Na rybárskych fórach vydrží vášnivá debata o tom, či to je originál japonské Šimano alebo malajzijská náhražka aj týždeň! Užívatelia Ultegry majú vlastný klub, atď.
Na rybárskych fórach vydrží vášnivá debata o tom, či to je originál japonské Šimano alebo malajzijská náhražka aj týždeň! Užívatelia Ultegry majú vlastný klub, atď.
Vlastný klub aj vlastných nepriateľov ... tu " bojuje " Shimano s Campou a v rybárskom sektore s DAIWA- ou ...
Podnecovanie nenavisti voci urcitej skupine urcite nie je o slobode slova. Ked kazdy vyplatlanec bude hlasat podobne veci, casom to bude pre kazdeho normalne a prijatelne a od slov to lahko prejde k cinom. A ked dojdu jedni nepriatelia, tak sa najdu ini, lebo strach treba udrziavat aby sa ovce dali ovladat. Ked sa potom ocitnes sa druhej strane tak si na to spomen.
na shimano stranke som bol, tipujem, max 5krat, ale rybarske nacinie som si nikdy nevsimol a ani ma nezaujima
rybacky som sa zucastnil mozno 3krat v zivote, s kamaratmi, ktorych to bavilo, ked sme boli este sopliaci...
vyjadrila svoj nazor ...
porusila zakon (tak isto ako mohi dalsi na verejnych zhromazdeniach ktori naozaj podnecuju k nenavisti a nik ich neriesi) ...
na jej mieste by som sa vsak nebal zakona - vid utok na vydavatelstvo Charlie Hebdo, resp. starsi si mozno spomenu na salmana rushdieho ...
mozno by to skor zapadlo do temy Politika - tam sa preberali podobne veci prednedavnom
Tak keď svoje protizákonné konanie natočíš na kameru a zavesíš na internet Ťažko očakávať že v prípade že sa to bude riešiť niekto povie, "OK, je to tvoj názor, je to v poriadku".
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
... " dobrej človek , musí být predovšetkým dobrej běžkař " / Tříkrálová padesatka / . A ja doplnujem , ze aj dobrý rybár a cyklista
zeby Ramonov trojboj? 50 km bezkami k jazeru, chytit kapra, 150 km bike s kaprom na chrbte
Vlastný klub aj vlastných nepriateľov ... tu " bojuje " Shimano s Campou a v rybárskom sektore s DAIWA- ou ...
http://az247.cz/vedci-potvrdili-hip-hop-je-hudba-pro-debily/
*stranke
na shimano stranke som bol, tipujem, max 5krat, ale rybarske nacinie som si nikdy nevsimol a ani ma nezaujima
rybacky som sa zucastnil mozno 3krat v zivote, s kamaratmi, ktorych to bavilo, ked sme boli este sopliaci...
vyjadrila svoj nazor ...
porusila zakon (tak isto ako mohi dalsi na verejnych zhromazdeniach ktori naozaj podnecuju k nenavisti a nik ich neriesi) ...
na jej mieste by som sa vsak nebal zakona - vid utok na vydavatelstvo Charlie Hebdo, resp. starsi si mozno spomenu na salmana rushdieho ...
mozno by to skor zapadlo do temy Politika - tam sa preberali podobne veci prednedavnom