Nemozem si pomoc ale taketo vymysli neviem pochopit.
Uz v principe su to premiestnovadla ktore by mali cloveka prinutit k aspon nejakemu pohybu.
Takto to ma aky zmysel?
Potom budu vsetci leniviet este viac ako doteraz.
Prispejem jednim nezmyslom ktory je este nad....
Lopifit - a treadmill on wheels | EuromaxxOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Brat ma elektricku Nitro Scooter kolobezku a je to po meste super vec - chodi na tom do roboty a ja si ju sem tam poziciam, ked musim ist cosi naotocku vybavit. Ide to max. 34km/h.
No neviem aky ma vyznam vysupit z niecoho co ma odvezie a chytit sa niecoho ineho co ma odvezie.
Ved aj normalna kolobezka by elegantne posluzila do mesta na kratke vzdialenosti.
otázka je, že či pri súčasnom trende robiť všetko na baterky nebude za chvíľu väčší problém so zamorením planéty z tohto elektroodpadu ako pri jazde na ropné produkty...
V posledných dvoch rokoch namiesto autom, chodím do BA často vláčikom (nemám nervy na tie zápchy v Rovinke), ale ťažko prikvitnem k nejakému zákazníkovi upachtený na bicykli. Ale takáto mini "elektristická" kolobežka by to možno vyriešila...
V posledných dvoch rokoch namiesto autom, chodím do BA často vláčikom (nemám nervy na tie zápchy v Rovinke), ale ťažko prikvitnem k nejakému zákazníkovi upachtený na bicykli. Ale takáto mini "elektristická" kolobežka by to možno vyriešila...
No len dojazd takychto minikolobeziek urcite nie je desiatky km, ale len niekolko km. Na väcsie vzdialenosti su uz prave urcene e-bajky, kde si mozes aj sadnut. Okrem toho si neviem predstavit ako by si siel z nejakej dedinky pri BA hodinu v stoji po krajnici po tom bordeli z kamienkov a pod. na tych tvrdych minikolieskach. Vsak by si sa citil ako na zbijacke. Nehovoriac o tom, ze ak by si trafil co i len malu dieru, tak by si hned letel. Tie minikolieska su realne pouzitelne len na perfektnych hladkych povrchoch.
Okrem toho si neviem predstavit ako by si siel z nejakej dedinky pri BA hodinu v stoji po krajnici po tom bordeli z kamienkov a pod. na tych tvrdych minikolieskach.
Ja som mal na mysli odviezť sa vlakom aj s poskladaným guliverkľom a ten kúsok potom prebehnúť v Bratislave na kolobežke. Netrvám na tom, že to má mať najmenšie kolieska, ale skôr ma zaujal ten minimalistický nápad.
ten trek mi pripomenul jeden serial - ani neviem preco https://www.youtube.com/watch?v=h2brDsO-PBU
no a ked som zvazoval kupu bytu ktory mal byt tak 20min. pesej chodze od mojej prace tak som mal velky zalusk na taku tu malu kolobezku. popravde sa na tom chodi nahovno do kopca takze takato elektro co by do kopca trosku pomohla nech to ide rychlejsie by bola uplna bomba.
a ta velka kolobezka stym "beziacim" pasom - to aby ti zima nebola hej?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
njn dal som vyhľadať názov, nepozeral som stranu dozadu
http://www.auto.cz/peugeot-e-kick-elektrokolobezka-kufru-3008-95486
Uz v principe su to premiestnovadla ktore by mali cloveka prinutit k aspon nejakemu pohybu.
Takto to ma aky zmysel?
Potom budu vsetci leniviet este viac ako doteraz.
Prispejem jednim nezmyslom ktory je este nad....
Lopifit - a treadmill on wheels | EuromaxxOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Ved aj normalna kolobezka by elegantne posluzila do mesta na kratke vzdialenosti.
ja som nereagoval konkrétne na teba, to bolo len také moje všeobecné zamyslenie sa nad vecami na baterky
No len dojazd takychto minikolobeziek urcite nie je desiatky km, ale len niekolko km. Na väcsie vzdialenosti su uz prave urcene e-bajky, kde si mozes aj sadnut. Okrem toho si neviem predstavit ako by si siel z nejakej dedinky pri BA hodinu v stoji po krajnici po tom bordeli z kamienkov a pod. na tych tvrdych minikolieskach. Vsak by si sa citil ako na zbijacke.
Ja som mal na mysli odviezť sa vlakom aj s poskladaným guliverkľom a ten kúsok potom prebehnúť v Bratislave na kolobežke. Netrvám na tom, že to má mať najmenšie kolieska, ale skôr ma zaujal ten minimalistický nápad.
no a ked som zvazoval kupu bytu ktory mal byt tak 20min. pesej chodze od mojej prace tak som mal velky zalusk na taku tu malu kolobezku. popravde sa na tom chodi nahovno do kopca takze takato elektro co by do kopca trosku pomohla nech to ide rychlejsie by bola uplna bomba.
a ta velka kolobezka stym "beziacim" pasom - to aby ti zima nebola hej?
spinergy lefty. a huba padla dolu.