KinDo CH ani SR nemocili na koran a nepodnecovali nenavist voci islamu (ci hocikomu inemu), takze k tomu by som to urcite neprirovnaval. Ja jej nazor neberiem, ma na neho pravo. Ale ako pise kiri, ked tym porusi zakon, tak nech nesie nasledky. Osobne si myslim, ze sa nic nestane a dostane podmienku. To len Kali a jeho PaCH potrebuju ukazat, ze akoze nieco s tym extremizmom robia. Inak neviem, ci by som ju strcil do basy, asi nie ale treba taketo prejavy riesit, kvoli tomu co som napisal vyssie.
No a tymto koncia moje komenty na tuto temu. Politiky mam v zivote dost a nebudem si kazit bike forum.
pista radsej necitam prispevok nad tebou, ale prosim o to iste. ked uz tu mate temu politika, tak sa vyjadrujte tam a nazadrbavajte nam temy, ktore sa snazia venovat sportu. dakujeme.
Podnecovanie nenavisti voci urcitej skupine urcite nie je o slobode slova. Ked kazdy vyplatlanec bude hlasat podobne veci, casom to bude pre kazdeho normalne a prijatelne a od slov to lahko prejde k cinom. A ked dojdu jedni nepriatelia, tak sa najdu ini, lebo strach treba udrziavat aby sa ovce dali ovladat. Ked sa potom ocitnes sa druhej strane tak si na to spomen.
To čo vyviedla je dost mrzké.
Mrzké je však aj to, že správa znela, že ju zadržalo špecialne komando Slovenskej polície. Tak sa mi vynára otazka, že prečo take iste "špecialne" komando nezadrží pachatelov nekonečných rozkrádačiek a nepravostí, ktorých máme na Slovensku teda neúrekom.
... no ale, keď to vyzerá, že je čistý magor, a keď sa naviac na webe producíruje s pištoľou, tak ju asi nepôjde zatýkať Colombo.
Na druhej strane je pravda, že ju mohli kľudne predvolať. Pretože to nie je nejaký sériový vrah, ale obyčajný magor s poruchou osobnosti. Aj keď svojím spôsobom nebezpečný. Ale zase nejaké divadielko pre ficovoličov sa vždy zíde, nie?
Mrzké je však aj to, že správa znela, že ju zadržalo špecialne komando Slovenskej polície. Tak sa mi vynára otazka, že prečo take iste "špecialne" komando nezadrží pachatelov nekonečných rozkrádačiek a nepravostí, ktorých máme na Slovensku teda neúrekom.
pouzivate niekto JURO (Telecom) nabil som kredit manzelke,ale nejde jej internet: skusal som jej na dialku poradit,nech si nastavi novy APN s klasikou meno:internet apn:internet a nisty
Turbi za tu cenu je to neprekonatelna tuzba vlastnit Jurka: v mojom okoli si to dalo spusta ludi, kurier ked dodal kartu,tak vravel ze preco je to taky osial,po vysvetleni aka suma sa plati za minutu nevahal ani on si to objednat.... perez zakonita bude musiet prist domov,a spravim jej to.... bude to uplne chobotina..... pozri sem https://www.juro.sk/nastavenia
A nezahojil si sa Ty na tych bitcoinoch nahodou? Asi paradne ked teraz setris na zene smiesne centy na minute hovoru a si ochotny obetovat bezstarostny komfort automaticky platenej mesacnej faktury a vymenit ho za strazenie vysky kreditu, jeho navysovanie a podobne *****.
Jezus a ty si nejaky moj pobocnik ci co? ked niekto vola 200-300minut mesacne je umne si dat 65€ pausal?s tym som skoncil...ty mudrlant,si prerataj kolko stoja pausaly a kolko volanie v Jurovi: a co ked som zahojeny btc-ckami.....to znamena,ze mam rozhadzovat prachy vokol seba,ci co? ... cisty facepalm
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No a tymto koncia moje komenty na tuto temu. Politiky mam v zivote dost a nebudem si kazit bike forum.
Na druhej strane je pravda, že ju mohli kľudne predvolať. Pretože to nie je nejaký sériový vrah, ale obyčajný magor s poruchou osobnosti. Aj keď svojím spôsobom nebezpečný. Ale zase nejaké divadielko pre ficovoličov sa vždy zíde, nie?
http://www.pinkbike.com/news/2016-photo-of-the-year-winner-is.html
mozno ju to komando malo chranit pred islamistami
http://www.pinkbike.com/news/2016-photo-of-the-year-winner-is.html
Skoro ako zjazd z Baske
uvidime, ci ho privolas
perez zakonita bude musiet prist domov,a spravim jej to.... bude to uplne chobotina..... pozri sem https://www.juro.sk/nastavenia
http://www.mojevideo.sk/video/29ac8/exmoslimka_marta_podporuje_adrianu_melekovu.html