Viem že to sem nepatrí, ale kebyze si niekto online poistuje auto na tejto stranke https://www.icm2.sk/centrumfinanciipoistenie/formularint/automobily/zakladne-udaje/ tak by mi mohol spravit radost a zadať jeden s marketingových kódov:
KÓD: 2460-4982-10A-550
KÓD: 2193-0448-40A-446
KÓD: 7034-4681-10A-927
KÓD: 4311-5901-90A-327
KÓD: 2887-0681-30A-345
Potreboval by som poradiť: syn (17 rokov) mal nejaké problémy s lakťami - trochu si ich presilil na parkoure. Na odporúčanie ortopéda chodil aj na rehabilitácie. Je mierne zlepšenie a po čase by sa chcel vrátiť k cvičeniu (príprava na Spartan). Aby sme tie lakte nezaťažovali hneď naplno rozmýšľal som mu na zhyby na hrazde naviazať ako dopomoc gumový expandér, o ktorý sa oprie nohami a tak si trochu uľaví. Ale nemám ani šajn aký a podľa čoho vyberať - aká dĺžka, aký odpor..... Syn má nejakých 178 cm a 60 kg, taký chriašteľ. https://www.insportline.sk/gumove-expandery-na-pilates?n=Gumové expandéry na pilates&page=1-2
fire
jedna znama na FB, učitelka dejepisu na ZS na ten link zareagovala
Svatopluk by mu dal bakulou po hlave ,nehovoriac o prekliati zo strany Cyrila a Metoda, Stur by mu perom oci vypichol a Stefanik poslal na Piavu...O vznik statu sa mohol zasluzit,ale na druhej strane sa zasluzil aj o jeho moralny upadok, na ktory nadviazli vsetky vladnuce garnitúry po nom...paranoidna porucha osobnosti je jeho diagnoza.
astro
ten extender môže byť dobrá vec ALE,
pozor na TO, ak pri cvičení náhodou dôjde k tomu, že pri zhybe sa extender posunie zo zvislej polohy, alebo náhodou dôjde k pošmyknutiu alebo vyšmyknutiu nôh z extendra, ruky a hlavne lakte dostanú takú "pecku", že jeho zdravotný stav sa môže dostať do horšieho stavu ako pred cvičením. na to by som asi dával pozor
stolička sa mi zdá podstatne vhodnejšia, ak je problém, cvičiaci sám, bez pomoci vie zabrániť, "preťaženiu"
vcera aj dnes to boli sialene vysledky. vcera som pozeral, dnes uz nie. ked si sem hodil svoj prispevok, tak som to pochopil. tolko golov snad nepadlo za zakladnu skupinovu cast. samozrejme myslim to obrazne. ale takyto rocnik este nebol.
to by si nebol ty ako fanusik Barcelony musím povedat ze Suarez to riadne nafilmoval a Barcelona mala stastie ale nato sa historia pytat nebude. Ja som happy a neprajníci zuria taky je zivot
Priatelia, spolupostihnutí bajkeri.
Ak by ste si našli chvíľku zahlasovať za náš zrekonštruovaný bytový dom, ktorý postúpil medzi 16 najlepších stavieb v súťaži "STAVBA ROKA 2016" budeme vám veľmi vďační. Ako na to viď nižšie. Ďakujem
Ak budete prechádzať danú stránku smerom nadol ( aktuálne poradie ), budú sa Vám postupne zobrazovať všetky zúčastnené stavby. U bytového domu P. Horova 17,19 kliknite na obrázok, aby sa Vám roztvoril obšírnejší popis stavby a kliknutím na okienko páči hlasujete za náš bytový dom. Nakoľko aj tohto roku je konkurencia veľmi silná, aby Vaše hlasovanie prinieslo očakávaný efekt je potrebné u ostatných stavieb zároveň kliknúť na okienko nepáči.
Z jednej IP adresy sa dá hlasovať iba raz. Pri nastavení anonymného prezerania web stránok u IPhonu je možné hlasovať i viac krát.
Stavby budú predstavené v rámci slávnostného galavečera spojeného s odovzdávaním cien ( priamy prenos RTV 2 dňa 22.03. 2017 o 20:10 hod ).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
KÓD: 2460-4982-10A-550
KÓD: 2193-0448-40A-446
KÓD: 7034-4681-10A-927
KÓD: 4311-5901-90A-327
KÓD: 2887-0681-30A-345
https://www.insportline.sk/gumove-expandery-na-pilates?n=Gumové expandéry na pilates&page=1-2
Nieco taketo??
https://www.fgym.sk/Fitness-guma-AXER-2080-x-13-x-4-5-MM-cervena-d4323.htm
https://www.google.sk/search?q=happy birthday flowers meme&tbm=isch&tbs=simg:CAQSmQEJo7pGs7VqKPkajQELEKjU2AQaBggACD0IQgwLELCMpwgaYgpgCAMSKN8X4Be7EZYb3RzGHsoeyR7IHp4R5y3lKeMt5i3iLbg9qDqpOugt4S0aMDpB-cxb1PXMdrM_1K4t8f2rCHFp59mzrQj88T-wZS_1R8438I6YipU6HO97xRHIcXLyAEDAsQjq7-CBoKCggIARIE3GJrAgw&sa=X&ved=0ahUKEwippr77sMbSAhUCOsAKHaGEAKMQ2A4IGCgB&biw=1281&bih=724
Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/vladimir-meciar-rozhovor-udelal-pro-slovensko-flz-/domaci.aspx?c=A161021_173528_domaci_hro
jedna znama na FB, učitelka dejepisu na ZS na ten link zareagovala
ten extender môže byť dobrá vec ALE,
pozor na TO, ak pri cvičení náhodou dôjde k tomu, že pri zhybe sa extender posunie zo zvislej polohy, alebo náhodou dôjde k pošmyknutiu alebo vyšmyknutiu nôh z extendra, ruky a hlavne lakte dostanú takú "pecku", že jeho zdravotný stav sa môže dostať do horšieho stavu ako pred cvičením.
na to by som asi dával pozor
stolička sa mi zdá podstatne vhodnejšia, ak je problém, cvičiaci sám, bez pomoci vie zabrániť, "preťaženiu"
Queen - BarcelonaOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
to by si nebol ty ako fanusik Barcelony musím povedat ze Suarez to riadne nafilmoval a Barcelona mala stastie ale nato sa historia pytat nebude. Ja som happy a neprajníci zuria taky je zivot
Ak by ste si našli chvíľku zahlasovať za náš zrekonštruovaný bytový dom, ktorý postúpil medzi 16 najlepších stavieb v súťaži "STAVBA ROKA 2016" budeme vám veľmi vďační. Ako na to viď nižšie. Ďakujem
www.stavbaroka.zoznam.sk
Ak budete prechádzať danú stránku smerom nadol ( aktuálne poradie ), budú sa Vám postupne zobrazovať všetky zúčastnené stavby. U bytového domu P. Horova 17,19 kliknite na obrázok, aby sa Vám roztvoril obšírnejší popis stavby a kliknutím na okienko páči hlasujete za náš bytový dom. Nakoľko aj tohto roku je konkurencia veľmi silná, aby Vaše hlasovanie prinieslo očakávaný efekt je potrebné u ostatných stavieb zároveň kliknúť na okienko nepáči.
Z jednej IP adresy sa dá hlasovať iba raz. Pri nastavení anonymného prezerania web stránok u IPhonu je možné hlasovať i viac krát.
Stavby budú predstavené v rámci slávnostného galavečera spojeného s odovzdávaním cien ( priamy prenos RTV 2 dňa 22.03. 2017 o 20:10 hod ).