Keby mal na kazdom kolese 2 odrazky umiestnene symetricky proti sebe ako byva dobrym zvykom, tak mozno by som ho zaradil medzi vysnivane aj ja, ale takto ho prenecham Tebe a ja dalej snivam o Spitzingu M1.
kámo, ale ako tam zasunieš sedlo? však ani teleškodku tam nemôžeš dať...nedomyslené...
Fakt. To som si ani neuvedomil. Ale to asi preto, ze teleskopka ma netrapi. Radsej väcsia baterka pri rovnakej hmotnosti ako tam pchat taku zbytocnost ako teleskopka.
ten V1 Ripley ram ma par nedokonalosti, stredove zlozenie pressfit, vnutorne vedenie bowdenu je problematicke, zadna stavba je oproti V2 menej tuha. Tento V1 ram neodporucam, ale ako celok bike paradny
double Jezus snívajú o ebajkoch? Čo ide koniec sveta?
Neurazaj. Ale nikto nemladneme. Kto vie, co bude. Treba sledovat trendy.
A aby som nebol uplne OT, tak mne vysnivany prisiel domov 22. 11., ale kym ho ja spojazdnim... Moj kedysi vysnivany napr. servisujem od roku 2010 a zatial sa nedockal znovuposkladania.
Tak uz sa mi minaju bajky, tak co som mal robit? Uz mam pojazdny len jeden a aj tam asi coskoro prevody doziju (retaz uz ma asi cez 134,5). Tak som kupil radsej jeden do zasoby, aby som mal potom na com jazdit.
Jezus: a ten, co si raz staval a stale bol v stadiu stavania, si nakoniec aj jazdil ? Bolo to niekedy v roku 2011 mozno aj .. tak snad .. tusim daky Canyon to bol a cosi si riesil v ramci reklamacky. A Kony skripaju a vrzgaju, tak sa cudujem, ze znovu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kámo, ale ako tam zasunieš sedlo? však ani teleškodku tam nemôžeš dať...nedomyslené...
Neurazaj.
A aby som nebol uplne OT, tak mne vysnivany prisiel domov 22. 11., ale kym ho ja spojazdnim... Moj kedysi vysnivany napr. servisujem od roku 2010 a zatial sa nedockal znovuposkladania.