Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Tak skoré uzdravenie, tam je to dosť zradné, tiež tam chodievame cez zimu, tie chodníky bývajú dobré zľadovatené, bez mačiek to tam nie je bohvie čo.
Zobraziť komentár 16.01.2017 - 20:34:53
00
pokial viem oi Santra Cruz zaloval Yeti :) o DW neviem, ale nikdy som sa o to nezuajimal, ze ktory konktretny spor s kym to bol :)
Zobraziť komentár 16.01.2017 - 20:47:53
00
Možno to bol SC. Presne si to už nepamätám a až tak na to nezaujíma aby som to hľadal
Zobraziť komentár 16.01.2017 - 20:50:27
01
No, dobre si pamatas /ma to zaujalo, tak som skusal hladat/ . tu je viac http://forums.mtbr.com/yeti/santa-cruz-yeti-lawsuit-769236.html

Santa Cruz/Yeti lawsuit
David Earle and Luke Beale from Soto are ex-Santa Cruz engineers that came up with the idea(sb-66) and a sold it to Yeti. Obviously they understood the benefits of vpp suspension and designed a new eccentric system to try to avoid ip conflicts and improve upon old system.

Santa Cruz: ex-employees created a similar system by copying our ic migration and wheel path rates concept of counter rotating links.
Yeti's response: we use an eccentric link and therefore there are no counter rotating links and create a similar but not the same ic migration and wheel path.

Takze nie Dave Weagle, ale SC. Ale Yeti system ide inak ako SC.. no ale ex-zamestnanci, to je casto problem :lol: .. ok, tak SC si davam do nepriatelov :) .. stejnak maju nahouby system . DW-Link/Yeti DW/Maestro DW a k tomu SJC, su tie spravne systemy :)
Zobraziť komentár 16.01.2017 - 21:00:25
01
no ako niektory Nomad - hupe sa to, chyba tomu citlivost, v strede zdvihu to nema oporu a potom rast progresivity taky, ze nevyuzijes plny zdvih tlmica :D ale ono zalezi samozrejme aky tlmic tam clovek napcha a nastavi a hlavne ake tereny a ako jazdi...cize pre cast zakaznikov je to naj bike co jazdili a pre cast velke sklamanie :) a preto ked uz clovek nevladze a nebavi ho jazdit stale tu istu hlusinu, uchyli sa neraz ku skupuvaniu roznych pofidernych kramov, potom ho do toho lesa vyzenie skusanie a porovnavanie....mozno :lol:
Zobraziť komentár 16.01.2017 - 21:31:17
02
arrow_leftMageZ napísal:
no ako niektory Nomad - hupe sa to, chyba tomu citlivost, v strede zdvihu to nema oporu a potom rast progresivity taky, ze nevyuzijes plny zdvih tlmica :D

Neviem ci ty si jazdil kazdy bike sveta,ale celkom urcite vies o kazdom napisat podobne bullshity,vyplody tvojej fantazie.
Iste je tu par chalanov co nomady maju a bolo by zaujimave keby sa k tomu vyjadrili.Min.tyzden som sa ja vozil na jednon,vzadu mal ohlinsa s pruzinou a teda ze by sa hupal tak to by som netvrdil.
Zobraziť komentár 17.01.2017 - 06:20:24
02
Samalama: treba trochu nadhladu a nebyt precitlively :lol: a hlavne zmyslu pre humor :D
Zobraziť komentár 17.01.2017 - 06:27:16
03
Uz mi to nedalo nereagovat lebo takychto "recenzii" od magez je tu x a kazde maju rovnaku vypovednu hodnotu
Zobraziť komentár 17.01.2017 - 06:37:54
02
Ale MageZ to mysli zo srandy :) .. to je ten problem, ked ludia na seba nevidia, len citaju a nepoznaju sa. Ja nieco napisem ako nahravku, MageZ odpali v podobnom style akurat sem tam sa najde niekto, koho to vytoci :lol: /nic v zlom/. Vsak ale nie si z Kosic, nie ? :lol:
Zobraziť komentár 17.01.2017 - 08:58:12
00
Hej, potom to tu aj tak vyzerá. Bežný človek si príde po rady a tu sú akurát kadejaké "nahrávky a odpaly". 80% príspevkov bez informačnej hodnoty alebo priamo zavádzajúce. V poslednej dobe mi príde strata času sem vôbec chodiť a čítať tu niečo.
Zobraziť komentár 17.01.2017 - 09:05:18
031
Ved to. Bez vyrazu v tvari tu niekto, kto nepozna foristov tazko odhadne co je vtip.
Zobraziť komentár 17.01.2017 - 09:15:22
05
volodaj: vsak flejmom a dezinformaciami prispievas cervovi na reklamne clicky :lol: .. mtbiker nikdy seriozne cyklo forum nebolo a nikdy nebude :) .. ostatne jeden z priznakov je to, ze tu niekto zalozil temu STATUS :lol:
Zobraziť komentár 17.01.2017 - 09:38:42
00
lto to chceš povedať, že všetko čo sa tu napíše sú sračky? To snáď nemyslíš vážne. Neviem ako ty, ale ja som si tu našiel dosť užitočných informácii a rád, keď som potreboval a tiež myslím, že som občas niekomu poradil. Je fakt, že sa tu občas nájde niečo, keď si niekto zavtipkuje, no ta snáď na každom fóre, to by museli byť potom asi všetky nedôveryhodné. Či myslíš, že zahraničné fóra sú na tom podstatne lepšie ako toto ?
Zobraziť komentár 17.01.2017 - 09:51:45
03
chlapi sa kedysi stretávali v krčmách a v dobe internetovej nahradili krčmy fóra - zasa netreba čakať akademické prostredie...
Zobraziť komentár 17.01.2017 - 09:57:33
00
Imro1 no lenze na zahranicnich forach nemaju petrovica, federera, milanka... ramonov matrac a gule.... :lol: atd...
Zobraziť komentár 17.01.2017 - 09:58:07
00

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up