Sesulak mam edge 1000 cize aj barometer, mam aj rychlostny senzor k tomu. Gpx stahujem z garmin.connect a importujem ho tu a tie cisla su rozne. Garmin connect mam spojeny so Stravou a aj na Strave sa tie cisla roznia (aj ked vyskovo su cca rovnake, rozny je cisty a hruby cas). Nikdy mi to nevadilo ani nevrtalo hlavou, ale ked to tu uz kolega spomenul, tak ma to zacalo zaujimat
Kto by chcel rodinny dom v historickom centre pesej zony, staci mu len 800k €. Ako bonus naviac ziska velmi stylovu a hodnotnu rekonstrukciu. Mozno s navrhom riesenia interierov trosku pomahali aj Mojsejovci.
Nejde o cenu, daju sa najst podstatne drahsie v BA keby slo len o to. Ide o ten pomer cena - styl! Ten v Prahe sa urcite na ten bratislavsky v tomto parametri nechyta.
vlastnit dom/byt je u nas taka tradicia, na zapade je najomne byvanie rozsirene ovela viac
no ale zas ho niekto musí vlastniť, takže tymto sa nič nevysvetluje. Ked bola realitna bublina pred zavedením eura, tak mafiani sa potrebovali zbavit koruniek a kupovali nehnutelnosti.
Chápem to skor tak, že dnes si ludia požičivaju peniaze na nehnutelnosti, v ktorych nebudu byvat, ale kupuju to ako investíciu. A to tlačí ceny hore.
iron.hide co sa ti na tom nezda? ved to je dlhodobo znama vec. Vo vlastnictve nehnutelnosti Slovaci a vlastne vsetky postkomunisticke krajiny vedu. Tu sa ludia maju problem prestahovat za pracov par km, lebo maju na krku hypoteky, uvery, pozicky. Ludia nechapu to, ze vlastnit nejaky jednoizbac, garzonku ci dom z teba bohateho, zabezepceneho cloveka nerobi. Hlavne ze "nebudem platit cely zivot inemu, aspon je to moje." V zahranici je bezne, ze clovek zmeni pracu, stahuje sa za nou stovky kilomertov. Tu maju ludia niekdy problem robit vo vedlajsej dedine, lebo "ved ako budem dochadzat"
lenže západ je na podnájmy prispôsobený.. u nás nájomné byty moc nie sú a domy ani nehovorím.. keď dakto chce za prenájom domu 1-2tis € mesačne, jasné že si ho radšej kúpim na hypotéku sám a v najhoršom po pár rokoch predám..
máme to u nás trochu pokrútené, veľa ľudí má predstavu že kúpi byt/dom dá ho do prenájmu a z toho spláca hypotéku a ešte chce aj zisk dajaký..
lenže západ je na podnájmy prispôsobený.. u nás nájomné byty moc nie sú a domy ani nehovorím.. keď dakto chce za prenájom domu 1-2tis € mesačne, jasné že si ho radšej kúpim na hypotéku sám a v najhoršom po pár rokoch predám..
máme to u nás trochu pokrútené, veľa ľudí má predstavu že kúpi byt/dom dá ho do prenájmu a z toho spláca hypotéku a ešte chce aj zisk dajaký..
To príde tiež. Teraz pomaly banky budu zvyšovat sadzby na hypotekach a kedže sa naposkytovali úvery „na tesno“, tak ludia nebudu mat na splatky. Budu dražby, nehnutelnosti budu skupovat investične skupiny a tí to budu prenajímat. Bude previs ponúk na prenájom. V lehote 5 rokoch to tu bude.
Ludia nechapu to, ze vlastnit nejaky jednoizbac, garzonku ci dom z teba bohateho, zabezepceneho cloveka nerobi. Hlavne ze "nebudem platit cely zivot inemu, aspon je to moje."
Vela ludi v tvojom veku takto rozmysla. Potom pride preddochodkovy vek a zacne mat depresie co s nim bude dalej a povie si ze taka garzonka co mohol tak draho kupit pred 30 rokmi by bola uz splatena a mohol v nej dostojne s nizkymi nakladmi dozit.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.reality.sk/inzerat/RE0003605-16-000109/bella-real-estate-ponuka-na-predaj-jediny-rodinny-dom-v-pesej-zone
Muraddin potom to bude asi mapou. Ja som sem nahral len vsetky naraz, nepozeral som ci su ine.
http://www.rouming.cz/roumingShow.php?file=homeOwnership.jpg
no ale zas ho niekto musí vlastniť, takže tymto sa nič nevysvetluje. Ked bola realitna bublina pred zavedením eura, tak mafiani sa potrebovali zbavit koruniek a kupovali nehnutelnosti.
Chápem to skor tak, že dnes si ludia požičivaju peniaze na nehnutelnosti, v ktorych nebudu byvat, ale kupuju to ako investíciu. A to tlačí ceny hore.
To príde tiež. Teraz pomaly banky budu zvyšovat sadzby na hypotekach a kedže sa naposkytovali úvery „na tesno“, tak ludia nebudu mat na splatky. Budu dražby, nehnutelnosti budu skupovat investične skupiny a tí to budu prenajímat. Bude previs ponúk na prenájom. V lehote 5 rokoch to tu bude.
Vela ludi v tvojom veku takto rozmysla. Potom pride preddochodkovy vek a zacne mat depresie co s nim bude dalej a povie si ze taka garzonka co mohol tak draho kupit pred 30 rokmi by bola uz splatena a mohol v nej dostojne s nizkymi nakladmi dozit.