V tom unlimited baliku za 15 € maju zahrnuty datovy roaming, takze by nemal byt ziadny problem. Len v tom baliku s 300 minutami su data obmedzene na ich siet. To som aj spominal. Ale co si budeme hovorit. Juro, 4ka a pod. alternativni operatori tahaju za kratsi koniec co sa tyka datovych sluzieb a sluzieb s pridanou hodnotou. Ide tam primarne o cenu, niekde sa to musi prejavit. Napr. aj v tom, ze v Jurovi som nebol schopny spojit sa so zivym operatorom aj ked som cakal na linke 4 minuty...
V tom unlimited baliku za 15 € maju zahrnuty datovy roaming, takze by nemal byt ziadny problem. Len v tom baliku s 300 minutami su data obmedzene na ich siet. To som aj spominal. Ale co si budeme hovorit. Juro, 4ka a pod. alternativni operatori tahaju za kratsi koniec co sa tyka datovych sluzieb a sluzieb s pridanou hodnotou. Ide tam primarne o cenu, niekde sa to musi prejavit. Napr. aj v tom, ze v Jurovi som nebol schopny spojit sa so zivym operatorom aj ked som cakal na linke 4 minuty...
napadlo mi...ten dátový roaming znamená čo? lebo pokrytie majú podľa mapy pomerne veľké, ale v drvivej väčšine 2G sieť, čiže ten dátový roaming znamená, že budem mať 4G sieť cez dátový roaming aj tam, kde je 2G sieť 4ky? alebo len tam, kde už nie je ani pokrytie 4ky?
Tak do takych detailov to uz nemam nastudovane. Ja sa len snazim mat orientacny prehlad. Tieto detaily a "zrady" treba riesit u kazdeho z operatorov najlepsie cez hotline.
praveze 4-ka nema 3G siet. ma len svoju 4G a telekomacku 2G siet co je myslim momentalne dost blbe.
Na internet 2G nepoužitelne, ale dcerkine číslo som na jesen preniesol z Orange do 4ky, lebo byvame v BA a dievča potrebuje byt na nete 20 hodin denne (okrem spanku). Presurfovat 1.5 GB dat sa da za tyžden.
pretoze ti co rozkradaju niesu take tupela, aby sa pri tom natocili na kameru a dali to na web
nezda sa ti to choré? lebo mne áno
Code:
Druhý problém je samotný postup mocenských orgánov. Súdy a polícia ktoré sa zaoberajú kriminalitou v miliardových hodnotách nemajú špeciálny status, ale na boj s “extrémizmom”, bola ustanovená Špeciálna prokuratúra a zasahuje NAKA, ktorá bola pôvodne určená pre boj s obzvlášť nebezpečnými trestnými činmi. A tak kvôli jednej mladej žene sú zburcované jednotky tejto mašinérie.
V prvom rade treba pripomenúť, že hoci je vyjadrenie na náboženstvo aj extrémnou formou typu pálenie a pomočenie Koránu neslušné, nie je extrémizmom z hľadiska zákona. Za pálenie Koránu a jeho použitie ako toaletnú pomôcku nemôžete byť potrestaní.
dam uplne blbu/trapnu otazku - ako nastavujete rajdy aby boli kolmo na os biku? mate nejaku fintu ako to spravit co najpresnejsie - mam stale pocit ze su na krivo.
metlou. vazne, bez standy. rucka na stred sedla a stred predstavca. zmetak nad rajdy. netvrdim, ze je to uplne presne, ale nic lepsie som zatial neobjavil. pripadne este lepsie by mohli byt siroke hrable.
ale tak to funguje len za predpokladu, že máš sedlo v správnej polohe... kedysi som to riešil na cesťáku, ktorý mi bol veľký a mal tým pádom malý predstavec.. tak som mal furt pocit, že to nemám dobre, raz som sa aj v servise pýtal či na to nemajú nejaký prípravok a že vôbec... ale pri dlhšom predstavci - 120 mm to ide ľahko od oka nastaviť podľa kolesa, keď sa na to pozrieš zhora
vyskusam tu dlazbu a podla videa prilozit pasmo o vidlicu a uvidim zajtra ako sa mi pojde - ak zle tak som krivy ja
a presne - pri dlhom predstavci a uzkych rajdoch to slo nastavit podla predneho kolesa. len teraz mam kratky predstavec a siroke rajdy. hlavne ta sirka rajdov - staci kusok a na konci kde sa clovek drzi su uz dost mimo.
ale tak clovek si to aj tak nikdy nenastavi uplne presne. tiez som si bral naradie na prvych par jazd po zmene posedu alebo vymene sedlovky. najvacsia sranda ale bola, ked som kupil na cestak vcls 2 a tvrdili, ze mam sedlo nastavit o 0,5 cm vyssie ako predtym. urobil so to a mal som pocit, ze v prvom zjazde idem cez rajdy. tak som dal vysku sedla tak ako bola a je to v pohode.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
napadlo mi...ten dátový roaming znamená čo? lebo pokrytie majú podľa mapy pomerne veľké, ale v drvivej väčšine 2G sieť, čiže ten dátový roaming znamená, že budem mať 4G sieť cez dátový roaming aj tam, kde je 2G sieť 4ky? alebo len tam, kde už nie je ani pokrytie 4ky?
ale je pravda, keďže je to 4ka, tak nemá čo mať 2G
Na internet 2G nepoužitelne, ale dcerkine číslo som na jesen preniesol z Orange do 4ky, lebo byvame v BA a dievča potrebuje byt na nete 20 hodin denne (okrem spanku). Presurfovat 1.5 GB dat sa da za tyžden.
nezda sa ti to choré? lebo mne áno
http://www.konzervativnyvyber.sk/v2/islamske-bludisko-adriany-m/18300/
a presne - pri dlhom predstavci a uzkych rajdoch to slo nastavit podla predneho kolesa. len teraz mam kratky predstavec a siroke rajdy. hlavne ta sirka rajdov - staci kusok a na konci kde sa clovek drzi su uz dost mimo.