to by potom mali vadiť aj nákladné autá, dodávky, autobusy atď.. ten obrázok je čistý bulshit a ani moc vtipné to nie je... už hádam aj voláka škoda 1000 MB mala výklopné tretie spätné zrkadlo..to je totiž jediná cesta ako by mu to mohlo svietiť do ksichtu.. nie cez opierku hlavy ako to naznačuje obrázok... jedine žeby ju fábia nemala a vodiť by mal oči aj na druhej strane hlavy
aaa veruze vadia - vzdy som mal len male auta a tento problem poznam velmi dobre - taka dodavka nalepena za ritou je pekny vypalovac oci. plesti ti to do oci aj z bocnych
keď sa niekto lepí neprimerane, treba mu pustiť hmlovky, ak nepochopí, tak jemne stupiť na brzdový pedál, len tak by si nespomaloval a svietili brzdové
Lool a zrovna fabiu tam dali kazda jedna (oka druha) fabia ktoru stretnem po tme svieti do oci ako one... (myslim oproti iducu) Tam snad staci dat igelitku do kufra a svieti to do nebies
Bikejoring to stym stupenim na brzdu len tak aby sa rozsvietili brzdove svetla poznam. obcas pouzijem ale je to ako drazdit hada bosou nohou. jeden lepic ma fakt vytocil - ked som siel 90 bol nalepeny, tak som spomalil na 80 nech ma obehne - nic neslo oproti - nic - stale nalepeny. tak som mu blikol brzdovymi. konecne ma predbehol - ale - zacal ma vybrzdovat. asi brzda no - nepochopil som vtedy o co mu islo. pretekarov typu - ide 70, zacnem ho predbiehat - da plyn ma podlahu - chapem - maju to v hlavicke v neporiadku. ale tamtu zalezitost som nepobral.
Ja som tak vypaloval oci naschval ked si niekto myslel ze to stihne a ja som brzdil aj usami. Tak potom som mu na krizovatke trochu vypalil sietnice. Normalne som daval ale svetla uplne dole...
no a predstavte si ze jazdite niecim nizsim, ako moje co ma vysku 119cm, tam su neprijemne svetla od vsetkeho a zo vsetkych smerov takze fabie nech drzia pysk a suchaju kolieskami
stačí ak si do tej fábie prisadnú dozadu 2 dospelí ludia a tiež svieti do nebies lebo čudlík ktorým sa ovláda naklápanie svetiel minimálne 3/4 vodičov ignoruje..
Pomaly kazde druhe auto ma o nicom svetla. Bud oslepuju alebo nesvietia. A uplne najlepsi su borci so "xenonami" za pat korun, este sa cuduje, ked nanho bliknem dialkovymi. Ja by som ich pokutoval rad radom. Fakt nezavidim soferom z povolania.
hehe, tomu ver ja by som sa zachlostil hned prvy tyzden, a to aj na ovela miernejsej masine.
ale obdivovat to mozem, tak ako vsetky tie endura vo vysnivanych
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.facebook.com/viralthread/videos/703353426504010/
https://auto.sme.sk/c/20479093/na-vystave-motocykel-najdete-liek-na-krizu-stredneho-veku.html
ale obdivovat to mozem, tak ako vsetky tie endura vo vysnivanych