double : vo Vysokych Tatrach nech si je sneh do maja, ale hreben Inovca by mal byt zeleny min. zaciatkom marca
Posledných 10 rokov si ho mal v marci zelený nehovoriac o karpatoch:) už by sa mohol ten trend aj zmenit. idealne pre mna by bolo hned skocit z 0 do +20 na začiatku Apríla kedže ako vieme najlepsie na lyžiach je v Marci
Posledných 10 rokov si ho mal v marci zelený nehovoriac o karpatoch:) už by sa mohol ten trend aj zmenit. idealne pre mna by bolo hned skocit z 0 do +20 na začiatku Apríla kedže ako vieme najlepsie na lyžiach je v Marci
Urcite nie poslednych 10 rokov .. ale to som pisal ako kompromis, inak samozrejme by som pozadoval koniec zimy najneskor polovici januara a teplo od zaciatku februara .. marec by mohol byt uz ok na jazdenie aj v plohach ako Vtacnik .. len sa obavam, ze pred cca 3/4 rokom sa zmeinla globalna klima pre nas region a sbohem a satecek teple roky , to znamena neprijemne pocasie, ako bolo minuly rok oktober, november celu jar, jesen, zimu a v lete bude prsat.
ahojte hravate niekto tenis? neviete niekto odporucit nejake lacnejsie kurty teraz v zime porpipade nechcete ist niekto na hodinku len tak zatukat?. niesom profi len som to za mlada par rokov hraval a obcas chodim ale mam len jedneho kamosa co s nim chodim a s nim je teda tazsie sa dohodnut a zladit
Tip na dobrý visiaci zámok? Asi stredná veľkosť, nie na bicykel. Niekto raz písal, aká je dobrá vložka do dverí a vyznal sa. Marí sa mi, že zihadlo 5 alebo Lubik? I keď ten sa vyzná asi v nábytku.
ak vysák tak niečo taketo. od nejakeho kvalitbnejšieho výrobcu, blbo sa to reže kedže sa to kruti, je to z kalnej ocele..
alebo tu evičku , ale tam ti nikto nejde cez klucik ale mechanicky hrubou silou, na exterier do nepočasia treba taký čo ma pogumovanie a kryt na dierku
ahojte hravate niekto tenis? neviete niekto odporucit nejake lacnejsie kurty teraz v zime porpipade nechcete ist niekto na hodinku len tak zatukat?. niesom profi len som to za mlada par rokov hraval a obcas chodim ale mam len jedneho kamosa co s nim chodim a s nim je teda tazsie sa dohodnut a zladit
my sme zvykli chodievat na PKO, sefovali tam tomu taki dvaja strasne fajn chla***** a stalo to par supov, ale neviem jak to je teraz, par rokov som tam uz nebol
Urcite nie poslednych 10 rokov .. ale to som pisal ako kompromis, inak samozrejme by som pozadoval koniec zimy najneskor polovici januara a teplo od zaciatku februara .. marec by mohol byt uz ok na jazdenie aj v plohach ako Vtacnik .. len sa obavam, ze pred cca 3/4 rokom sa zmeinla globalna klima pre nas region a sbohem a satecek teple roky , to znamena neprijemne pocasie, ako bolo minuly rok oktober, november celu jar, jesen, zimu a v lete bude prsat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Urcite nie poslednych 10 rokov
kimlo: vsak on ti to Ramon1 vysvetli
predtym musi samozrejme nakydat, aby sa malo co hned topit
ak vysák tak niečo taketo. od nejakeho kvalitbnejšieho výrobcu, blbo sa to reže kedže sa to kruti, je to z kalnej ocele..
alebo tu evičku , ale tam ti nikto nejde cez klucik ale mechanicky hrubou silou, na exterier do nepočasia treba taký čo ma pogumovanie a kryt na dierku
2013 nebolo tak davno, nehovoriac o karpatoch
post690637.html#p690637
my sme zvykli chodievat na PKO, sefovali tam tomu taki dvaja strasne fajn chla***** a stalo to par supov, ale neviem jak to je teraz, par rokov som tam uz nebol
bez rukakov? cize nieco ako vesta?
post690637.html#p690637
Za den to bolo dole:) Inak to si pamatam aj ja som musel davat snezne retaze na Kohutku ked som siel:)
kimlo: vsak on ti to Ramon1 vysvetli
...sorry , ale nechápačka