Sa rozrastate....
Hmm..dievca co ocikalo totu knihu 6mes az 6rokov.....chlap podpalil auto abo auta, skoda cca 23000€, jemu hrozi 3mes az 3roky....aj tu je pravda na vasej strane??
jurajc to nie je o rozrastani - ja som mal len obavu ze tvoja propaganda mouze nakazit mladych chalanov, ak to tu citaju. Ale snad oni pouzivaju aj rozum - ako vidim...
Sa rozrastate....
Hmm..dievca co ocikalo totu knihu 6mes az 6rokov.....chlap podpalil auto abo auta, skoda cca 23000€, jemu hrozi 3mes az 3roky....aj tu je pravda na vasej strane??
naozaj za stanie? vsak ona tvrdila ze pojde vrazdit ludi vratane deti a vyzvala ludi nech sa k nej pridaju vrazdit.., tak aspon neklam...zaujame ze toto nie je opita ***** podla tvojich slov (aj ked facebook ma plny svojich fotiek na ten styl)... ale co cakat od propagatora nacistov... a inak co hovoris na tento jej vyrok? "A k biblii len tolko kľudne by som zapálila aj bibliu. Každé náboženstvo je iba debilita a fantázia ľudí...."
kazdopadne to je pripad na psychiatra nie na kriminal...
Sa rozrastate....
Sa rozrastate,takto si napísal,tieto dve slovíčka, to je tvoje krivé videnie sveta,dakujem,neprosím
Nie vsetky veci sa daju vycislit v peniazoch.
juraj, a co by si dal tomu, kto ocika hrob Tisa? Skoda za 20 centov na oplachnutie nahrobneho kamena cistiacim prostriedkom a vodou, vsak ze?
BTW: este stale to dievca z tvojho prikladu moze dostať 6 mes a ten chlap 3 roky.
Sa rozrastate,takto si napísal,tieto dve slovíčka, to je tvoje krivé videnie sveta,dakujem,neprosím
..s koncentrakmi nesuhlasim, robili ich vcsinou predkovia toteho junkera z eu, ktory sa uz dokonca id evyhrazat vychodoeuropskym statom pre "uprchlizmus" ...
silné argumenty veru dúfam, že si zachytil Magátovu výzvu, aby 50 tis. ľudí vyšlo do ulíc...ale neviem, či si budete rozumieť, on totižto tvrdí, že v tých táboroch sa nič nedialo...a pritom tam chudák ani nebol a má to tak blízko...
jurajc pocuj nechces sa uz na tvoje pateticke prispievanie do tohoto vlakna vysrat? argument ziadny, logika ziadna, rozhlad ziadny, suvislosti okolo teba ani nesli, citanie s pochopenim nula a to ze si s tebou pri sustruhu ani ne-pip-ne-me sme pochopili par stran dozadu. tesim sa na plodnu diskusiu o bicykloch a komponentoch v inom vlakne...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ten link bol naschval dlhy.Nas spaja genetika,moji blizki boli v koncentraku
http://pravyprostor.cz/francie-na-pokraji-obcanske-valky-video/
naozaj za stanie? vsak ona tvrdila ze pojde vrazdit ludi vratane deti a vyzvala ludi nech sa k nej pridaju vrazdit.., tak aspon neklam...zaujame ze toto nie je opita ***** podla tvojich slov (aj ked facebook ma plny svojich fotiek na ten styl)... ale co cakat od propagatora nacistov... a inak co hovoris na tento jej vyrok? "A k biblii len tolko kľudne by som zapálila aj bibliu. Každé náboženstvo je iba debilita a fantázia ľudí...."
kazdopadne to je pripad na psychiatra nie na kriminal...
Nie vsetky veci sa daju vycislit v peniazoch.
juraj, a co by si dal tomu, kto ocika hrob Tisa? Skoda za 20 centov na oplachnutie nahrobneho kamena cistiacim prostriedkom a vodou, vsak ze?
BTW: este stale to dievca z tvojho prikladu moze dostať 6 mes a ten chlap 3 roky.
..s koncentrakmi nesuhlasim, robili ich vcsinou predkovia toteho junkera z eu, ktory sa uz dokonca id evyhrazat vychodoeuropskym statom pre "uprchlizmus" ...
pardon!! mas pravdu, tento je z Luxemburska, myslel som ineho..
tento obrazok je dalsi priklad ich pokruteneho videnia:
..takže od tiaľ to pramení? ...jj..Katko, myslel som tohototu