pätkach a vzperach).
Jezusmarja, to som ani nemal čítať... Tá Sutra sa mi páči veľmo, je to CrMo a aj cena je dobrá. Len si ho musím niekde vyskúšať, lebo mám 197 cm a to je podľa tabuliek tak na hrane... ale si mi nasadil chrobáka do hlavy. Jar sa blíži ...
Ani by som nepovedal, ze na hrane. Porovnaj si geo s beznymi cestakmi a zistis, ze Sutra bude väcsinou dlhsia. Vo velkosti 580 mm je Sutra co sa tyka dlzky ekvivalent napr. Canyonu Endurance vo velkosti medzi 610 (2XL) a 635 mm (3XL). Inak povedane s tym typom geo ako robi Kona, Trek a pod. ziskavas vyhodu nizsieho ramu a teda aj taziska, pricom dlzka ramu Ti bude sediet. Cize trochu vysunutejsia sedlovka, ktora tym padom viac pracuje, co este pridava k tomu CrMo dalsi komfort mimo asfaltu. Takze nie je co riesit. Maximalne hodis dlhsi predstavec ak mas rad natiahnutejsi sportovy posed.
Práve naopak, chcem vzpriamenejší posed, t.j. predstavec by musel byť krátky a strmý Pri všetkých svojich bajkoch toto musím riešiť... Tiež by som asi musel meniť náboje a špice, pretože som ťažký, ale to je detail.
Silný, veru silný chrobák v hlave. Tá cena je naozaj dobrá ...
Neplánujem kupovať hneď, možno na jar, tak len tak informatívne, čo si myslíte o tomto bajku http://www.bikepeak.sk/domane-2-3-c-2016 bolo by to ako doplnok k mtb, niečo som a ňom aj prečítal, no zaujíma ma trochu aj názor skúsenejších, oplatí sa to kúpiť, keby som ho zohnal aj trochu lacnejšie, povedzme za 1000 €, alebo radšej už nejaký karbón ak by sa dal zohnať v takej cene, minimálne na tiagre? Pozerám občas aj bazár, no to mi je teraz aj tak zbytočné, keď ešte neplánujem kupovať hneď...
imro a aku velkost zhanas?........... kamos predava ram s vidlou Strada RR2, sice 2012 ale ma len cca 5000km v spickovom stave..... je to 56.......... on kupil mensi ram lebo toto mu bolo moc..... chce zato 450euro
No asi 56 tku síce podľa tabuliek by som mal mať skôr 58 meriam 187 cm, no zas nie som pretekár a nechcem byť na ňom natiahnutý ako na škripci. Trek FX som predal, tak momentálne som bez bajku. Tesák, môžeš dať aj nejaké bližšie info o tom bajku, kľudne aj do spravy, vďaka
Vďaka, určite to bude najlepšie vyskúšať, raz som skúšal na testovačke jedno Madone 58 no to malo riadne dlhý predstavec a bol som na tom ako na škripci, takže uvidím budem hľadať a skúšať zatiaľ vďaka za rady
Ozvem sa Ti na jar? Budem mozno predavat tarmaca 58'' (s kratsim predstavcom 90 mm, ale mam aj 110 mm povodny) na ultegre rv 2014 ~ 1000 eur, okolo 13000 km natocenych.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No snad na vsetky tie touringove bajky by sa mali dat. Na tu Konu Rove bez problemu das zadny nosic, blatniky, a napr. takyto predny nosic. Alebo takyto. Ma predpripravu na taky nosic na prednej vidlici ked si pozries fullsize foto.
Alebo mozes kupit Sutru, to uz je kompletka. Naviac je v chrommolybdene a s väcsim prevodovym rozsahom do kopcov. A podla Sutry si aj vsimni, ze Rove ma taku istu predpripravu na zadnej stavbe na nosic (uchyty na pätkach a vzperach).
Silný, veru silný chrobák v hlave. Tá cena je naozaj dobrá ...
http://www.rajbicyklov.sk/raj-bicyklov-sk/eshop/12-1-Cestne-bicykle-Road/129-2-Specialized-2017/5/1442-Specialized-Allez-E5-2017
Nehladám nič svetoborné a tento sa mi celkom zapáčil