:) inac slovencina popripade cestina na tomto krasnom slovenskom Mtbiker -i by myslim nevadila, ci radsej po anglicky??
kolko reci vies tolko krat si clovekom. a povedzme si uprimne anglictina je hole minimum naviac k slovencine. aj ked vlastne pre teba ani nie. ty budes spokojny aj s okopavanim zemiakov ked pan Kotleba zabezpecia vystupenie z eu a pri tom anglictinu netreba...
"kolko reci vies tolko krat si clovekom." - suhlasim ale tu si na slovenskom fore, tak nechapem prečo pišeš anglicky....ty si myslis, ze vsetci co p.Kotlebu nevolii, vedia anglicky ...a naopak?
predpokladam ze si uz cervovi napisal co znamena ta ikonka hore "shop" - nech si to laskavo zmeni ved toto je slovenske forum. a tiez mtbiker ma tiez cisto slovensky slovny zaklad
ale kedze mas zjavne problem s pochopenim pisaneho textu tak ti to napisem este raz. anglictina je hole minimum naviac k slovencine takze ano - ocakavam ze drviva vacsina jej rozumie najma ak sa uci od tretieho rocniku zakladnej skoly.
ano, ja si radsej zarobim vlastnou hlavou ( nie, s ficom nic nemam ) a fyzicky sa odrovnam na bicykli - tak mi to vyhovuje. tiez ak si porovnas prijem na "JRD" a v inych odvetviach je na to aj celkom dobry materialny dovod...
ano, ja si radsej zarobim vlastnou hlavou ( nie, s ficom nic nemam ) a fyzicky sa odrovnam na bicykli - tak mi to vyhovuje. tiez ak si porovnas prijem na "JRD" a v inych odvetviach je na to aj celkom dobry meterialny dovod...
..ok..dam Ti jednu manualnu robotu, tam mozes vyuzit svoj hlavovy potencial na sto percent......
..jasneeee, ti co robia manualne, podla teba nemusia rozmyslat kolk Ti je ?? 20??
dam ti jednu mentalnu ulohu a mozes svoj manualny potencial vyuzit na sto percent - citis sa lepsie?
argumentacia 6rocneho
edit:
ale budem hrat tvoju hru, bavi ma to.
ti co robia manualne podla statistickeho uradu zarabaju menej - takze tvojim cielom je presvedcit kazdeho nech ide vedome menej zarabat aby sa mal horsie?
chod do Nemecka.....ježiš pardon! už je tu "fa.izmus" ...kukni, kolko tam zaraba robotnik? preco??? ...ic na juh kolko Nemci robia MANUALNE!!! ...kua, zase "fa.izmus"
nahodna stranka - payscale.com - manualne pozicie som tam videl 2 ale su porovnatelne so slovenskou obdobou takze len pre teba - dokonca aj v nemecku su manualne prace platene horsie ako "mentalne" - a to som bol dobry a zobral obycajne nemanualne pozicie
Waiter/Waitress Salary (Germany)
The average pay for a Waiter/Waitress is €16,200 per year. Most people with this job move on to other positions after 10 years in this field.
Cook, Restaurant Salary (Germany)
The average salary for a Cook, Restaurant is €24,762 per year.
Business Intelligence (BI) Analyst Salary (Germany)
A Business Intelligence (BI) Analyst earns an average salary of €43,780 per year. Most people with this job move on to other positions after 10 years in this career.
Financial Controller Salary (Germany)
The average pay for a Financial Controller is €53,974 per year. Most people move on to other jobs if they have more than 20 years' experience in this career.
Manualnu pracu by som nepodcenoval. Az ti prestanu smetiari odvazat spred baraku bordel, ktory vyprodukujes, tak ti ani tvoja hlava nepomoze a zozeru ta potkany.
jurajc sa ti zasekol shift od stresu ze dochadzaju argumenty? vlastne nedochadzaju, ty si ziadne relevantne nemal
MailoKE cituj ma kde podcenujem manualnu pracu. vravim ze mne vyhovuje viac nemanualna praca - z dovodov ktore som popisal. ked su ludia ktori su ochotni manualnu pracu robit - tesim sa s nimi ale ja ostanem pri tom co viem a co ma bavi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kolko reci vies tolko krat si clovekom. a povedzme si uprimne anglictina je hole minimum naviac k slovencine. aj ked vlastne pre teba ani nie. ty budes spokojny aj s okopavanim zemiakov ked pan Kotleba zabezpecia vystupenie z eu a pri tom anglictinu netreba...
premenuj si to na "Kocka"
ale kedze mas zjavne problem s pochopenim pisaneho textu tak ti to napisem este raz. anglictina je hole minimum naviac k slovencine takze ano - ocakavam ze drviva vacsina jej rozumie najma ak sa uci od tretieho rocniku zakladnej skoly.
..tebe by zrejme manualna robota vadila, že?
edit x2: bleh typos
..ok..dam Ti jednu manualnu robotu, tam mozes vyuzit svoj hlavovy potencial na sto percent......
..jasneeee, ti co robia manualne, podla teba nemusia rozmyslat
argumentacia 6rocneho
edit:
ale budem hrat tvoju hru, bavi ma to.
ti co robia manualne podla statistickeho uradu zarabaju menej - takze tvojim cielom je presvedcit kazdeho nech ide vedome menej zarabat aby sa mal horsie?
Waiter/Waitress Salary (Germany)
The average pay for a Waiter/Waitress is €16,200 per year. Most people with this job move on to other positions after 10 years in this field.
Cook, Restaurant Salary (Germany)
The average salary for a Cook, Restaurant is €24,762 per year.
Business Intelligence (BI) Analyst Salary (Germany)
A Business Intelligence (BI) Analyst earns an average salary of €43,780 per year. Most people with this job move on to other positions after 10 years in this career.
Financial Controller Salary (Germany)
The average pay for a Financial Controller is €53,974 per year. Most people move on to other jobs if they have more than 20 years' experience in this career.
MailoKE cituj ma kde podcenujem manualnu pracu. vravim ze mne vyhovuje viac nemanualna praca - z dovodov ktore som popisal. ked su ludia ktori su ochotni manualnu pracu robit - tesim sa s nimi ale ja ostanem pri tom co viem a co ma bavi.
pan je genius
presne taky isty nezmysel ako tu.