Ako tak pozerám Bultaco neprinieslo vôbec nič nové do sveta elektrobicyklov alebo elektromotoriek.
Krátka citácia: " Kouzelná je hmotnost pouhých 39 kg a kroutící moment motoru 60Nm dostupný již od nulových otáček! Brinco je vyráběno ve španělsku v nové moderní továrně a je vybaveno velmi kvalitními komponenty."
Krúťak 60Nm nie je nič čo by mohlo ohúriť. Dojazd tiež neohúri. Akurát tá hmotnosť celku je ohurujúca - 40kg jupí. A zadný nábojový pohon tiež neprispieva k nejakej exkluzivite.
Turbi 60Nm je malo ? Nerypem, pytam sa, e-bajky nesledujem vobec, ale este par rokov som mal auto s podobnou hodnotou, tak preto. Mne sa na tom Bultacu paci, ze sa nesnazia tvarit, ze je to bicykel s vacsou flaskou. Je to motorka, vyzera to ako motorka.
lto Desia ma vsetky monstra bez ohladu na druh pohonu. To znamena, ze aj bez pomocnych motorov sa objavuju jedinci s naramne prerastenym egom a chovaju sa podla toho. Odkedy ma za zatackou cakala diva svina chapem, ze nikdy nevies co je za rohom. A moze to byt aj rodinka s malym deckom.
Asi tak, nerobil by som ziadnu paniku. V kanade som mal ebike pozicany na tyzden a bolo to skvele, presiel som 3x viac ako by som stihol na normalnom biku bez toho aby som bol odpaleny na konci dna a nikto s tym nemal problem, je to o cloveku a o tom ako sa sprava.
Este by som podotkol na upresnenie, ze to nie je o e-bikoch, moto-bikoch ... ale o ludoch co na nich sedia. Problemy mozes sposobovat a chovat sa protivne aj na kolobezke
No ved o tom stale pisem .. penetracia problemovych ludi dosahuje vyssie hodnoty na odblokovanych ebikoch /preco, som uz minimalne raz pisal/, plus plati to iste , co pre motorove vozidla, tam kde nieco poziciava vyrazne viac sily, nez na je realne, dokaze napachat viac skody /na kolobezke druhemu len velmi tazko ublizis, leda ak mu kolobezku obuchas o hlavu/. Samozrejme, ebike , akokolvek pretaktovany niekde na lazoch je nepodstatny. Rovnako na lazoch moze jazdit opity traktorista a tiez je velmi mala pravdepodobnost , ze napacha skody. Ale kde sa koncentruje vela ludi, je situacia ina. Aj o tom som pisal , rovnako skusenosti vlastne a inych. A tym by som povazoval svoj prispevkovy cas k tejto problematike za uzavrety /este dodam, ze v percentualnom pomere som stretol podstatne viac slusnych motorkarov, nez cyklistov/
lto a toto isté platí aj na užívatelov fullov ktorý na nich presedlali z HT..v zjazde ich zadný tlmič pustí rýchlejšie lebo ich sprasenú techniku čiastočne požerie....a potom nieje vôbec núdza o situácie kde trotli bez techniky zrazu nevedia čo urobiť keď sa nečakane za zákrutou objaví prekážka v podobe čohokolvek..od vačšieho pňa, cez lesnú zver až po ľudí....... -_-
Jednoduchšie by bolo, keby sa záber z kamery náklaďáku prenášal na malú obrazovku umiestnenú na prístrojovke auta za ním. Takéto obrovské "televízory" na zadnom čele ložnej plochy by boli strašne drahé, v pľušti sa rýchlo ušpinili a pri manipulácii by ich rýchlo poškodili.
mám otázku. Na jednej lyži sa mi urvala hrana. Síce len časť, ale nedalo sa ďalej pokračovať tak som ju strhol celú. Je možné to opraviť, resp. dať tam novú hranu alebo len kúpiť celé nové bežky?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.motorkari.cz/clanky/clanky-predstavujeme/bultaco-ma-zastoupeni-v-cr.-zatim-prodava-elektrobiky-pripravuje-silnicni-motorku-35854.html
Krátka citácia: " Kouzelná je hmotnost pouhých 39 kg a kroutící moment motoru 60Nm dostupný již od nulových otáček! Brinco je vyráběno ve španělsku v nové moderní továrně a je vybaveno velmi kvalitními komponenty."
Krúťak 60Nm nie je nič čo by mohlo ohúriť. Dojazd tiež neohúri. Akurát tá hmotnosť celku je ohurujúca - 40kg
PS: samotny udaj 60Nm je irelevantny udaj.
Samsung "The Safety Truck"Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down